Prasivy sused + softverova kontrola
Pre boha a ako by mu nieco z toho dokazali, mozes mi to povedat?Loomy napísal:no neviem ak ma tento dochodca kamaratov na policii, ako sa zdalo ze ma, tak staci len spravny telefonat a chalana odvedu na policiu na dalsie vysetrovanie. ja by som neriskoval taketo kraviny
a podla mna sa mylis ze dochodca chce svaty pokoj, tento sa mi zda dost bojovny
A vobec nieje bojovny, len zatrpknuty a znudeny.
Klin sa klinom vybija.begbeee napísal:Ak zacnes hrat jeho hru a robit mu zle, vlastne ukazes, ze jeho bludy boli odovodnene.
Zdravim,
prispejem aj ja jednou ,,zaujimavou prihodou".Mal som v panelaku velmi zaujimave susedku, najprv tam byvala jej mama , kt. hadzala panvice po schodoch alebo cez zavrete okno.Neraz sa stalo ze prisla k nam doniesla karfiol a povedala: ,, VYPRAZIT ! ,, (o tomto viem len z pocutia kedze vtedy som este bol v ,,nebi". Ale po nej prisla jej dcera( mamu medzitym doniesli na psychiatriu) , kt. robial v pivnici bordel- proste zo smetiakov vynasala odpadky a vlekla to do nasej pivnice.Neraz sa stalo ze som mal v schranke vajco alebo staru zhnitu cibulu a omnoho viac kktin(napriklad: zaklopala a skryla sa a robila to aj 10x alebo jej smetie davala k mojim dveram(kedze byvama na tom istom poschodi)).Nevedel som ze to robi ona , dokonca som jej pomahal aj s nakupom ked sla a vobec nepovedala ze ,,dakujem,, .Ale ked som siel zo skoly jak som vosiel do brany vtedy som ju videl vhadzovat cibulu do nasej schranky.Ja som to akoze nevidel.Ako Gangy spominal klin sa klinom vybija - tak som jej najprv zamaloval kukatko ciernou farbou, potom som jej pod dvere dal stare zapalene pravitko(ked poznate este za sociku boli take zlte pravitka z neviem jakej latky ktore ked sme zapalili a dali na zem a podupali po nom zacalo davat neskutocny husty stiplavy dym(tie pravitka som mal od dedka mal ich celu skatulu
, a pre expertov za sociku som este na svete nebol preto mam pravitka a prihody od dedka
), neskor aj ja jej som dal cibulu do schranky a proste mnoho veci ,kt viem ze jej robili napriek.Nezvyknem taketo veci robit ale komu niet rady, tomu niet pomoci(dufam ze som to dobre napisal
).Neskor to skoncilo tak ze ju tiez odvliekli na psychiatriu a znormalizovala sa.Tot vsio ejha ale som sa rozpisal 
prispejem aj ja jednou ,,zaujimavou prihodou".Mal som v panelaku velmi zaujimave susedku, najprv tam byvala jej mama , kt. hadzala panvice po schodoch alebo cez zavrete okno.Neraz sa stalo ze prisla k nam doniesla karfiol a povedala: ,, VYPRAZIT ! ,, (o tomto viem len z pocutia kedze vtedy som este bol v ,,nebi". Ale po nej prisla jej dcera( mamu medzitym doniesli na psychiatriu) , kt. robial v pivnici bordel- proste zo smetiakov vynasala odpadky a vlekla to do nasej pivnice.Neraz sa stalo ze som mal v schranke vajco alebo staru zhnitu cibulu a omnoho viac kktin(napriklad: zaklopala a skryla sa a robila to aj 10x alebo jej smetie davala k mojim dveram(kedze byvama na tom istom poschodi)).Nevedel som ze to robi ona , dokonca som jej pomahal aj s nakupom ked sla a vobec nepovedala ze ,,dakujem,, .Ale ked som siel zo skoly jak som vosiel do brany vtedy som ju videl vhadzovat cibulu do nasej schranky.Ja som to akoze nevidel.Ako Gangy spominal klin sa klinom vybija - tak som jej najprv zamaloval kukatko ciernou farbou, potom som jej pod dvere dal stare zapalene pravitko(ked poznate este za sociku boli take zlte pravitka z neviem jakej latky ktore ked sme zapalili a dali na zem a podupali po nom zacalo davat neskutocny husty stiplavy dym(tie pravitka som mal od dedka mal ich celu skatulu
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Nj hlasnou hudbou hier a ma mu prist softwerova kontrolaJ_A_K_U_P napísal:ja by som to riesil asi len hlasnou hudbou a hlasnou hudbou z hier a pod ..
