2012 koniec sveta?
To o konci sveta roku 2012 je len odvratenie pozornosti od skutočneho konca sveta -Druheho prichodu Ježiša Krista ,ktoreho prichod je veľmi blizko.
http://en.sevenload.com/videos/mtE77jY-Doba-Konca
Jasné, už je blízko 2000 rokov...aj keď v kozmickom alebo geologickom merítku môže byť aj 5 miliónov rokov "blízko"jozotom napísal:To o konci sveta roku 2012 je len odvratenie pozornosti od skutočneho konca sveta -Druheho prichodu Ježiša Krista ,ktoreho prichod je veľmi blizko.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Tak toto je úplnejozotom napísal:To o konci sveta roku 2012 je len odvratenie pozornosti od skutočneho konca sveta -Druheho prichodu Ježiša Krista ,ktoreho prichod je veľmi blizko.
Na takéto stupídnosti nemám čas ani náladu, len chcem podotknúť, že Ježiš samotný svoj druhý príchod predpovedal (podľa evanjelií). Citujem Ježiša : "Lebo Syn človeka príde v sláve svojho Otca so svojimi anjelmi a vtedy odplatí každému podľa jeho skutkov. 28 Veru, hovorím vám: Niektorí z tých, čo tu stoja, neokúsia smrť, kým neuvidia Syna človeka, ako prichádza vo svojom kráľovstve."jozotom napísal:To o konci sveta roku 2012 je len odvratenie pozornosti od skutočneho konca sveta -Druheho prichodu Ježiša Krista ,ktoreho prichod je veľmi blizko.
No, akosi mu toto proroctvo nevyšlo, ale ja som naozaj rád, že dnes existujú ľudia, ako ten pán vo videu, ktorí vedia, kedy sa Ježiš vráti.
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
Old Dirty Bastard
Guru
a čo presne spôsobi ten zanik? šmolkovia? lebo som počul, že ten gargamel je fakt chrapúň a šmolkom je už jedno, čo bude so svetom.. oni ho kvôli tomu, aby gargamel nemohol pretiahnúť šmolinku kludne cely obetuju, svine šialenétomaxx_199 napísal: 2012 - koniec digitalneho vysielania ,,zaniknu crt televizori,,
- zanikne internet
- mozno koniec sveta katastrofa, alebo daco vo vesmire
jednoducho vsetko zanikne aj televizori aj internet a mozno aj pevna linka a nesme v spojeni. ale niekde som cital ze normalny svet bude 2000 rokov a potom postupne bude koncit a to tak ze budu katastrofi a pod. koniec sveta je uz blizko
-
tomaxx_199
Medium Professional
citujem je to z jedneho clanku: Ako to vlastne z našim milovaným internetom je ?
Posledných niekoľko rokov odborníci neraz varovali, že neustále rastúci počet užívateľov internetu a obrovské množstvo dát, ktoré si medzi sebou vymieňajú môže spôsobiť bez ďalších investícií poriadne problémy. Internetu doslova dôjde priestor na ďalšiu expanziu.
V dobe, keď si každý z nás môže spraviť vlastnú web stránku, sledovať tisícky videí na YouTube alebo mať profily a albumy na najrôznejších stránkach. Ročne internetový dopyt stúpa o neuveriteľných 60 percent. Niektorí experti predpovedajú, že už na budúci rok – 2010, začnú používatelia internetu zažívať krátke „výpadky“ siete a v roku 2012 bude celý web natoľko spomalený a nestály, že cez neho nebude možné vybavovať napríklad veľké transakcie.
Vyhliadky do budúcnosti:
Za dva roky vyťaží dvadsať priemerných domácností v Londýne internet viac než všetci používatelia spolu v roku 1995. Nárast je skutočne dramatický a nikto s ním pred rokmi nepočítal.
A aké je riešenie tohto problému?
Prirodzene investície do architektúry súčasných sietí, pretože súčasný web nie je konštruovaný na také obrovské množstvo videí a usermi vytváraný obsah. Bez investícií do infraštruktúry dosiahneme plnú fyzickú kapacitu internetu už na budúci rok. Bude si to však podľa odhadov vyžadovať miliardy dolárov...
