Audi A3 1.6, benzin + LPG

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
LA
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa LA »

Ver tomu, ze ta tieto audiny po chvili prejdu. Kupovat 12 rocnu audinu (inak bozechran od tej vylietanej 1.8t), ked vyssie pises ze nemas na to aby si platil 70€ mesacne za garaz, je riadna, riadna blbost. Az sa ti doondi turbo, zacne blbnut spojka na tejto 1.8, krasne sa ti objavi olej v chladici, bude neskoro a budes len hovorit aku blbost si spravil.

Ak mas ozaj 4000 ecok ako 18rocny chalan, poobzeraj ca po nejakej benzinovej honde alebo toyote, ci nissane.

Viem ze mas srdce od radosti v krku ze by si si kupil audinu, ale len v dobrom ti hovorim to, ze je to docasna radost.....

Ak to do aut vies, vies si zohnal lacno diely a sam si to do tej audiny nahodit, kludne si ju kup. (myslim tu A4). Uz o nieco lepsia volba je ta a3, z obrazkov stav vela nevycitas.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

LA: to vravis mne alebo vyberajucemu? :) lebo ja to pisem len kvoli tomu, ze viem, co je to za auto, co to ma pod kapotou, a ak by som nevedel to, co o koncerne a o takychto rozje*anych audinach viem, tak si ho aj kupim... pre ostatnych: nekupovat! :D

// ok ok, aspon vidim, ze si rovnakej krvi :D
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

To vravim vyberajucemu :)
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Ach, tak to ste ma schladili, ale zabijem sa ked sa mi japonci nepacia? :)
Z auta sa chcem trochu aj potesit, vsak kebyze je kazove tak ho predam do AAA :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

samizda nam ratzi nejak "koncernovatie", ked tu hovori o "volbe srdca" v suvislosti so stvorkovou olympiadou a 1,8T :-D :-D :-D ...

... to je inak potom kazda rada draha, ked sa japonci nepacia ... to uz potom iba vylietana E39, alebo VELMI zachovale e34 resp. e36 :-) ... alebo nejaka cukrikova 124, pripadne priemerne c-klasse ... viac toho na vyber neni ... potom su uz iba auta pre vodicov so silnym socialnym citenim, ktori neradi vidia, ze servisaci nemaju z coho zit :-) :-) ...

//autoeditácia príspevku ( 03 Jan 2010, 22:52 )
inak uz ani Acka niesu co byvali, stryko tam chcel pichnut dvojlitrovu cukrikovu V40 s novym motorom za 3000 pred pol rokom a nechceli ... vyzera ze uz zacali vyberat :-) ...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:samizda nam ratzi nejak "koncernovatie", ked tu hovori o "volbe srdca" v suvislosti so stvorkovou olympiadou a 1,8T :-D :-D :-D ...
provokujes??? ved pokracuj, a ja vsetkym vykecam, ako ospevujes kiu soul :D

hovorim o 1,8T, ktory je podla mna vydareny svojimi parametrami a charakterom... s ekonomikou, spolahlivostou a servisom je to uz horsie :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

parametrami je obdivuhodne aj to chystane ultravykonne HTP a v aute by si ho nechcel :-D :-D ...

... a nahodou KIA Soul je idelane auto do mesta ... a hlavne ma štajl, lebo ako som sa dnes dozvedel bolo zvolene za jedno z gay-aut roka :-P :-P :-P ...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:... a nahodou KIA Soul je idelane auto do mesta ...
nj... ked sa chces schovavat medzi kontajnermi :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

idealne miesto na parkovanie ... resp. u nas na sidlisku uz zachvilu inde ako medzi kontajnermi parkovat nepojde :-D :-D ...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

len treba davat pozor, aby ti ho nevzali smetiari na korbu, a nevysypali vsetok bordel, co tam mas (cize hlavne motor) :P
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

... to je *uráááák ... sa s nim nebavim ... taky top SLOVENSKY motor ! ! ! :-) :-) ...

s5 k teme ... co nam autor povie na bavory a medvede ? :-)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

podla jeho slov chce nemca, takze myslim, ze nebude namietat... este staci ho zbavit vsetkych predsudkov okolo spotreby, penazi, servisu apod., ako to uz je na tomto fore zvykom :)

//

napriklad nejaky fesak z bavarie:

http://bmw-rada-3.autobazar.eu/316-i-id1284910.html
http://bmw-rada-3.autobazar.eu/316i-id1173323.html

popripade krasny medvedik:

http://mercedes-c-trieda.autobazar.eu/2 ... 98763.html
miso03
Light Professional
Light Professional

RATZINGER666 wins :P

Co sa tyka medvedov tak tam prichadza do uvahy jedine Ackovy 160 CDI
http://mercedes-a-trieda.autobazar.eu/1 ... 98697.html ten sa mi paci svojou velkostou a mozno by uz aj mama vyuzila svoj vodicsky (po doskolovacom kurze samozrejme :))
dalej by to mohol byt Mercedes CLK Coupé 230
http://mercedes-clk-coupe.autobazar.eu/ ... 29222.html
ale do toho ako predajca pise treba investovat minimalne tych 200eur a to neviem ci to je len zavada aku pise..

