wolodo: Domnievam sa, ze pesnicka sa vola Electro Love, ale nemam sajnu, kto spravil tuto verziu. DJ Ivan Flash spravil jednu. Youtube pomoze. Sudim podla tej harmoniky, ktora tam hra uz pred druhou minutou.
Trosku som patral - najsamprvsi original je Edward Maya - Stereo Love, potom su hadam stovky remixov.
Caute, ja by som sa vas chcel opytat na jednu pesnicku. Hraju ju v trailery na animovany film Planet 51. Zda sa mi, ze to je Killers, ale nie som si isty. Dakujem za odpovede
potrebujem najsť nazou pesničky respektive jej autora.... neviem či to bude niekto vedieť ale skusim štastie..... je to pomala rockova balada... interpret ma prijemny hlboky hlas ako ma leader skupiny Slipknot alebo tiež napríklad ako ma Ville Valo z Him-u.... niekedy je hravana aj na exprese (tam som ju prvýkrát počul).... viem že to je strašne malo ale človek nikdy nevie čo ho napadne ďakujem za vaš každý nápad...
Alex481991 napísal:potrebujem najsť nazou pesničky respektive jej autora.... neviem či to bude niekto vedieť ale skusim štastie..... je to pomala rockova balada... interpret ma prijemny hlboky hlas ako ma leader skupiny Slipknot alebo tiež napríklad ako ma Ville Valo z Him-u.... niekedy je hravana aj na exprese (tam som ju prvýkrát počul).... viem že to je strašne malo ale človek nikdy nevie čo ho napadne ďakujem za vaš každý nápad...
pochyt paru slov hlavne z refrenu a drbni do googla, inaksie to moze byt fakt hocico
Zdravím, hľadám názov jednej piesne. V prílohe pridávam melódiu pre spev (zvuk klavíru). Je to niečo také gitarové (pop až pop rock), buď duet, alebo sú v skupine aj muž aj žena. Viac neviem...