Pokiaľ máte pripomienky alebo návrhy k bezpečnosti, alebo sa dozviete závažnú informáciu súvisiacu s bezpečnosťou (napríklad únik citlivých informácií, a pod.), prosím, pošlite váš e-mail na adresu [email protected].
Ja by som si našiel hashe ktoré sú rovnaké. A takto ich zoskupil. Potom by som si hodil do MD5 123456 a pozrel koľko ľudí má takéto sexy hesielko. Ďalej by som skúsil blbosti typu: heslo, password, 123456789...
A myslím si, že takto by som mal minimálne 20% hesiel.
CERTIK_PE napísal:NO JA KTOMU LEN DODAM NEBOJIM SA ZE BY MI ZMENIL HESLO ALEBO NEBODAJ DOSTAL CEZ TO NEJAK NA DALSIE HESLO KMOJIM UCTOM CI UZ BANKOVIM ALEBO INIM TIE SUBORY S HESLAMY SU DOST DOBRE ZAHESLOVANE NA TO ABY ICH ON ROZLUSTIL CO POCHYBUJEM ZE MA NA TO STAVANI PC A CAS ON SA CHCE LEN UKAZAT TOT VSE
A STIM UCENIM SA OD NEHO NEMAM SA CO UCIT LEBO NEVIE CO HO CAKA AK HO CHITIA BAJ BAJ PAR ROKOV ZA MREZAMY.
Ak si chcel uputat pozornost mohol si to skusit inac.
TeXnoFile napísal:jj Jeremy heh je to asi jeden z tých "slušnejších" hackerov, dúfam ale že to nezačne všetko zverejnovať ...šak vlastne čo mu v tom brání...
yazoo napísal:Ak by to zverejnil co by z toho mal podla teba?
Väčšiu slávu? Alebo menšie slávu?
Inak každý hovorí, že je to jednoduché. Áno použil SQL injection, ale to nemení fakt, že sa to podarilo JEMU a niekomu inému. Čiže každý nadáva, ale sám by to nezvládol. Nemyslím tu, na hojkovi.
Chcel by som vidiet jedneho hackera v strednej Europe, ktoremu ide o slavu z toho co robi, vazne. Vies o niekom? Myslim, ze taky nie je fakt nikto. Radsej si to nechaju pre seba alebo predaju na ciernom trhu (ak sa chapeme).
//autoeditácia príspevku ( 03 Jan 2010, 22:20 )
Igigi: "Dochodok este neplanujem!"