Gramaticke Okienko!
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
http://www.hojko.com/post1333685.html#1333685

Fakt by sa mal zaviest "Vodicak" na Internet a PCnazdar mozno vam to pride trapne ale nigdy v zivote som nieco take nerobil kupil som si legalni windows xp home edition a dostal som k tomu 2cd prve je nejake taek zlate a je tanm napisane nieco po anglicki to je asi te vindows ale plus som dostal aj 2cd a tam ej anpisaneBalík so slovenským jazikovým rozhranímpre Windows xp Hoe Edition chcem sa opitat ako postupovat mam najprv nainstalovat to prve cd a to budem mat windows po anglicki a potom ako zmenit ten ajzik an slovensky velmi bi som portreboval dobru radu do tychto veci sa vobec neviznam dakujem
TheMEMBER napísal:
Pises vselico mozne, az nakoniec neviem co sa deje s psychopatom, tak si ho tam doplnim a predtym nez jano vosiel do tej klietki si zapametal psychopatovu polohu a ked vysiel, tak vedel kde je dzus bez jedu.
Re: Gramaticke Okienko!
Fail..RainbowSix napísal:No co som kukal tak all videach to nejde zalahnut co je podla mna pekna sprostost a takties som nevidel stav ukazovatela zdravia ako a takties nechapem preco ma madick gulomety ked ten musi bit pohyblivi
madick = medic
Takties ma dostalo taktiez.Slayter napísal:
Fail..
madick = medic
-
Royalflush
Guru wannabe
yazoo napísal: Takties ma dostalo taktiez.Aj ked v poslednej dobe sa s tym stretavam casto.
-
KaptMichal
King
Re:
jedine co viem tak dokonavost/nedokonavost-vid zrejme aj cislo a dalej neviemJa mám 23len som si chcel zbystriť pamäť, ale pri slovese už mi vyplo, že čo sa tam určuje
-
mirak2
Hardcore addict
+ cas
-
Iron-Eddie
Light Professional
Až dva maximálne dvojslovné riadky dokázal napísať správne. A keďže jeden je len rozšírením druhého, tak len jeden.janulko napísal:-nevem co ale ta vizera to tu divne
-nev?em_co ?de je
+ale ta mam novy avatňarr
+dufam ze sa luby
-zima
+novi diel gangztaz end karz coskoro
-jebana zima
A "ta" mi tam prekáža!
Ibra napísal:Nepomaha, ale dik sa snahu.
Kód: Vybrať všetko
Viac som any necakal ja len ze ci nieco take nahodou neny. Takze neny!Re: Gramaticke Okienko!
jej skola ucenia super tak kde je na klavesnici mekcen na l to neviem davat ako Ľ to ide ale malé ĺ to je totoLˇnejde L´ l´ĺ no zaujimave
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2010, 10:33)
ako sa pise malé l s makkcenom L´ ľ Ľ l´l´ Ĺ
-
MisguidedAngel
Star
to je trnavcina, to je spravne.Denize napísal:![]()
Kód: Vybrať všetko
Viac som any necakal ja len ze ci nieco take nahodou neny. Takze neny!
Tu su s makcenmi: Ľ a ľanabel napísal:jej skola ucenia super tak kde je na klavesnici mekcen na l to neviem davat ako Ľ to ide ale malé ĺ to je totoLˇnejde L´ l´ĺ no zaujimave
Tu s dlznami: Ĺ a ĺ
A na male l das makcen rovnako ako na velke, akurat ze pri pisani pismena nedrzis shift
GothaR ľ ň ďakujem brzdi ma to ale super
-
Old Dirty Bastard
Guru
matkaanabel napísal:mňa nahnevalo jeden ožran rozkopal dvere susede a ešte jej aj oštal rohošku ja som to vydela najhoršie preto lebo tam bolo aj moje dieta a vydela ako si schovaval to dole užas ach jaj........ a nastalo moje vysvetlovanie čo robil ujo ?????
//
keby len schoval trcala mu a dieta zlakane teras bude mat strach ... to nie je na smiech ved ma trase už od rana úžas .