GTA 4
Re: SAVE 100%
Zdar,
myslíte, že spustím túto hru na mojom počítači ?
Zostava :
Intel Pentium 4 CPU 2,66 GHz
2 GB ramka
GeForce 7600 Gs 256 mb
myslíte, že spustím túto hru na mojom počítači ?
Zostava :
Intel Pentium 4 CPU 2,66 GHz
2 GB ramka
GeForce 7600 Gs 256 mb
prelistuj si par stran dozadu tam to mas popisanehughito napísal:Zdar ľudia,
hru som nakoniec rozbehol aj na mojej rachotine, ale mám problémy.
Nekonečné preklikovanie nejakým Rockstar social klub = jedna vec, druhá vec = v hre, keď si ju chcem uložiť, už sa musím prihlasovať na nejaký windows game center. Hrozná otrava, dá sa to nejak obísť ?
-
Andr3w
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
IMI: skus este tento link http://www.gta4.net/missions/chapter-four.php je tam aj ta predchadzajuca misia, najlepsie bude ak si ju zopakujes od znovu a skus podla toho navodu ze kde to viazne potom
IMI : No našiel som len to, že sa treba odhlásiť z netu a potom sa tam ce zhru cez HOME prihlásiť ako offline užívateľ, čo mi nejde. Vypíše, že sa musím pripojiť na net, ok.
Pripojím sa, idem tam zas a zas to vyhlasuje, že nie som pripojený. Potom sa to už aj čosi posunulo, ale zase pýtalo serial key.
Pritom cez prehliadač sa tam normálne prihlásim (na to svoje windwws game center konto).
Čo s tým ?
Pripojím sa, idem tam zas a zas to vyhlasuje, že nie som pripojený. Potom sa to už aj čosi posunulo, ale zase pýtalo serial key.
Pritom cez prehliadač sa tam normálne prihlásim (na to svoje windwws game center konto).
Čo s tým ?
Fiiha, zaujimave ze predchadzajucu misiu uz tiez neviem zopakovatAndr3w napísal:IMI: skus este tento link http://www.gta4.net/missions/chapter-four.php je tam aj ta predchadzajuca misia, najlepsie bude ak si ju zopakujes od znovu a skus podla toho navodu ze kde to viazne potom
-
DeJF
Addict
To číslo nezistíš . Máš ho len v zozname pod menom a číslo tažko pozrieš ..IMI napísal:Fiiha, zaujimave ze predchadzajucu misiu uz tiez neviem zopakovat.. nerozumiem tomu.. ake ma Jimmy cislo ? ze by som mu skusil zavolat alebo neico take
Tak potom som na mrtvom bodeDeJF napísal:To číslo nezistíš . Máš ho len v zozname pod menom a číslo tažko pozrieš ..
-
DeJF
Addict
Spravil si misiu s tým dievčatom ? [Keď si si našiel jéj číslo a potom si jej zavolal ohladom toho auta] .. Ja som na to najprv zabudol a tiež som nevedel že prečo mi neprichadza hovor....Potom som jej zavolal,išiel som pozriet auto,poreišili sme ju a pegorino zavolal..IMI napísal:Tak potom som na mrtvom bode
-
Royalflush
Guru wannabe
[quote="Filipito"][/quote]Nevies nahodou, kolko ma TBOGT a TLAD herni cas? (myslim pribehove misie)