nechce sa mi tych 232 stran citat ci tu nieje ten problem co mam ja, tak to tu davam prosim nezmazte to ak to tu uz je ...... tu je ten problem ... Zapnem hru ,prihlasim sa ,dam Start ,nacita to vsetko ,da ma do domu , ked vyndem z toho domu tak vobec mi nevydno cestu ani budovy len ludi a auta (niekedy sa stane ze tie textury zmyznu az ked dam ESC a vratim sa spet do hry) prosim pomozte co mam s tym robit ..... pls poradte
Ak sa nemylim mal som od nej kupit auto Lantzer alebo nejak tak a na tej autobazarovej stranke jej cislo je 662 555 0147. Ale ked na to cislo zavolam tak ono to hned zlozi... Uz si nepamatam ci to auto som bral alebo nie..
IMI napísal:Ak sa nemylim mal som od nej kupit auto Lantzer alebo nejak tak a na tej autobazarovej stranke jej cislo je 662 555 0147. Ale ked na to cislo zavolam tak ono to hned zlozi... Uz si nepamatam ci to auto som bral alebo nie..
Nevytáčaj to číslo ale volaj jej zo zoznamu . A ak nepôjde skušaj aj neskor.. A ak ani tak nič tak už neviem.
Budem si muset zvyknut na joystick a engine GTA 4.
Vcera som hral tu misiu z TLAD kde kradnem AoD motorky a nevidel som ani kto je so mnou a kto proti a zrazu som bol dead.
Inak, v datadiskoch TLAD a TBOGT su vsetky veci co aj v normalnom GTA 4 ? Mam na mysli tie mini hry a podobne.
Raz som videl video z jednej misii kde niekto vysiel na volakej parapete či čo , alebo na nejakom žeriavi či kde, a bellic sa mal rozhodnut čo ho zhodi alebo nie [..ktora misia to je ? dva krat som tu hru prešiel a ani raz som na to nenatrafil ]
Dobrý prosim vás pomohol by mi niekto s instalaciou gta iv nainstaloval som ju a napisalo mi ze niejaki service pack 3 a neviem co s tim pls rychlu odpoved na [email protected] lebo ma .....