Bzucanie domaceho kina

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Bzucanie domaceho kina

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

zdravim pri pc mam na hudbu stare domace kino . hra dobre no ma dost najazdene .. zacalo po zapnuty bzuciavat ... vzdy ked ho po dlhom case zapnem ( tj. po noci , alebo po par hodinach ) bzuci asi par minut (2,3) potom sa to strati .. myslite ze to dokazem opravit ? kde moze byt chyba
Jokky
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jokky »

podla mňa je chyba niekde u kontaktoch :wink:
Zappir
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Zappir »

Bzuci z reprakov ci skade? Ak hej tak zo vsetkych?
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

no bzuci z reprakov .. v kontaktoch to byt nemoze lebo to vzdy huci len isty cas ... no je to 5.1 ale mam to napojene ako 2.1 takze z obidvoch prednych to isto bzuci .. subwoofer neviem
djcopik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa djcopik »

skusil by som skontrolovat kabel ktorym mas spojenu 5.1 s zdrojom signalu (notas, domace kino ... ) ci tam neje chybička poripade kupit kvalitnejsie kable to zvikne pomoct
alebo to moze bit este ze to trafko co je v subaku ma uz dost "najazedene" a preto to moze bit mne to moja 5.1 robi taktiež ale ked zapnem sound tak sa to strati .... ale z mojich skusenosti tento zvuk vydava vecina repra co je pripojena na zosilovac
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja mam tiez napojene kino na PC, presnejsie ako stereo cez AUX vstup. Problem mam rovnaky, akurat viem v com to je. Ja som totiz napojeny cez 10m kabel, ked sa napojim priamo bez toho predlzujuceho tak nebzuci vobec..
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

no hej ale doteraz mi to nerobilo ... nikdy .. mam napojeny pc do domaceho kina cez 2metrovy kabel .. na konci su dva cinche tusim biely a cerveny .. neviem no .. skusim vymenit kable ... bzuci tak aj subwoofer .. vsetky 3 naraz
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: Bzucanie domaceho kina

Príspevok od používateľa Gothar »

Dovolim si to tu ozivit. Dostal som sa k 5.1 reprakom Modecom, hraju v ramci moznosti dobre, ale bzucia. Skusal som ich zapojit do inej zasuvky, skusal som odpojit zdroj signalu a skusal som aj odpojit vsetky ostatne spotrebice v miestnosti, ale nic z toho nepomohlo. Bzucia aj ked su vypnute (vypinacom vpredu) a prestanu az po odpojeni zdroja (vypinac vzadu), co je uz logicke. Zaujima ma, ci je mozne to bzucanie nejako obmedzit, cital som cosi o uzemneni kostry subwoofera, ale nenasiel som ziadny navod a sam sa do toho nechcem len tak pustat. Existuje aj nejaky iny sposob? Zapojene su klasickym 2 kolikovym kablom, ale to by nemalo velmi vadit, pretoze rozvody mame doma este stare a teda kolik je v zasuvke prepojeny na nulak.
Napadlo mi aj softverove riesenie na styl sluchadiel potlacajucich okolite zvuky a teda pustit do reproduktorov zvuk s rovnakou frekvenciou, ale opacnou fazou, no to by asi fungovalo iba keby to rusenie sposobovalo sietove napatie a nie nejake dalsie rusenie. Takze momentalne som bezradny a neviem co s tym. Uvazoval som aj nad kupou novych, ale ako pozeram ohlasy, tak viac ci menej bzucia vsetky 5.1 reproduktory do 100 €, cize tym by som si asi velmi nepomohol, akurat by som pri upravach prisiel o zaruku.
PS: v izbe mam zapojenu aj vezu Sony a ta vobec nebzuci, takze problem asi bude v zdroji.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Bzucanie domaceho kina

sorry zabudol som napisat ako som to vyriesil .. snad ti to pomoze .. je to jednoduche otvoril som a jeden kondik bol streleny .. kupil som a prepajkoval a ako nove :) dost to davalo zmysel ze to bude nieco take kedze kondiky filtruju ak sa nemylim
Napísať odpoveď