Call of Duty: Modern Warfare 2
Steam
Cauko chcem sa opytat ako sa pridavaju priatelia do Steamu lebo som to skusal a m napisalo some features of the steam.......a dalej neviem.Ps este ma zaujima co je ping a co znamena ,ze ho mam vysoky???Dik za odpoved
Re: Steam
Ak si chces priatela pridat musis mat jednu origo hru (staci aj Zero Gear Beta - s aktivacnym klucom),alebo si kup niejaku sprostu hru za 2 eura.dadko18 napísal:Cauko chcem sa opytat ako sa pridavaju priatelia do Steamu lebo som to skusal a m napisalo some features of the steam.......a dalej neviem.Ps este ma zaujima co je ping a co znamena ,ze ho mam vysoky???Dik za odpoved
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
na to potrebujes novy "liecik" upol som ho na znamejsie war fora...Denize napísal:Sphinx, kde sa nastavuje ping, formou čísla?Ja ho mám stále formou signálu.
Keď máš vysoký ping (odozvu), tak ti laguje hra. Teda niečo spravíš, no vidíš, že trvá nejaký čas pokiaľ sa to v hre spraví..
Hej, funguje. Akurát on tam píše aj nejaké iné veci, okrem toho pingu, fungujú?, ak áno kde sa zadávajú? .. napr. zvýšenie maximálneho povoleného FPS?
Ďakujem, 
Kód: Vybrať všetko
Call of Duty Modern Warfare 2 - cracked
Multiplayer v1.0.166 Zero Gear Edition =)
Notes:
- unlocked "com_maxfps" (up to 1000), "cg_drawFPS", "cg_fov", "cl_maxpackets"
- cg_scoreboardPingText = 1
- unlocked "ping_default_min", "ping_increment", "ping_searches_per"
- unlocked toggle commands, like bind F8 "toggle drawLagometer 1 0"
- and more =)
enjoy
by Parovoz
Server
Mam jednu otazku multak hrajem len s tymi co urobili presne taku metodu ako ja myslim zero gear alebo aj s ostatnymi????nemyslim teraz origo servre
Re: Server
vsetci hraju spolu aj origo aj crackdadko18 napísal:Mam jednu otazku multak hrajem len s tymi co urobili presne taku metodu ako ja myslim zero gear alebo aj s ostatnymi????nemyslim teraz origo servre
-
Sphinx
Addict
Re: Server
nie nehraju . origo ma inu verziu akocrack. kazdy hra len s tym aku ma verziu aj onkubko1311 napísal:vsetci hraju spolu aj origo aj crack
-
Sphinx
Addict
ked pridu tak sa to dozvieme hned rychlo neboj sa..DavisJ666 napísal:A kedy pridu na ten hack so zero gearom ? - ale mohli by aj nechat.Teknogods o dedikovanych serveroch pisali,ze 5-9 tyzdnov.
MW
Tak je len ten mutlak docasny????Tak je to naprd nema zmysel to hrat vymakat sa a nakoniec to nepojde.Mohlo by to byt ako s MW ,ze stale sa hraje na crack serveroch.
MW
Tak potom na akych serveroch hram??? a kto ich vytvara????
-
Sphinx
Addict
Re: MW
v podstate kazdy kto ma verejnu IP alebo ma NAT open ten je server iwnet zabezpecuje to ich slavne priradovanie hracov a presuvanie .. vsetci vieme ako na kkt to funguje.. hranei je ako stahovanie torrentu je to P2P pocas hranie sa prenesie nikolko desiatok mb .. a pokial sa odpoji jediny "verejniak" padne cela hra..Markoff napísal:iwnet