Prachový filter vzduchu v malej obytnej miestnosti

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Prachový filter vzduchu v malej obytnej miestnosti

Príspevok od používateľa uplink »

Ahojte,

Hmm, ma tak dnes napadlo, včera som vysával s celkom kvalitným vysávačom , ako každý týždeň a dnes mi poletuje po izbe dosť prachu. Neviete o niečom, čo by filtrovalo vzduch od prachu? Nepotrebuje ionizér vzduchu, ten zabíja aj baktérie a tie chcem dýchať, to by mi rozbilo imunitu, ale prach mi vadí, tie čiastočky a hlavne to že to na všetko sedí aj deň po povyśavaní. Neexistuje dačo, čo by prach z miestnosti jednoducho odsávalo, alebo by to filtrovalo vzduch, ktorý dýcham? Niečo čo pichnem do 220V zásuvky a začne to fungovať? Našiel som priemyselný riešenia na odsávanie prachu, ale tie sa pohybujú rádovo v 1000 - 10 000 eur a na to kapánek nemám.

Budem vďačný za každú radu k téme.

P.S.: Zvlhčovač vzduchu to tuším moc nezvláda, túto filtráciu, tie som už skúšal...

P.S.2.: Izba v ktorej v byte trávim najviac času má 4x5m. Ak to nejako pomôže...
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

tiez som si planoval nieco take kupit a narazil som asi na najlepsiu moznost a to: http://www.alza.sk/bionaire-bap412-d119452.htm snad pomoze
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

To je to čo som hľadal, dúfam že sa tam dá vypnúť tá ionizácia vzduchu. Ďakujem Ti dobrá duša [K+]

Tam je celá taká kategória. Asi zoberiem ten electrolux, je čierny, ako všetka moja elektronika :)
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

myslim ze sa da vypnut urcite, za tu cenu by to tam snad malo byt:) ten electrolux vyzera fajn sice kus drahsi ale preco nie, budes mat doma cistejsi vzduch nez je v horach :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Hehe, ide o to že mám miernu intoleranciu na prach, ako každé mestské decko. Baktérie mi nevadia, potrebujem ich na iminutu, ale prach mi vadí. Všade sa výri [dúfam že dobré y/i] a je dosť otravný. Hneď ako príde výplata, tak objednávam...
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ja mam podobny problem i ked teraz to nastastie nejako ustalo, ale akonahle (staci cistenie zapraseneho PC) sa prach objavi tak to zase pride. ja to planujem kupit az niekedy na leto ked kombinacia prachu a pelu bude fakt pre mna kriticka.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Do vtedy Ti dám vedieť ako to funguje :) mám to už objednané :D
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

jj super to budem rad ak napises, ale myslim ze za tu cenu to musi fungovat dokonale:)
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Ak som to správne vyrátal, tak by si mal mať (ak to pustíš na stupeň 3), za 25 min. v miestnosti alpský vzduch. :)

Najprv som si myslel, že to je nejaká malá sranda ktorá sa položí niekde na stôl, políčku, ale ako pozerám, tak to má 7 kg a 50 cm na výšku. :shock:

Škoda, že nepíšu aký HEPA to má, či 11, 12, 13.
Napísať odpoveď