4 násobny pokles FPS
4 násobny pokles FPS
Mám Intel C2D E6600 2x2,4Ghz,4GB RAM,Nvidiu 8800GT a MB mam GA 965P-DS3 a os Win7 ultimate 32bit.Mal som predtym stalych 250FPS napr v hre cod4 a teraz mi to nejde nad 50.A v ostatnych hrach to iste.Cod2,MW2,Dirt2GTA IV,vsade sa to seka.
a v GTA IV 1680X1050 high detaily na 40 fps teraz mam tak max 10fps.
a v GTA IV 1680X1050 high detaily na 40 fps teraz mam tak max 10fps.
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ice pokial ho resetol tak spravne hovoris je na default teda zakladne nastavenie procesora. "podtaktovanie" jedine ak predtym robil OC ale pochybujem zeby "oc dalo 250fps oproti default s 50fps"/uvodzovky preto lebo neviem ci robil alebo nerobil OC/
ja to skor vidim bud na nejaky virus alebo grafika sa kazi ak mas moznost skus na inom pc.
ja to skor vidim bud na nejaky virus alebo grafika sa kazi ak mas moznost skus na inom pc.
-
IceHammer
Star
No nevidel som odpoved predtym ako som to napisal takze problem s biosom ani podtaktovanim nebude a neverim i ked je mozne vsetko ale vga by to tiez nemala byt skor by som si bol isty na 100% ze to bude nejakym softom ktory mas pusteny v pozadi. Zapni si adobe ako si pisal zapni si spravcu a odfot co ti zatazuje cpu tam to bude napisane
Aha, podtaktovany CPU. Vyskusaj ho zatazit a pozeraj ci nestupne frekvencia procesora. Ak ano tak mas v biose zapnute volaco Intel Speed Step (mam AMD takze neviem presne) tzn ze sa ti procesor podtaktuje ked nerobis namahave ulohy. Ked ho ale zatazis tak by sa mal drzat na deffault frekvencii. Ale aj tak to nerobi ten 4 nasobny pokles FPS, pretoze ked zapnes hru tak automaticky by sa mal nastavit CPU na deffaultnu frekvenciu. Skor by som videl problem v tej grafike, alebo v tom, ze zdroj nevykrmuje VGA tak ako by malo. Skus u niekoho otestovat tu grafiku. Musis ist na to vylucovaciou metodou, kedze SW vada to nie je... gl
Re: 4 násobny pokles FPS
mne sa stalo to iste, tiez sa mi zmensila rychlost procesora mam Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz (2 CPUs), ~2.2GHz a teraz vsade pise aj pri bootovani ze 1600 Mhz, rad by som to vratil na povodnu hodnotu, neviete niekto ako?
tu som spravil screeen z everestu jedna vec mi tam nesedi
tu som spravil screeen z everestu jedna vec mi tam nesedi
Nezapinal si v BIOS-e nejake setriace funckcie, ktore ti CPU podtaktovali?
-
RomanB
Medium Professional
AKo bolo spomenute vypol by som vsetky setriace funkcie speedstep atc..
Nejakym programom by som testol aj ramky , goldmemory , napr z Hirensoot cd ...
Nejakym programom by som testol aj ramky , goldmemory , napr z Hirensoot cd ...