hram sa vedenim pokec.sk

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
gego
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

peterxxx napísal:A podla mna ta niekam poslu aj s tvojim novym nickom.Ja by som ti blokol IPcku keby si tam mal otravovat.
hahaha keby mi blokli ip nevyriesia nic ... hide ip a idem dalej .... defakto oni ip adresy neblokuju kedze zablokovanim ip adresy bloknu aj 20 - 30 ludi kedze ja to zdielana linka a oni si potencialnych " kukacov " reklam nemozu od seba odhanat .... to je po a po b ja neotravujem ja chodim kecat a aby som pokecal musim pisat nemam blond vlasy a kundu medzi nohami aby som sa len prihlasil a uz mam skym pisat .. ja musim aj dakomu napisat aby som nejaku rp dostal ... a kedze nie kazda odpise tak musim oslovit viac bab co je na tom ? sak neposielam reklamy ja chcem len pokecat ... inak ci ma niekam poslu alebo nie uvidime ked odpisu o com sem samozrejme napisem ..
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

gego napísal:hahaha keby mi blokli ip nevyriesia nic ... hide ip a idem dalej .... defakto oni ip adresy neblokuju kedze zablokovanim ip adresy bloknu aj 20 - 30 ludi kedze ja to zdielana linka a oni si potencialnych " kukacov " reklam nemozu od seba odhanat .... to je po a po b ja neotravujem ja chodim kecat a aby som pokecal musim pisat nemam blond vlasy a kundu medzi nohami aby som sa len prihlasil a uz mam skym pisat .. ja musim aj dakomu napisat aby som nejaku rp dostal ... a kedze nie kazda odpise tak musim oslovit viac bab co je na tom ? sak neposielam reklamy ja chcem len pokecat ... inak ci ma niekam poslu alebo nie uvidime ked odpisu o com sem samozrejme napisem ..
To nemozes vykecavat s niekym koho poznas???Alebo si tam daj fotku(alebo prave to je problem?) ,nechapem to s tymto som nikdy nemal problemy.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

gego: ale blokuju ip-čky blokuju.. kamoš tam kedysi davno robil admina a normalne ľudom davali ip bany :) ale tak možno už zmiernili tresty, neviem
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

tak a ja to tu ...

ziaden spam nerozosielam ako ma clovek komunikovat ked nemoze nikomu napisat co je to za sysetem co tu mam len sediet pozet ake to tu je pekne ? spam je predsa reklama a nie to ze clovek chce pokecat na co som bol upozorneneny ze nemam spamovat sak ja nespamujem ja len napisem babe ci nepokeca ? som vinny za to ze chcem pokecat ? na hovno mate napisane ze prid si pokecat ? no asi je to zakazane si pokecat pretoze sa to rata jak spam nemozem nikomu napisat naco je potom ten pokec ? to si mam kazdy den 10 nickov vytvorit len aby som si pokecal kedze z urcitostnou budem zablokovany za to na co bol pokec vytvoreny.Ja chcem svoje nicky nazad nepisem ze predavam kupujem ako iny ktory tu su do dna mi pride 10 mailov klikni tam klikni tu a nikoho to nezaujma len to ze ja si chcem pokecat a vlasne len robim to naco bol pokec vytvoreny . Nicky chcem nazad nevidim ziaden dovod preco by to tak nemalo byt .....Ja len kecam . Co si myslite ze som nejaky herec ze napisem 2 rp a 2 rp mi pridu nazad ? Nie kazda baba odpisuje .... som viny za to chcem pokecat ? Hrube porusovanie pravidiel ? jak chcete . Mail budem posielat kazdy den dokym to nejaky kompetentny nepochopi . Ja mam casu dost aj roky .

> -----Povodna sprava-----
> Od: [email protected] <[email protected]>
> Prijata: 04.01.2010 08:02
> Pre: gegoo <[email protected]>
> Predmet: Re: [Ticket2#PKC1008119] bloky na nicky
>
>
> Dobry den,
> Mozete sa prihlasit pod rovnakym heslom ake ste vyuzivali bol Vam povoleny pristup k vsetkym nickom o ktore ste nas ziadali.
> vzhladom k tomu, ze ste boli z nasej strany niekolkokrat upozornovany na to,
> ze rozposielate spam prostrednictvom RP ostatnym uzivatelom sa vyvarujte opetovnemu porusovaniu nasich pravidiel v opacnom pripade Vam pristup nemusi byt povoleny.
>
>
> S pozdravom Azet tim
>
> -------------------------------------------
> Zachovajte prosim historiu e-mailu a odpovedajte priamo na tento e-mail,
> nevytvarajte novu spravu, urychlite tym riesenie problemu.
DomCZo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DomCZo »

Tak ja som na strane teba gego-ho. Pokial nerobis bordel, nevidim problem blokovat ta. P.S. bud originalnejsi nez len "cav".
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Old Dirty Bastard napísal:gego: ale blokuju ip-čky blokuju.. kamoš tam kedysi davno robil admina a normalne ľudom davali ip bany :) ale tak možno už zmiernili tresty, neviem
Hlúposť . Raz o tom písali že IP bany dávať nemôžu lebo si zober že viac ludí v istom "okruhu" ma rovnakú IP . Keby blokujú IPčky tak by návštevnosť pokecu výrazne klesla ...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

kde a kto o tom pisal? tipujem, že zdroj už nemaš po ruke, však? to už je problem ludi, ktori su napr. na wifi alebo inym spôsobom napojeni na rovnaku IP, že sa medzi nimi našiel jeden drúk.. a čo teraz? tak isto sa davaju ib bany pri online hrach, strankach atd atd a nikomu to nevadi.. radšej nech tam robia dookola bordel ako keby mali zablokovať par ludi? (a take extremne situacie kedy je jedna dedinka napojena cez jednu IP sa myslim daju spočitať na jednej ruke) + pravdepodobnosť, že sa to stane prave na takomto "okruhu"
Napísať odpoveď