vypina sa mi pc
vypina sa mi pc
ahojte mam taky problem sam sa mi vypina notebook.myslim si ze je to kvoli teplote,vedeli by ste my poradit alebo povedat pricinu
-
satan77
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ano je to kvôli teplote. Nemôžeš ho mať zapnutý viac ako 3-4 hodiny, a keď ho zapínaš hneď po vypnutí ako môj kamoš tak dovi dopo...
Notebooky v pravom slova zmysle nie sú na dlhodobé užívanie, len tak na vybavenie nejakých vecí na ktoré treba počítač. Aj pre toto na stolný poriadny PC nikdy nedopustím!
Dajú sa kúpiť ale podložky chladiace, Logitech ich vyrába ale aj iní.
Notebooky v pravom slova zmysle nie sú na dlhodobé užívanie, len tak na vybavenie nejakých vecí na ktoré treba počítač. Aj pre toto na stolný poriadny PC nikdy nedopustím!
Dajú sa kúpiť ale podložky chladiace, Logitech ich vyrába ale aj iní.
fuha tak o tom som nevedelNotebooky v pravom slova zmysle nie sú na dlhodobé užívanie
Ale nie, je to skor zalezitost rozmiestnenia komponentov a uspesnosti chladenia ake zvoli vyrobca. Notebooky su samozrejme navrhovane na dlhodobe uzivanie (keby nie, tak ich nikto nekupi).
to leumas666: Ak sa jedna o pouzivany notebook, mozno je potrebne precistit otvory na chladici cpu. Pokial ide o novy stroj, tak ho hod na reklamaciu.
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ako nic v zlom ale mne posledny mesiac ide notebook nonstop... vypaty ani nebol ked neratam restarty inak ide stale..Nemôžeš ho mať zapnutý viac ako 3-4 hodiny
k teme.. najprv si skontroluj teploty lebo tazko robit unahlene zavery.. mozes si ich pozriet cez everest alebo speedfan stiahnes si ich aj z netu su free staci len napisat do google.. tam si pozries teploty.. inak vypina sa pri zatazi? ked hras hry? alebo len ked je zapaty a nic nerobis?... ak sa vypina bez zatazi tak by som to videl asi na reklamaciu ak sa ti vypina v zatazi tak by som to riesil chladiacou podlozkou.. a este skus napisat o aky notebook sa jedna..