Problem so zapinanim notebook-u

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kefa
Amateur
Amateur

Problem so zapinanim notebook-u

Príspevok od používateľa kefa »

Prosim o radu. Mam problem so zapinanim notebooku. Je to starsi notebook HP dv6000. Ide o to ze ked ho chcem zapnut musim sa vzdy par minut pohrat s tym spustacim tlacidlom . Ked sa mi ho podari spustit tak uz bezi bez problemov. Nevie niekto co s tym :?:
IceHammer
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IceHammer »

Definuj blizsie co znamena dlhsie sa pohrat s tlacitkom ak by si mal pokazene tlacitko na power tak jeho vymena nieje zlozita a novy spinac nieje tazke zohnat ale problem vidim ak niesi skuseny v rozobrati booku ale najskor popis blizsie chybu
kefa
Amateur
Amateur

Proste ked ho stlacim nereaguje. Musim ho viackrat stlacit a podrzat kym sa notebook nezapne. Niekedy sa mi ho podari spustim po minute inokedy sa s nim trapim aj 20-30 min. Tiez ma napadol ten spinac, len som chcel vediet ci by to nemohlo byt aj nieco ine. Neviem co ten spinac stoji, bojim sa ze to lacne nebude a nechce sa mi zbytocne vyhadzovat peniaze. Rozobratie a vymena toho spinacu nie je problem.
3PO
Medium Professional
Medium Professional

podla

Príspevok od používateľa 3PO »

podla mna je to spinacom. sak ak to nerobi problem rozobrat tak ho rozober a pozri. ale wxpertov co si myslelo ze rozobrat book a znova ho poskladat je malina uz bolo...
kefa
Amateur
Amateur

Tento notebook nie je problem rozobrat, teda pokial ide o ten spinac. Staci dat dole len tu listu co je pod displayom. Ako vsak zistim ci ten spinac funguje alebo nefunguje??
Napísať odpoveď