2 zvukovky

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
martinnn14
Novice
Novice

2 zvukovky

Príspevok od používateľa martinnn14 »

Chcem sa spýtať čo by spravilo keď mám jednu zvukovku v PC vkladanui normalne dokupenu a chcem dalšiu lebo stereo vystup je len jeden a kupil by som do USB rozhrania dalšiu a tu by som pripojil iba keby som volal cez skype . Nebili by sa ? Lebo potrebujem mať 2 pripojene stale a jedno občas :(
virus64
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: 2 zvukovky

Príspevok od používateľa virus64 »

martinnn14 napísal:Chcem sa spýtať čo by spravilo keď mám jednu zvukovku v PC vkladanui normalne dokupenu a chcem dalšiu lebo stereo vystup je len jeden a kupil by som do USB rozhrania dalšiu a tu by som pripojil iba keby som volal cez skype
....(
mam ptoblem pochopit ti..... čo vlastne potrebuješ? opíš to ako človek..

možeš mat aj 5 zvukoviek a bit sa nebudu
martinnn14
Novice
Novice

Príspevok od používateľa martinnn14 »

Nó ide o to že na sluchatkach mam konektor na 2x reproduktory a to všetko potrebujem zapojiť :wink: t.j. 3 konektory a mam na zvukovke jedno stereo a jedno asik mono a potrebujem 2x stereo a 1x mono
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Pred prispievanim odporucam nehulit travu, potom vznikaju taketo vyplody, ktore ti mozno pripadaju nesmierne vtipne, ale my nehulici na to pozerame ako vyorane mysi.

Poporiadku:
1) Sluchadla s dvoma konektormi na reproduktory? Nepoznam take
2) zvukovka s jednym stereo vystupom a s jednym mono vystupom? nepoznam taku

Takze som z toho vydedukoval asi tolko ze:

Mas zvukovku, na ktorej mas vstup pre mikrofon + vystup pre repro (a ktovie ci nie aj viac, nespominas ci je to notebook, frontpanel na PC, alebo tak archaicke PC).

Zo sluchatiek ti ide 2x 3.5mm jack konektor - jeden pre sluchadla, druhy pre mikrofon. Za normalnych okolnosti by si mikrofon (ruzovy jack) zapojil do vstupu zvukovky a sluchadla (zeleny jack) do vystupu na zvukovke, ale v zelenom vystupe uz mas zapojene repro.

Rozumiem tomu spravne? Tak ti staci kupit len jednu rozdvojku na 3.5mm jack (tj jeden samec, dve samice), pichnut ju tam, kde mas repro, a mozes zi zapojit aj repro a aj sluchadla naraz. Riesenie za par korun.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tou rozdvojkou samozrejme počítaj so stratou kvality. Ale asi ti to prekážať nebude... Pripadne sa skus pozriet ci na reprakoch nemas vystup pre sluchadla : D
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BBeast »

pocujte ale ja mam iny problem .. chcem zapojit 2 zvukovky naraz kvoli mixaku .. lenze ked jednu nainstalujem druha automaticky nereaguje a naopak takze vlastne vzdy mi pc bere len tu ejdnu nevie niekto poradit ako to vyriesit ?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Samozrejme že PC vždy berie len jednu, musel by si priamo v aplikácii nastaviť ktorú má používať. Povedzme vo winampe si nastavíš output na prvú a v goldwave na druhú, alebo v systéme na prvú a vo winampe na druhú, etc. Jedna aplikácia dokáže vo väčšine prípadov pracovať len s jednou, až tie na pro. úrovni dokážu využiť viacero.
virus64
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa virus64 »

program VirtualDJ vie poižívat aj dve zvukovky naraz, a z každej dokáže prehrávať inú skladbu.
Napísať odpoveď