-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja by som to riesil takto:
Podat podnet voci priestupku proti obcianskemu spolunazivaniu
a taktiez ta odporucam sem http://www.vop.gov.sk/chcete-podat-podnet ide o stranku verejneho ochrancu prav... Spytaj sa ich mozno ti pomozu
Podat podnet voci priestupku proti obcianskemu spolunazivaniu
zdroj: vop.gov.skPriestupku proti občianskemu spolunažívaniu sa dopustí ten, kto inému ublíži na cti tým, že ho urazí alebo vydá na posmech alebo kto inému z nedbanlivosti ublíži na zdraví alebo kto úmyselne naruší občianske spolunažívanie vyhrážaním sa ujmou na zdraví, drobným ublížením na zdraví, nepravdivým obvinením z priestupku, schválnosťami alebo iným hrubým správaním. Ak sa domnievate, že došlo k spáchaniu priestupku proti občianskemu spolunažívaniu, ako postihnutá osoba máte možnosť podať návrh na jeho prejednanie. Návrh možno podať príslušnému správnemu orgánu alebo pri objasňovaní orgánu, oprávnenému objasňovať priestupok, najneskôr do troch mesiacov odo dňa, keď sa navrhovateľ o priestupku alebo o postúpení veci orgánom činným v trestnom konaní dozvedel. V návrhu musí byť uvedené, kto je postihnutou osobou, koho navrhovateľ označuje za páchateľa a kde, kedy a akým spôsobom sa mal priestupok spáchať. Na prejednanie priestupku proti občianskemu spolunažívaniu je príslušný obvodný úrad, v ktorého územnom obvode bol priestupok spáchaný. Za priestupok proti občianskemu spolunažívaniu možno uložiť pokutu až do 10 000 Sk.
a taktiez ta odporucam sem http://www.vop.gov.sk/chcete-podat-podnet ide o stranku verejneho ochrancu prav... Spytaj sa ich mozno ti pomozu
Normalne si ma pobavil ti musim pravdu povedat. Tak toto som dlho nepocul. Kamos mal problemi so susedom ale to bolo skor naopak ako ty a tiez to riesil "zalovanim" atd. Ty stary ludia fakt nevedia co robit, fakt ich dat kdesi do ustavu a nie aby nicili nase nervy takymito p.covinami
Skus pouzit jeho zbrane, povec ze nahlas pocuva ludovky a ze ta to rusi pri tvojom "rozjimani"
. Od hentakeho "zasrana" si nemozes nechat skakat na hlavu. To by bolo jeho posledne keby take nieco spravi mne, teda ohladne tej mikrovilnky a tak.....jaaaaaaaaaaaj umieram pri takychto veciach...nebat sa ho a bojuj, nech aj starky vie ze my nie sme len taky zasrani co si nechame na hlavu skakat od nejakeho idividua 
-
Stoporko
VIP
suhlasim - skús to s krivým obvinením voči tebe ako bezúhonnému občanovi. Prípadne sa spoj s ostatnými obyvateľmi domu - a s pomocou lekára ho vyhláste za nesvojprávneho - šup s ním do ústavu.
//autoeditácia príspevku ( 06 Jan 2010, 12:13 )
edit: keď môže haharabin vysúdiť z médií milióny za krivé obviňovanie, tak ty by si mu mohol tiež riadne zavariť s tým, že on na teba podal už množstvo trestných oznámení, bol pôvodcom mnohých zbytočných výjazdov polície...
//autoeditácia príspevku ( 06 Jan 2010, 12:13 )
edit: keď môže haharabin vysúdiť z médií milióny za krivé obviňovanie, tak ty by si mu mohol tiež riadne zavariť s tým, že on na teba podal už množstvo trestných oznámení, bol pôvodcom mnohých zbytočných výjazdov polície...
