K: mobily SIEMENS ne-(funkčné)
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
mathev
Star
- Kontaktovať používateľa:
vsetko je to nefunkcne, urcene na nahradne diely ale kedze uz sa nejake tie roky opravam telefonov nevenujem a su to stare modely ostalo mi to lezat v suflikoch... takze ak si povies nejaku cenu nemam prolem sa toho zbavitGgDag napísal:SL45 +ME45+S35. Funkcne ? na S35 chyba iba displej alebo je vadny ?
-
mathev
Star
kryt na SL 45 je popraskany neviem jeho pribeh ale pekny koniec nemal zjavne na neho niekto stupil
S 35 ma kryty tiez poskodene asi ho niekto pacil sroubovakom ...
ani by som sem nepisal inac, len som si tento inzerat vsimol a kedze to chces do zbierky tak nemam problem ti za nejaku symbolicku cenu hociktory z nich poslat a kludne aj cely suflik zo vsetkym co v nom je .... rozumej nemam potrebu na tom zarobit mne ide o to aby som sa toho zbavil
potom prikladam fotku nahradnych dielov na siemens ktore som mal v jednom sacku, su tam nejake procesory , konektory k baterke, mikrofony , vibracne, tlacitka na M55 a nejake bocne z niecoho ako S65 ? a datovy kabel na siemensy, ten vrchny sacik tam su diely na motoroly zase,
velka cast tych nahradnych dielov su nove,
takze ak mas o cokolvek aj z toho mismasu zaujem, rad poskytnem ... kludne ti to cele vysypem do obalky a poslem ked mi das dobru ponuku
S 35 ma kryty tiez poskodene asi ho niekto pacil sroubovakom ...
ani by som sem nepisal inac, len som si tento inzerat vsimol a kedze to chces do zbierky tak nemam problem ti za nejaku symbolicku cenu hociktory z nich poslat a kludne aj cely suflik zo vsetkym co v nom je .... rozumej nemam potrebu na tom zarobit mne ide o to aby som sa toho zbavil
potom prikladam fotku nahradnych dielov na siemens ktore som mal v jednom sacku, su tam nejake procesory , konektory k baterke, mikrofony , vibracne, tlacitka na M55 a nejake bocne z niecoho ako S65 ? a datovy kabel na siemensy, ten vrchny sacik tam su diely na motoroly zase,
velka cast tych nahradnych dielov su nove,
takze ak mas o cokolvek aj z toho mismasu zaujem, rad poskytnem ... kludne ti to cele vysypem do obalky a poslem ked mi das dobru ponuku
-
mathev
Star
ano ale neviem ci su to uz s bezolovnatym cinom ktore boli na radu M75 SP65 atd, alebo olovnate na starsie ako C65 aj ked je to ten isty procesor len s inym cinom...GgDag napísal:Aha. No skoda. Tie cpu su asi an radu X65 vsak ?