U bavorakov mam dvoch favoritov.
Obdiva trojkove 316i
http://bmw-rada-3.autobazar.eu/316i-id1139173.html
pripadne
http://bmw-rada-3-coupe.autobazar.eu/31 ... 57816.html

U VW rozmyslam o tej modrej Bore, alebo Golfiku od nejakeho znameho z okolia..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

A-klasse vazne nie ... to uz viac odporucam trebars pažot 206 :-D ... A je strasne auto .. neni v tom miesto, vybavu to nema a ako bonus to ma tragicke jazdne vlastnosti :-) ... proste to nema ani jednu prednost okrem parkovania v meste ...

ostatne su mojmu srdcu relativne blizke :-)
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

To CLK so 135t km... ved to je hovadina. Pokial mu odisla spojka za 135t km: 1. jazdil ako kreten, 2. stocene
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tak A-klasse zrovna nie je moj favorit, ale ak sa ti paci, tak nech sa paci :)

hmmm CLK za 4 000... no to vyzera byt kruto stocene v biednom stave :D kazdopadne oturbena 2,3 benzin nebude splnat tvoje predstavy o spotrebe :) pohladaj, mozno najdes krajsie kusky :)

3er bude asi najlepsia volba, mas tam toho najviac na vyber, co znizuje mozne oje*** sa :)

na vw kasli, mas lepsie auta na vyber

// kua, 3 zhodne prispevky v jednej minute? :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ono celkovo predajca toho mergla bude nejaky výfič ... ked chce niekto terenak a napise Fronteru, tak si myslim svoje :-) :-) ...

// eeee .. ten mergel neni oturbeny, ale okompresorovany ! :-) té rozdiel ... hlavne v spolahlivosti preplnacieho clena :-) ...

// tu defku som si zas nevsimol ja ... ale podla oblecenia je to taky ten typ co nebude vylietany menej, ako ten mergel :-D :-D :-D :-D ...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

teraz som si toho vsimol a pousmial sa nad tym oplom :) dalej prasknuty naraznik naschval neodfotil, ale hlavne ze stihol do auta posadit nejaku defku...

// nord: jezisikriste, vyzeram ako dement? :) ako keby som nevedel co sa pchalo do merklov :) preplnanie ako preplnanie, spotreba bude v nebesiach :) (teda aspon pre autora)

// ROFL :D jjj a este si aj sama musi stacat vek :D...podla mna je to nejaka fotbalistka, nevidis tie stucne? :D
miso03
Light Professional
Light Professional

Vsak do toho medaka by som tak ci tak nesiel, kupovat vec o ktorej uz vopred viem ze bude nutne potrebovat dalsie investicie je kravina.

Ten Ackovy mi napadol len tak, mozno ako tretie auto do rodiny, do Tesca a naspat, teda okrem vikendov, to by sa tam ten nakup nezmestil :)

Nechcel by som auto z Ciech, zbytocne opletacky s dovozom, prevozne SPZtky, KO a podobne.

Najviac sa mi teda pozdava tento : http://bmw-rada-3.autobazar.eu/316i-id1139173.html
Dufam teda ze na nom nejazdil ten, co pisal Poznamky k tomu autu.

"auto je na svoj vek zachovale jazdy super olej vobec nezerie je po vimene vsetkych filtrou a naplni pri richlom jednani dohoda mozna treba viskusat ."
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ad CLK: preco? pokial ma byt kupa vyhodna, nevidim v tom ziaden problem... (samozrejme hovorim vseobecne, toto clk by som nezobral ani za dva litre... ...no... to mozno :D )

na Acko ludia pi*uju za to, ze je to nepohodlne, ja ti povedat neviem, nesedel som v tom, mozno aj pre to, ze to nie je ani mercedes... okrem toho boh vie, kto to vyraba...

to s tym dovozom z ciech mas pravdu, ale ja som daval len priklady, nie konkretne kusky :) ale ak mas doviezt kvalitny kus, radim ti, zajdi si pren aj do prahy a vytrp tie prepisy :)

hentu 3er preboha neber, ta ma minimalne 300 000km za sebou a je cela hrozna... jo a pisal to majitel, vidis to podla toho polepu motorizacie :)
Napísať odpoveď