Grafická karta

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
MrGizmof
King
King
Používateľov profilový obrázok

Grafická karta

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Rád by som svoju grafiku vymenil za niečo nové. Docela ma zaujala http://www.alza.sk/gainward-bliss-gts25 ... 148414.htm , teda aj cenou. Teraz mám XFX 8800GTS 320MB. Oplatí sa ju vymeniť? Alebo počkať kým nVidia nevidá karty s DX11? Viem že Ati ich už má a cena skoro rovnaká ( ASUS EAH5750 FORMULA napríklad) ale som si zvykol na nVidiu.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Gts250 je tusim podobna 4850...takze neviem ci sa ti to to teraz na novodobe hry oplati :) skus este nasetrit na nieco lepsie :)

hadam ti niekto mudrejsi poradi...
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Hi, nepolati sa ti kupovat novu grafiku. A uz vobec nie tu co si postol. Je to Green Edition tzn ze ma znizene takty, znizena spotreba. Moze byt na vykonnostnej urovni nieco medzi 9800GT a 9800GTX co nie je od tvojej az taky velky rozdiel. Ked uz GTS250 tak normalnu ediciu a nie hentu green. GTX250 je o percento silnejsia ako HD4850, ale aj tak sa ti to neoplati. Bude tam sice rozdiel, ale nie velky. Urcite by som s kupou este pockal alebo zobral nieco novsie. Ati HD5xxx no minimalne HD5770 inak sa ti ta zmena moc neoplati
Raz0r123
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Raz0r123 »

a keby pretaktoval graficku kartu tak by uz nebola green nie?:))
tu je link na program cez kroty to taktnes: http://www.zive.sk/spravy/pretaktovanie ... fault.aspx (dole je download)
takze si ju kup a pretaktuj si ju.. ale nesmies byt nedockavy pretoze ked pridas moc uz pomoze len restart PC:))
ja si ju idem tiez kupit a taktnem si to:)) vcera som taktoval geforce 9500gt 512mb dal som navyse okolo 20mhz
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

mno, ta karta sa nevola "green" prenic zanic
ta karta ma znizene nielen takty ale hlavne napatie jadra, aby znizila spotrebu, a samozrejme mierne ochudobnenu napajaciu cast, a znamena to asi to, ze taktovat pojde len minimalne pretoze uz od vyroby pojde na hranici :wink:
IceHammer
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IceHammer »

prip by som odporucil 4870 alebo 4890 su o dost silnejsie ale nenajdes ich uz skoro nikde a maju nevyhodu ze nenormalne pecu a zeru ale ak by si ich zohnal za dobru cenu oplatilo by sa vymenit
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

IceHammer napísal:prip by som odporucil 4870 alebo 4890 su o dost silnejsie ale nenajdes ich uz skoro nikde a maju nevyhodu ze nenormalne pecu a zeru ale ak by si ich zohnal za dobru cenu oplatilo by sa vymenit
pecu a zeru? wow novinky :D

aj 4870 aj 4890 su uplne mimo jeho cenovej kategorie, ked tak 4850 alebo klasicku gts 250
Napísať odpoveď