Audi A3 1.6, benzin + LPG

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

a treba ti auto iba na cestu do tesca a s5 ? to by som osobne volil hocico ine + tescobusom na nakupy, ako Ackovy merc. :-) ...

... inak jako to auto je zachovale jazdy .. to je nieco ako "spôsobilé jazdy" a má evidentne super olej ... asi neaky repsol :-) :-) ...

/// .... ale neeeeeeeee ratzi :-D :-D :-D ... isto to bude tak jak som pisal ja :-P :-P :-P ...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

to ma byt asi "auto je na svoj vek zachovale, jazdi super, olej vobec nezerie" :wink:

// nepi*uj mi do systemu, lebo porozpravam ostatnym o tych tvojich stvorkach a patkach z diktatov na zakladke :D
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

:D Tak teda tento mesiac este pobeham bazary, popytam sa znamych, nakoniec snad aj nieco vyberiem.. Zatial dakujem za rady, ak by ste pripadne este nieco nasli co by stalo "hriech" (okrem tej dievciny v CLKcku) tak napiste :)

Ad Tescobus: u nas nepremava :D (ZH)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

chces uz konkretne ponuky na niektory vyssiespomenuty model alebo pohladat este modely inych vyrobcov?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nepaci sa mi ako ratzi vyraba umele kauzy, ked nema cim argumentovat :-P :-P :-P (( pche nahodou som mal na ZS z diktatu najhorsiu 3 )) ...

... jedine ze by sme ta este zacali prehovarat, ze sa ti vlastne ti japonci docela lubia :-P :-P :-P ...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jaky chces na hento rozumny argument? ja som mal najhorsiu asi 1 :D to tebe sa vzdy vsetci smiali :D a vobec, prestan tu spamovat, lebo tu este kvoli tebe chytim basu :D

inak mne sa tiez zda, ze autorovi sa celkom ti japonci pacia, len o tom este sam nevie, takze mame za ulohu objavit v nom tu skrytu vlastnost :)
miso03
Light Professional
Light Professional

Kludne to mozu byt aj modely inych (nemeckych) vyrobcov, najlepsie by bolo kebyze niekto s tym autom ma aj osobne skusenosti, nielen hovori sa ze ..

..alebo zeby predsalen nejaku Mazdu? :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pozri sa, tu ti kazdy napise, ze mal TDI PD a jazdil s tym kade tade a nemal s tym absolutne ziadny problem... takze radsej sa drz toho "jedna pani povedala", lebo to sa moze aspon zcasti zakladat na pravde :) zaujimalo by ma este to tvoje preferovanie nemcov, ja sice proti nim nic nemam (deutschland uber alles :D ), ale je aj kopa inych dobrych vyrobcov :)

noo nejaku tu mazdicku ti sem rad prsknem :)
miso03
Light Professional
Light Professional

Je to taka srdcovka. Aj nase prve auto bol Opel Vectra rv.92 a kebyze tak extremne nehrdzavie tak by sme ho urcite mali dodnes. Tie makke sedacky, dostatocne vela priestoru aj vzadu, velky kufor.. A tiez ta "nadcasovost", ked sa pozries na to auto aj po 17tich rokoch, podla mna je to stale pekny voz, o bavorakoch alebo medakoch ani nehovorim. Kdezto ked sa pozriem na nejaku staru 323ku :? mozno som len zaujaty.. :)
Vy tu ale presadzujete vsetci japoncov, skutocne do toho staci liat len benzin a olej?
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

a menit zakladne veci ako olej, sviecky, brzdove dosky, filtre...

Ratzi: ani olej ? :D (joke)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pozri sa, ja mam 323, z ktorej si robis srandu, konkretne 323F BA, decentne znizenu, a ani teraz mi to nepride ako auto, ktore sa zacalo vybarat pred 16 rokmi :) mam ju nejake 3 roky, 30kkm s nim jazdim ako na svojom sukromnom voze, stalo ma par korun a doteraz som v nom nic nevymenil, a to nie preto, ze by som bol lakomy, ale preto, lebo ziadny servis doteraz nepotreboval :) je na tebe, pre ake auto sa rozhodnes :)
miso03
Light Professional
Light Professional

Otazne je, ci by som aj ja natrafil na taky kus :)
Ale ked tak do buducna rozmyslam, asi bude fakt najlepsie kupit nejake taketo auto, moje vodicske schopnosti su zatial ubohe a na naucenie je ta 323ka az moc dobre auto, ked si predstavim na com zacinala starsia generacia :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no u japoncov tam mas vacsiu pravdepodobnost, ze trafis ten kus spravny :)

pozri sa, kup, co sa ti paci, o com snivas, rozpocet na to mas, a pokial nenajazdis milion km, tak sa vyser na nejake drahsie servisy alebo vyssiu spotrebu :) (ja lutujem, ze sa tym neriadim odjakziva, tak si to aspon na buduce leto vykompenzujem a skocim do reichu pre nejaku peknu 850Ci na vikendy :wink: )
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Keď už rozmýšlaš na Bawom, tak si nerozmýšlal aj na 5-kou? Napr: http://bmw-rada-5.autobazar.eu/528i-id1335758.html ešte aj s paničkou za volantom. :D Aj keď spotreba katastrofa, ale aspoň mrkni. :)

Ak chceš VW, tak aj nejaký Passat by nebol od veci:
http://volkswagen-passat.autobazar.eu/1 ... 12521.html
http://volkswagen-passat.autobazar.eu/1 ... 70817.html
http://volkswagen-passat.autobazar.eu/1 ... 69653.html
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

:censored:
miso03
Light Professional
Light Professional

To bavo vyzera super no, ale 2,8micka benzin to by som si na tom velmi nezajazdil :)

Z tych passatov sa mi najviac pozadaval ten prvy : http://volkswagen-passat.autobazar.eu/1 ... 12521.html Ma automaticku klimu, xenony a je to automat, takze by som sa az tak nebal ho zdielat s mamou ktora by na nom sla maximalne do susednej dediny.. Ale passat z 99teho so 133000 km? Ten to s tym stocenim trochu prehnal. :)

Kolko do toho vrazim mesacne si este netrufnem odhadnut, kedze neviem kolko km na tom najazdim..
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

S tým stočením to zasa nemusí byť pravda. 13 tis. Km ročne je normál.
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

:censored:
miso03
Light Professional
Light Professional

Ja som si to ratal, ale investicia do zimnych gum nie je predsa kazdy rok. V bazaroch sa daju kupit gumy na peknych diskoch za 250eur, ktore este minimalne 2 sezony vydrzia a vymenim si ich aj sam u starkej na dvore. PZP + olej ratam do tych 300 eur kedze viac ako tych 10 000 tento rok nenajazdim, aj to prehanam, rocna dialnicna cca 37eur.
S takymito vaznejsimi poruchami ale mas pravdu nepocitam. Ak mam vyhodit 1000 eur za nove kotuce tak auto bude skutocne stat pred domom, ale hanbou by som to nenazyval, moje auto bude stat pred domom a citroeny a pezoty susedov 3 tyzdne v mesiaci v servise :)
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

miso03 napísal:Ak mam vyhodit 1000 eur za nove kotuce
1000€? To čo tam chceš dať, keramické vŕtané kotúče o priemere 420 mm s vnútorným chladením + 8 piestikové prasce? :) Veď základný brzdový kotúč sa pohybuje cca. od 35€ do 50€ za kus.
Napísať odpoveď