BioShock 2
Re: BioShock 2
Minimální:
Operační systém: Windows XP, Vista, Windows 7
Procesor: AMD Athlon 64 Procesor 3800+ 2.4Ghz nebo lepší, Intel Pentium 4 530 3.0Ghz Procesor nebo lepší
Paměť RAM: 2GB
Grafická karta: NVIDIA 7800GT 256MB nebo lepší, ATI Radeon X1900 256MB nebo lepší
DirectX: DirectX 9.0c
HDD: 11GB volného místa
Zvuková karta: DirectX 9.0c kompatibilní zvuková karta
Doporučené:
Procesor: AMD Athlon 64 X2 5200+ Dual Core 2.60Ghz, Intel Core 2 Duo E6420 Dual Core 2.13Ghz
Paměť RAM: 3GB
Grafická karta: NVIDIA 8800GT 512MB nebo lepší, ATI Radeon HD4830 512MB nebo lepší
Operační systém: Windows XP, Vista, Windows 7
Procesor: AMD Athlon 64 Procesor 3800+ 2.4Ghz nebo lepší, Intel Pentium 4 530 3.0Ghz Procesor nebo lepší
Paměť RAM: 2GB
Grafická karta: NVIDIA 7800GT 256MB nebo lepší, ATI Radeon X1900 256MB nebo lepší
DirectX: DirectX 9.0c
HDD: 11GB volného místa
Zvuková karta: DirectX 9.0c kompatibilní zvuková karta
Doporučené:
Procesor: AMD Athlon 64 X2 5200+ Dual Core 2.60Ghz, Intel Core 2 Duo E6420 Dual Core 2.13Ghz
Paměť RAM: 3GB
Grafická karta: NVIDIA 8800GT 512MB nebo lepší, ATI Radeon HD4830 512MB nebo lepší
No tak tá Little Sister je veľké lákadlo na objednanie hry.
Najviac ma dostal nápis na obale : "WARNING : Choking Hazard! Small parts! Not for children under 3 years!"
Kto by dával takúto hračku nejakému malému dieťaťu? Veď to je vraždiaca bábika v reále
Najviac ma dostal nápis na obale : "WARNING : Choking Hazard! Small parts! Not for children under 3 years!"
Kto by dával takúto hračku nejakému malému dieťaťu? Veď to je vraždiaca bábika v reále
Dalšie info
Máme tu špatnou zprávu ohledně multiplayeru v podmořské akci BioShock 2. Multiplayer nebude obsahovat podporu LAN a dedikovaných serverů. Tím pádem přicházíme o možnost založit si lokální server a hrát po síti s přáteli. Na fanouškovské módy můžeme též zapomenout. Systém hraní bude velice podobný jako u IW.NETu.
Máme tu špatnou zprávu ohledně multiplayeru v podmořské akci BioShock 2. Multiplayer nebude obsahovat podporu LAN a dedikovaných serverů. Tím pádem přicházíme o možnost založit si lokální server a hrát po síti s přáteli. Na fanouškovské módy můžeme též zapomenout. Systém hraní bude velice podobný jako u IW.NETu.
Source?Bilingo napísal:Dalšie info
Velmi pekny trailer
-
webmasterr
Medium Professional
15 minutovy gameplay: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=35622&r=top
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
krasa uvodny trail http://www.gametrailers.com/video/launc ... ck-2/61531
a unboxing special edit. http://www.gametrailers.com/video/offic ... ck-2/61500
odporucam pozriet do konca ja uz mam Uber ediciu doma
a unboxing special edit. http://www.gametrailers.com/video/offic ... ck-2/61500
odporucam pozriet do konca ja uz mam Uber ediciu doma
uz iba necely tyzden a je to tu
a s tym LAN multiplayerom je to zial pravda
zdroj:
http://www.2kgames.com/cultofrapture/ar ... chmakingqa
a s tym LAN multiplayerom je to zial pravda
zdroj:
http://www.2kgames.com/cultofrapture/ar ... chmakingqa
Mozno sa mi to len zdalo ale tak cudne padali mrtvoli ked ich prevrtal alebo zastrelil
Takisto ako v jednotke. Vyzerá to úplne rovnako, grafika sa nezlepšila, ale vôbec mi to neprekáža. Teším sa na nový príbeh...
-
Sphinx
Addict
xbox verzia uz je von
Ako je to možné? Veď tá má tiež vyjsť až 9.2., nie?
-
Geogomeogo
Light Professional
Je to presne tak, ako s CoD MW2... Skoda, ze nemam flash
.
vecer skusim stiahnut - skusim potom hodit dojmy - jednotka ma dost bavila - do dvojky idem dost negativne - necakam uz od toho nijake prekvapenia tak ale uvidime
Snad tento vikend spustia preload.
tak som to skusil - zahral som hodinku - uvodnu misiu ktora je v podstate tutorial a uz sa aj pred par dnami dostala na net...
mne to pripada ako datadisk k jednotke - big daddy mi tam akosi nesadne - v jednotke bol ako miniboss ked ste nanho natrafili a tu si zrazu doplna zdravie - a zrazu uz pouziva plasmidy.... par krat na mna niekto vystreli a uz mi zide 90% zivota dole..
grafika uz nema cim prekvapit kedze su tam recyklovane textury z jednotky aj to prostredie uz neprekvapi - atmosfera zostala aspon su tam pekne efekty a takisto ta tecuca voda
hratelnost je dobra - to iste ako v jednotke - zabijate, lootujete, hackujete a pocuvate audio logy...neni to zle ale ja som cakal viac - viem ze zatial sa to neda zhodnotit po hodine hrania a vyrazne novinky som tam zatial nenasiel - tak som zvedavy co noveho tam pridali.
mne to pripada ako datadisk k jednotke - big daddy mi tam akosi nesadne - v jednotke bol ako miniboss ked ste nanho natrafili a tu si zrazu doplna zdravie - a zrazu uz pouziva plasmidy.... par krat na mna niekto vystreli a uz mi zide 90% zivota dole..
grafika uz nema cim prekvapit kedze su tam recyklovane textury z jednotky aj to prostredie uz neprekvapi - atmosfera zostala aspon su tam pekne efekty a takisto ta tecuca voda
rochedo, mňa to ťahá práve preto, že je to tá istá hra, akurát iný príbeh. Proste grafika a celková atmosféra ma v jednotke úplne pohltili, takže zo žiadnych zásadných zmien nie som vôbec sklamaný 
tak isto to berem aj ja