P/I: čítačka pamäťových kariet (Apacer, všetky typy kariet)

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

P/I: čítačka pamäťových kariet (Apacer, všetky typy kariet)

Príspevok od používateľa Jungle »

Predám http://usa.apacer.com/us/products/Inter ... _AE161.htm

CompactFlash® Type I/II, IBM Microdrive, Magicstor, Secure Digital™, miniSD™, microSD™ (with adapter), MultiMediaCard™, RS-MMC™ Card, MMCplus™, MMCmobile™, MMCmicro (with adapter), Memory Stick™ Card, Memory Stick PRO™, Memory Stick Duo™, Memory Stick PRO Duo™, MagicGate, SmartMedia™, xD-Picture Card™

Rozmer je 3,5" (disketovka, HDD), pridám k tomu aj listy pre uchytenie v 5,25" pozícii, ak treba. Záruka nie je, dám vlastnú garanciu 1 mesiac na vrátenie peňazí (pozor, nie na idiocitu používateľa - voda, fyzické poškodenie a podobne). Cenu si navrhnite, som z Ba, ak to má ísť poštou, tak +1€ k cene.

:!: Užívatelia tohto fóra ma ako dôveryhodného predajcu zaradili do WhiteListu, čo to znamená si môžeš prečítať >>tu<<. :!:
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Listy na uchytenie do 5,25 su univerzalne? Zostane z prednej strany diera alebo uplne zakryju poziciu po citacke?
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

icefiresr napísal:Listy na uchytenie do 5,25 su univerzalne? Zostane z prednej strany diera alebo uplne zakryju poziciu po citacke?
Myslim, ze ano, minimalne do dvoch kompov mi to pasuje. Ak ju chces mat v 5,25 pozicii, ostane ti okolo citacky diera (mozem pohladat, ci nemam kryt, kde bola namontovana, ale to ti aj tak asi nebude pasovat do bedne, kazda to ma ine)

//autoeditácia príspevku (15 Jan 2010, 17:33)
up
Zamknuté