Rozlíšenie
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Rozlíšenie
Chcel by som vedieť či sa mi dá nastaviť v CS ku obraz aby som mal taký roztiahnutý do bokov, širokouhlý. Mám monitor Asus VW222U asi 22 palcový. Rozlíšenie som skúšal nastaviť aj na takýto typ ale obraz mi odsekne z bokov alebo zo spodu. Brat čo má notebook tak na rozlíšení 800x600 má také širokouhlé CS ja mám tiež 800x600 a mám normálne. Takže predpokladám že sa to buď nedá nastaviť na tomto monitore ale skôr by som povedal že niekde vo windowse to mám nastavené inak. Nevedel by mi niekto poradiť ako to spraviť ? Nastavenie rozlíšenia na ploche nepomáha...
ono záleží aj na tom, ako to je nastavené v ovládačoch. ati aj nvidia tam majú položky, aby sa obraz rozťahoval na celú obrazovku. takže aj 800x600 sa natiahne na 1280x800 napríklad. je to neproporcionálne, ale je to na celom. osobne radšej "nebaculaté" CSko, resp si nastavím wide
ak máš nonsteam, treba zrejme novší patch, na steame to je normálne v nastaveniach
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Okej diky práve som došiel na PC a idem to skúsiť. BTW: Mám Steam. Dík všetkým.
// skúsil som to ale ono keď nastavím ten widescreen tak mi obraz roztiahne do výšky nie do šírky, úplne to rozhádže tab score, menu atď...
// nastavil som si naspäť 800x600 na Normal a neviem či je to len dojem alebo mi to roztiahlo o malinký kúsok, dodám sem SS na rozlíšenie a BTW: Widescreen je na ligách zakázané.
Hmm ale ako tak pozerám je to to isté dá sa to rozpoznať na radare.
// skúsil som to ale ono keď nastavím ten widescreen tak mi obraz roztiahne do výšky nie do šírky, úplne to rozhádže tab score, menu atď...
// nastavil som si naspäť 800x600 na Normal a neviem či je to len dojem alebo mi to roztiahlo o malinký kúsok, dodám sem SS na rozlíšenie a BTW: Widescreen je na ligách zakázané.
Hmm ale ako tak pozerám je to to isté dá sa to rozpoznať na radare.