Spomalenie PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ab021
Medium Star
Medium Star

Spomalenie PC

Príspevok od používateľa ab021 »

Dobrý večer. Mám problém so spomalením PC. Používal som utility RegCleaner, Registry Mechanic, WinASO, AuslogicBootSpeed, TuneUP pre čistenie PC asi 2 roky. Zrazu sa mi PC spomalil vrátane internetu. Z toho dôvodu som vykonal formát a novú inštaláciu OS. Urobil som si zálohu cez Acronis a nainštaľoval uvedené utility. Po spustení hociktorej sa mi zasa PC výrazne spomalil, obnovil som systém a skúšal opäť a zasa to isté. Nemám bez výrazného spomalenia PC, čím vyčistiť PC od balastu. Vírus ani spyware tam nie je. Neviem, čo s tým. THX
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak si naformatoval disk a nahodil tam cisty Windows z bootovacieho CD/DVD, pricom pocitac ide rovnako pomaly, tak by som hladal chybu inde. Ak to ide pomaly az po instalacii ovladacov ci aktualizacii systemu, tak chyba moze byt prave tam.

Co myslis tym, ze si si urobil zalohu cez Acronis??? Ze si zalohoval nainstalovany system, ktory si pouzival alebo si pouzil zalohu, ktoru si mal spravenu hned po cistej instalacii???
ab021
Medium Star
Medium Star

Spomalenie PC

Príspevok od používateľa ab021 »

Zálohoval som novonainštaľovaný Win a skúšal som doinštaľovať utility na vyčistenie systému. Po každej inštalácii uvedených utilít (samostatne) sa mi PC spomalil. Použil som obnovenie sys., aby som sa dostal na novú čistú inštaláciu.
krucko
Light Expert
Light Expert

Re: Spomalenie PC

Príspevok od používateľa krucko »

mas tam zbytocne vela tych udrzbarskych programov stací jeden kvalitní :lol:
Ivan.gulis
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Ivan.gulis »

napríklad aký ? :)
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

TuneUP

a zvážil by som aj OS, pokiaľ niesi závislák na hry alebo neužívaš špeciálne programy. Ja som pre tieto problémy prešiel na Linux, a od tej doby nemám žiaden problém. Odskúšaj si pre zistenie dostatočnosti hociaké LiveCD, ku Win je najbliřšia verziu Ubuntu, viď info aj na http://www.linux.sk/index.php/Distrib%C3%BAcie
Zappir
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Zappir »

tiez by som povedal ze TuneUp staci, tie ostatne co si vypisal nepoznam ale myslim ze cez TuneUp ide robit vsedko co potrebujes.
Este k tomu linuxu, zalezi ak sa k tomu PC spravas, ked sa on postarat nevies tak ti ani linux nepomoze. Nainstaloval som otcovi ubuntu asi tak pred rokom a dnes ho ma take rozbombardovane ze sa pusta 5minut
krucko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa krucko »

Ivan.gulis napísal:napríklad aký ? :)
TuneUp,,Windows Doctor,Wintoolsnet,, vyber si :P
Napísať odpoveď