WRESTLING

O športe...
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

jerichoo napísal:Chalaní čo vám hrabe, kolko máte rokov 5? Jasné, že je to divadlo. Je to to isté tiež tam majú svoje texty a hrajú svoje postavy, len je to spravené "americky" ako šou a mlátia sa tam. Nechápem čo riešite fakt..
Však ich nechaj nech sa bavia.. Myslím, že je jasné, že je to hrané, a je to všetko robené iba pre show, aj keď musím uznať, že keď som mal asi 10 rokov, tak som to dosť žral...
Pozri, niekto žije futbalom, niekto hokejom, niekto wrestlingom, ja proti tomu nič nemám, nech si každý pozerá to, čo ho napĺňa.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Ja zijem napr aj futbalom aj wrestlingom. A ze to je hrane je pravda len ciastocne samozrejme ze nieco take ako 20x rana do hlavy za sebou pastou je len predstierane ale napr. taky uder stolickou po chrbte alebo slamenou tycou po bruchu hrane nie je. Ide teraz vlastne o to co si pod slovom hrane predstavujete. Ak si myslite ze je to len nejake smiesne divadielko tak to iste tak nie je - cely wrestling tvoria writery cize ludia ktory pisu pribehy a zostavuju ako maju dane zapasy vyzerat a wrestleri musia kazdy den trenovat aby tie svoje movesety zvladli aby kazdy chmat bol prevedeny bezpecne ale rozhodne si mysliet ze je to divadielko a bezbolestny sport je blbost. Co sa tyka minulosti a krvy a toho ze zapasy boli tvrdsie tak dnes to uz nie je preto lebo su tam deti do 18rokov koli ktorym je to zakazane. Prikladam este jedno video mojho oblubeneho wrestlera teda skor len jeho finisher Jeff Hardy - Swanton Bomb
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ufff...tak to video, to bolo riadne. Súhlasím s tebou v tom, že všetko sú to ľudia, ktorý to majú všetko natrénované, proste majú zvládnuté tie techinky pádov a všelijakých prehodov a ja neviem čoho všetkého.
Ako som už písal pár strán dozadu, keby sa tam postavím ja a niekto mi riadne pri*ebe, tak ma zabije. Oni však presne vedia čo a ako, majú to dopredu napísané, nacvičené aby to vyzeralo brutálnejšie ako to je. A to sú veci, pre ktoré považuejm wrestling za show.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Ved ano show to je ale nemam rad ked to niekto nazyva smiesne divadielko.
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja to tak nenazývam. Prednedávnom som videl nejaký zápas v TV, ale musím povedať, že mi to prišlo dosť smiešne. Ako zápas ok, ale keď som videl tie pózy, ktoré tam zápasníci predvádzali celý zápas, a hučali tam po sebe, pritom bolo videť ako to hrajú. Najviac boli diváci, ktorí tam ako zmyslov zbavení hučali, vriesklali, no boli ako vo vytržení v domienke toho, že sa to deje naozaj.. Ako som už napísal vyššie, ja proti nim nič nemám, každý sa baví ako chce, ale na smiech mi to bude tak či tak, a to mi nikdo nezakáže.
cZaR
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cZaR »

Najvačšie sklamanie roku 2010

Jeff Hardy v TNA
http://www.dailymotion.com/video/xbr4a5 ... videogames
- eXo -
Light Professional
Light Professional

No to je velke sklamani to je pravda WWE s Jeffa spravila to co z neho je a on teraz odide do TNA pricom vravel ze si chcel dat od wrestlingu pauzu to povazujem za celkom dost velku zradu hlavne ku fanusikom.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

fanúšikovia si môžu pozrieť Jeffa aj v TNA. A TNA asi nemá taký nabitý program ako WWE. takže asi preto aj prešiel...
- eXo -
Light Professional
Light Professional

A kde sa da TNA pozriet ? Pretoze ja by som si velmi rad pozrel zapasy aj TNA ale neviem ich nikde najst na nete. Dalsia vec je ze on ked odchadzal tak vravel ze si dava pauzu a potom sa vrati spat do WWE - cize toto dost ludi asi vezme ako zradu.
cZaR
Expert
Expert

Re: WRESTLING

Bret Hart je spat :P

Zevraj na WM 26 bude zapas Bret Hart vs Vince McMahon :P
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Kedze su obaja uz dost stary tak od toho veru moc necakam ... radsej sa budem tesit na Undertaker vs Shawn Michaels ak to teda na koniec bude na WM 25 to bol super zapas.
cZaR
Expert
Expert

Podla mna posledný zápas Takera..
na RRumble sa ma vrátiť EDGE xP
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Mal by sa ... ale nie je to iste ako je na tom. Ja sa na RR tesim na zapas Sheamus vs. Randy. Dufam ze ten irsky trt dostane poriadne cez hubu ... toto aky mal push bolo az trapne.

Hmm tak teraz som dopozeral vcerajsie RAW ... ten Sheamus je fakt jeden velky omyl .. za celu svoju karieru dal 4 kopacky Cenovy smiesnym sposobom vyhral nad nim titul a teraz dal jednu Ortonovy.
Inak Taker podla mna este neodide do dochodku kusok to este potiahne .. ale tento rok si myslim ze bude uz posledny pre neho. Nech radsej odide v este akom takom zdravi.
PjotR1
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PjotR1 »

Myslíte že Rey získa titul? :)
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Ja si myslim ze hej ... konecne by si zasluzil nieco .. aj ked je pravda ze jeho McMahhon nema moc v laske ... ale uz davnejsie sa vravelo ze Taker titul strati na RR
Zaujimave ale je toto ... Kurt Angle tam povedal Hoganovy - Fuck your company i am going back to WWE ... teraz ze ci je to len storyline alebo to bolo myslene vazne ... keby sa Angle vratil to by bolo strasne super podla mna.
cZaR
Expert
Expert

Po WrestleMania 26
WWE Title:John Cena
World Heavyweight Title:All American American.Jack Swagger
Unified Tag Team Titles:ShowMiz
Intercontinental Title : Drew McIntyre
United States Title :The Miz
Women's Title :Michelle McCool
Divas Title:Maryse
Nitran95
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Nitran95 »

http://www.wrestlingweb.cz/

tam najdete vsetky novinky s WWE + videa zo show...(nie TNA)
brnoli
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa brnoli »

pozrite sa kolko si daju pesti do nosa alebo do tvare a ani kvapka krvi ked sa podari divadlo a ked teče krv tak to iba vtedy ked sa nepodari uder alebo ked som pozeral zapas hulk hogan vs. the rock tak tam ked dal hogenovi dak sa zdvihal jak postihli
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Ale ved oto tam ide. To je akoby divadlo. Len sa tam nehraju predstavenia, ale biju sa tam a ma to aj nejaky pribeh-ten zbil toho a tito su kamarati, tak mu to vratia...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Napísať odpoveď