Čawte, mám problém. Jeden den som išiel robiť " údržbu " svojho PC tak som všetko rozmontoval a vyfúkal s kompresorom a podobne. Lenže všetko som zapojil tak ako bol zapol som PC a ked som hral CoD World at WAR tak mi to seklo nahodilo modrú obrazovku a hned sa reštartol. A robí to nielen pri hrách ale aj ked som na nete alebo len tak počuvam hudbu. V prílohe je aj obrázok tej modrej obrazovky.( Kvalita nič moc - fotené s mobilom)
PC
MB: Asus M4A79T deluxe
CPU: AMD Phenom II X4 2.9GHz
VGA: NVidia GeForce GTX 275 (gigabyte)
Zdroj: Enermax
RAM: 8GB
Ramky som ani nevyberal , totiž to zabudol som na ne a PCI-E mám jedine grafu ktoorú som ako prvu vybral a zatlacil ju na novo. A inštalovať som inštaloval jedine tlačiareň, a pár malých softíkov ..alr v tom období ako to začalo tak nie .. a s tým Bioom to mám ako zistiť, ak sa to dá vôbec?
V biose akurát daj Load default settings, ale ak si tam nič nerobil, tak tam ani nechoď.
Ako uplink napísal, tento bsod sa vyskytuje v prípade problému s hardware-om, prípadne je potrebný update systému+ ak z toho nič nepomôže, bolo by dobré skúsiť update-nuť bios.
no ak ti to robi nadalej tak skus vybrat jednu ram a sprav testy ak to bude robit nadalej vyber druhu a sprav testy ale to v to m priapde ze mas 2 ramy v pc aby sme si rozumeli
ramky mám 4 ks, po 2gb ... skusim vybrat 2 a otestovat
//autoeditácia príspevku (16 Jan 2010, 20:01)
no takže skúsil som vymeniť ramky ktoré má kamoš v PC ( a ktoré šlapú bez problémov ) a aj tak to robí. Vie niekto ešte poradiť? ..S niečím konkrétnym čím by som sa mal zaoberať? dik