Autor: xpT
Takže je to moja prvá novinka. (Dúfam že nie posledná
)
Dúfam že budete z mojou prácou spokojný.
To je asi všetko čo som chcel napísať
Prajem príjemný zvyšok dňa.
//autoeditácia príspevku ( 05 Jan 2010, 10:37 )
no nemusi to byt pravda ze bude koniec sveta ale mozno vznikne nieco nove a bude revolucia
Posledných niekoľko rokov odborníci neraz varovali, že neustále rastúci počet užívateľov internetu a obrovské množstvo dát, ktoré si medzi sebou vymieňajú môže spôsobiť bez ďalších investícií poriadne problémy. Internetu doslova dôjde priestor na ďalšiu expanziu.
V dobe, keď si každý z nás môže spraviť vlastnú web stránku, sledovať tisícky videí na YouTube alebo mať profily a albumy na najrôznejších stránkach. Ročne internetový dopyt stúpa o neuveriteľných 60 percent. Niektorí experti predpovedajú, že už na budúci rok – 2010, začnú používatelia internetu zažívať krátke „výpadky“ siete a v roku 2012 bude celý web natoľko spomalený a nestály, že cez neho nebude možné vybavovať napríklad veľké transakcie.
Vyhliadky do budúcnosti:
Za dva roky vyťaží dvadsať priemerných domácností v Londýne internet viac než všetci používatelia spolu v roku 1995. Nárast je skutočne dramatický a nikto s ním pred rokmi nepočítal.
A aké je riešenie tohto problému?
Prirodzene investície do architektúry súčasných sietí, pretože súčasný web nie je konštruovaný na také obrovské množstvo videí a usermi vytváraný obsah. Bez investícií do infraštruktúry dosiahneme plnú fyzickú kapacitu internetu už na budúci rok. Bude si to však podľa odhadov vyžadovať miliardy dolárov...
Autor: xpT
Takže je to moja prvá novinka. (Dúfam že nie posledná
Dúfam že budete z mojou prácou spokojný.
To je asi všetko čo som chcel napísať
Prajem príjemný zvyšok dňa.
//autoeditácia príspevku ( 05 Jan 2010, 10:37 )
no nemusi to byt pravda ze bude koniec sveta ale mozno vznikne nieco nove a bude revolucia
Re: 2012 koniec sveta?
A keby aj zanikol internet, to predsa nieje koniec sveta 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Keby zanikol internet, tak povyskakujú rákosníci z balkónov, kvôli WoWku.
2012-koniec sveta? HLÚPOST

virtualita by sa stala realitou. Raz sa ta na ulici niekto spyta aky si lvl. ved pockaj.uplink napísal:Keby zanikol internet, tak povyskakujú rákosníci z balkónov, kvôli WoWku.
..a nasledne psychos zisti ze amx kick nefunguje, tak sa mu zruti cely svet (joke) 
tomaxx_199 píše:
2012 - koniec digitalneho vysielania ,,zaniknu crt televizori,,
- zanikne internet
jednoducho vsetko zanikne aj televizori aj internet a mozno aj pevna linka a nesme v spojeni. ale niekde som cital ze normalny svet bude 2000 rokov a potom postupne bude koncit a to tak ze budu katastrofi a pod. koniec sveta je uz blizko
clovek az pod stolom lezi
ja som si uz davnejsie vsimol ze moj televizor divne piska asi daco tusi ze ho navzdy odpoji od zivota 
2012 - koniec digitalneho vysielania ,,zaniknu crt televizori,,
- zanikne internet
Podla mna koniec sveta roku 2012 nebude, ale ak nastane, tak si to sposobime sami (y)?
Zda sa mi uletene, ze nejaki majovia vedeli, ze presne roku 2012 nastane, ba este aj presny datum... ale pravdou je, ze by sme mali zit ako keby mal byt ten dnesny den posledny
Zda sa mi uletene, ze nejaki majovia vedeli, ze presne roku 2012 nastane, ba este aj presny datum... ale pravdou je, ze by sme mali zit ako keby mal byt ten dnesny den posledny