-
gego
Light Professional
tento krat sa stalo to ze som mal auto pred domom a pluh co pluhuje sneh mu spravil kopu pred dvorom a zacal mi nakladat ze auto nesmie stat na ceste a ze vola fyzlov .... tak som sa nasral a som mu povedal nech ide do pi*e bo uz ma sral ..... prisiel ku mne ze co ty soplak a ja ze to co si pocul .... sa na mna zahnal z odpadkovym kosom ... a tu som sa neovladol a som mu prije*** .... .... a dal to na fyzlaren .... a prisiel tresny rozkaz ze rok podmienka .... sud este nebol ... ale mam kamosa byflosa na vyske ta snad sa to doriesi ..
co sa minulych problemov tyka:gego napísal:tento krat sa stalo to ze som mal auto pred domom a pluh co pluhuje sneh mu spravil kopu pred dvorom a zacal mi nakladat ze auto nesmie stat na ceste a ze vola fyzlov .... tak som sa nasral a som mu povedal nech ide do pi*e bo uz ma sral ..... prisiel ku mne ze co ty soplak a ja ze to co si pocul .... sa na mna zahnal z odpadkovym kosom ... a tu som sa neovladol a som mu prije*** .... .... a dal to na fyzlaren .... a prisiel tresny rozkaz ze rok podmienka .... sud este nebol ... ale mam kamosa byflosa na vyske ta snad sa to doriesi ..
§ 174 Trestného zákona sa dopúšťa trestného činu krivého obvinenia ten, kto iného lživo obviní z trestného činu v úmysle privodiť jeho trestné stíhanie. Takýto páchateľ sa potrestá odňatím slobody až na tri roky.
Co sa sucasneho problemu tyka:
Nutnou obranou rozumieme právom garantovanú možnosť brániť sa proti protiprávnym fyzickým útokom (vrátane útokov na majetok) tým spôsobom, že obranca môže útočníkovi v nutnej obrane spôsobiť ujmu na zdraví, pričom obranca za také konanie nebude trestne zodpovedný.
a viac na http://michalzeman.blogspot.com/2007/04 ... brana.html
pokial si nechas srat na hlavu vecne, budes mat nasrate az po usi, ked volal policiu, musia existovat zaznami z tych zasahov, daj ho na sud, nerobil by som si iluziu ze vyfasuje basu, ale ak by sa toho ujal dobry pravnik dostane podmienku
-
D4vid
Medium Star
Najmi si pravnika... Dobreho... A ver mi bude to stat za tie peniaze ked prehra sud... Nasledne si budes vymahat odskodne za sudny proces a straty ktore ti sposobil... A este by som ho zazaloval za urazku na cti + tie veci o spolunazivani... Takmer vzdy sa to da otocit v tvoj prospech... A ver mi ten stary psychopat nema sancu... Aj ked slovenske sudnictvo stoji za hovno...
Vzdy sa nieco najde... Ale pravnik musi nie len taky co sa nabiflil v skole vsetky zakony (to dokaze za urcity cas kazdy debil) ale taky ktory aj vie dobre obhajovat... Ale to uz musis hladat ty... aj ked na druhej strane myslim ze ta namaha ani nestoji za to koli jednemu staremu chrenovi...
Vzdy sa nieco najde... Ale pravnik musi nie len taky co sa nabiflil v skole vsetky zakony (to dokaze za urcity cas kazdy debil) ale taky ktory aj vie dobre obhajovat... Ale to uz musis hladat ty... aj ked na druhej strane myslim ze ta namaha ani nestoji za to koli jednemu staremu chrenovi...
nevyznam sa do pravnickych veci ale dajme tomu TEORETICKY ze ten clovek ma nejaku dusevnu poruchu TEORETICKY keby ho prehlasily za nesvojpravneho to by asi neplatil nic nie ? hoci by prehral sud.D4vid napísal:Najmi si pravnika... Dobreho... A ver mi bude to stat za tie peniaze ked prehra sud... Nasledne si budes vymahat odskodne za sudny proces a straty ktore ti sposobil... A este by som ho zazaloval za urazku na cti + tie veci o spolunazivani... Takmer vzdy sa to da otocit v tvoj prospech... A ver mi ten stary psychopat nema sancu... Aj ked slovenske sudnictvo stoji za hovno...
neviem to len tak plieskam