SPZ TYPU BA-111
Daju sa zaplatit znacky ake len chces, len musi sediet pocet znakov a oznacenie okresu tam musi byt. Lacnejsie to, ale mas cez niekoho na policii. Ja som sa na policii pohadal, lebo na vydanie bolo na rade cislo 555, co je mimochodom aj cislo rodinneho domu v ktorom byvam, ale ked mi ho isiel davat tak sa ozval jeho kolega, ze tu znacku chcel nejaky Milan. Teraz mam na aute 556 a som nasraty ked vidim akukolvek 555ku.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
To je pre policajtov na SR typické.styzi napísal:... ozval jeho kolega, ze tu znacku chcel nejaky Milan ...
btw to sa rozdávajú tie čísla po poradí ? Som myslel ,že na to je nejaký generátor
Re: SPZ TYPU BA-111
konecne mi prislo 666 na motorku
Ale je to ta velka nova znacka - bude musiet ist na lezato 
nevie niekto z KE lacnejsie vybavit znacku so slovom ?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...slovo lacnejšie sa ti na značku nevojde...
Slovne SPZ su spoplatnene rovnym poplatkom, takze tam sa zlava neda vybavit, SPZ nekupujes na trhu.
jasne len som pocul ked su znamosti na policii ze sa da lacnejsie poriesit... normalne 330 Eur
Zial neda 
Trussardi tam platis len za kolky... (360€)
-
Clean_Up
Professional
Ale dá...mishenko napísal:Zial neda
-
hojko
Site Admin
Clean_Up: A ako???
Clean ale ako ked poplatok davas za kolky ktore kupis a policajt ich nalapi do ziadosti
hahaha
-
RATZINGER666
Darca
ved sa mu nesmej, ty saso, radsej pockaj, kym sa vyjadri....Acer01 napísal:Clean ale ako ked poplatok davas za kolky ktore kupis a policajt ich nalapi do ziadostihahaha
Saso si ti

-
Clean_Up
Professional
Acer01 » Musíš mať niekoho na polícií bez toho to nejde, (určite nie radového policajta), ale niekoho na vplyvnejšom mieste, dopravnom, alebo rovno s tým ktorý pracuje so ŠPZ. A rovnako to funguje aj s ŠPZ typu: BA-777CC. Ak tam máš niekoho, žiaden oficiálny cenník neexistuje.
Ináč, je predná ŠPZ povinná? Kamoš nemá vpredu ŠPZ, ale len nálepku svojej ŠPZ, samozrejme so svojím číslom. Má ju nalepenú na nárazníku, ale je podstatne menšia ako skutočná ŠPZ. Vzadu má normálnu. Je niečo také legálne?
Ináč, je predná ŠPZ povinná? Kamoš nemá vpredu ŠPZ, ale len nálepku svojej ŠPZ, samozrejme so svojím číslom. Má ju nalepenú na nárazníku, ale je podstatne menšia ako skutočná ŠPZ. Vzadu má normálnu. Je niečo také legálne?
-
Hellboy248
Guru wannabe
Clean_Up: ked som bol v servise u kamosa, chalani si tam na ferrari apod. auta nedavali dopredu SPZ ..ked uz si dali, tak iba nalepku a zatial ziaden problem s tym niekto nemal ..ci to je legalne neviem, ale par razy ich stopli gumy a vobec to neriesili
Pozor, ty si mylis dve rozdielne veci. Ta SPZ BA-777CC nie je ziadna special, iba vyber, tam sa ziadne kolky nedavaju. Ale ak tam ma byt dake slovo, tak tam proste kolky idu, lebo sa to robi oficialnou cestou. Nie je to ziaden policajny manier, je to v zakone. Zbytocne riesit dalej, ja mam so slovnymi SPZ osobnu skusenost, ale pokladam to za stratu penazi a aktualne mam vsade len vyber toho lepsieho z poradovych.Clean_Up napísal:Acer01 » Musíš mať niekoho na polícií bez toho to nejde, (určite nie radového policajta), ale niekoho na vplyvnejšom mieste, dopravnom, alebo rovno s tým ktorý pracuje so ŠPZ. A rovnako to funguje aj s ŠPZ typu: BA-777CC. Ak tam máš niekoho, žiaden oficiálny cenník neexistuje.![]()
Co sa tyka SPZ vpredu, musia byt, ale ak mas dake vynimocnejsie auto, tak to zeleni neriesia. Dobre potom nosit znacku bud za oknom alebo aspon v kufri a pripadne sa vyhovorit, ze Ti dakto dolamal uchytky na SPZ