Prehrievanie NB
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Prehrievanie NB
Zdravím, mám tento NB http://hp-compaq.katalog-notebookov.sk/ ... aq-nx6325/. Vlastním ho cca rok a som jeho druhý majiteľ. NB sa mi dostal do rúk v 100% stave a tak aj fungoval. Potom asi po cca 4 mesiacoch som mu pridal 1GB ram pamäte. Všetko bolo ok asi pol roka, ale potom sa mi začal NB strašne rýchlo prehrievať a dosť hučí. Je to "vďaka" tej ram? Mate nejaké nápady čo s tým?
-
mr_margera
Medium Professional
No, má to 2 ventilátory, jeden zospodu cca v strede a druhý na ľavejstrane NB. Prehrieva sa na ľavej strane, aj v okolí toho ventilátora, aj celkovo je ľavá strana dosť teplejšia ako pravá (až moc niekedy).
Ešte ma napadlo, že ak som len na nete, alebo počúvam muziku, tak je to v pohode, ale keď zapnem nejakú hru, alebo NB je zaplnutý dlho (cca 3 hoďky a viac), tak to začne dosť hučať a prehrievať sa.
Ešte ma napadlo, že ak som len na nete, alebo počúvam muziku, tak je to v pohode, ale keď zapnem nejakú hru, alebo NB je zaplnutý dlho (cca 3 hoďky a viac), tak to začne dosť hučať a prehrievať sa.
-
mr_margera
Medium Professional
-
mr_margera
Medium Professional
no moj už v záruke neni, ale neviem či to budem rozoberať, pretože mám fakt haluz, že to už nedám dokopy..každopádne to dneska skúsim povysávať a uvidím, čo to dá. Ďakujem za rady, dám vedeť, či to pomohlo.
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2010, 15:29)
Ahojte, po dlhom čase som sa odhodlal vyčistiť ten ventilátor, čo sa mi aj podarilo, dokonca aj NB som dal zase úspešne dokopy. Ide len o to, že ventilátor sa non-stop točí a neviem prečo. Vie mi niekdo pomôcť? Nič som s tým nerobil, len som ho vybral, vyfúkal a dal späť. dík za rady.
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2010, 15:29)
Ahojte, po dlhom čase som sa odhodlal vyčistiť ten ventilátor, čo sa mi aj podarilo, dokonca aj NB som dal zase úspešne dokopy. Ide len o to, že ventilátor sa non-stop točí a neviem prečo. Vie mi niekdo pomôcť? Nič som s tým nerobil, len som ho vybral, vyfúkal a dal späť. dík za rady.