Zdravým, stiahol som si tuto hru predtym som ju tiez hraval a isla bez problemov mal som taku verziu co mala len cca 181 mb a vseliako sa to rozbalovalo a teraz mi pise tento error
vopred dakujem.
Command and Conquer Generals
toto mi pise na w7 ked nedam kompatibilitu s winXP
ale ja mam inu otazku
mam taky problem, ze ked hram s kamaratom online tak hrame tak minutku a potom mi buchnu budovy, ako keby mi da surrender. nechapem cim to je, hra nanovo nainstalovana, prepatchovana, rozne cd keye... a stale to robi. pozna niekto riesenie??
ale ja mam inu otazku
mam taky problem, ze ked hram s kamaratom online tak hrame tak minutku a potom mi buchnu budovy, ako keby mi da surrender. nechapem cim to je, hra nanovo nainstalovana, prepatchovana, rozne cd keye... a stale to robi. pozna niekto riesenie??
Presne toto sa nam stavalo s kamaratom, on ziaden surrender nedal, ide o to, ze mu to blbne na PC, nam pomohol patch a iny cracksharky-no napísal:toto mi pise na w7 ked nedam kompatibilitu s winXP
ale ja mam inu otazku