Čaute , mám zálusk na tento nb , cena mi vyhovuje ... NB budem používať na internet , filmy a celkovo multimédia ... občas aj hry atp... a chcem sa vás spýtať či je ten nb dobrý na jeho cenu .. na yt som našiel dosť videií na ktorých v pohode rozbehali GTA IV ... a čo znamená ked tam je napísane že Bez OS ? ...
Ja ho mám. To, že je bez os-> proste zapneš, nabehne bios a potom skočí hláška, že chýba systémový súbor. To je všetko. GTA IV mi ide na nízke/stredné detaily, ale je to pekne hrateľné. AMDčko trochu hreje, ale je to v norme.
V dnesnej dobe by som tam dal uz sedmicku a nehral sa zbytocne s XP. Windows 7 ten notebook zvladne bez problemov a je uz len na paramatroch ci tam chces 32 alebo 64 bitovu verziu.
Tak môžeš si tam dať aj open souce systém. Ja mám Win7 + Ubuntu. Win7 OEM Home Premium výjde takých 90€.
+Neviem, čo lepšie(výkonovo) by si za takú cenu chcel kúpiť.
Tak to vinde poriadne cez tvoj limit, pocitaj k notebooku + 100 eur este. Ale ved dneska sa da OS zaobstarat aj inymi cestami, no nechcem ta nahovarat alebo viest ta k niecomu co sam nechces
hej ja viem že je aj nelegálna verzia .. ale tu si nemám ako zohnať .. a ešte že niekde som počul že v HDD v nejakej skrytej sekcii je uložený win ... ten kebyže vypalim na dvd a potom ho nabootujem do nb tak by to išlo ?
adr0z napísal:hej ja viem že je aj nelegálna verzia .. ale tu si nemám ako zohnať .. a ešte že niekde som počul že v HDD v nejakej skrytej sekcii je uložený win ... ten kebyže vypalim na dvd a potom ho nabootujem do nb tak by to išlo ?
To je len vtedy ak kupujes notebook uz s predinstalovanym systemom, co nie je tvoj pripad.
sakra tak z týmto som nepočítal .. .. kde mám teraz zohnať os ? :D ...to mal byť darček na narodky do 400€ .. +OS je to nejakých 500€ a mám po darčeku .. a z mojím 60kb/s downloadom ten win nestiahnem ani za rok .. OMG ..asi sa tu nenájde niekto kto mi napali win na dvd a pošle poštou že ?
johny541 napísal:To je len vtedy ak kupujes notebook uz s predinstalovanym systemom, co nie je tvoj pripad.
hej hej ale ja som myslel v mojom PC ktorý mám teraz ..
//autoeditácia príspevku ( 05 Jan 2010, 8:36 )
a čo tak toto ? tento má už aj win7 , len som si všimol že má slabší procesor , pojde mi na tom GTA IV ? ..