I,P,V: Acer aspire 5630 /pokazene lcd/ Vymena za MOBIL
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
I,P,V: Acer aspire 5630 /pokazene lcd/ Vymena za MOBIL
Dneska sa sestricke podarilo pokazit mi displej na notebooku. Je to Intel core 2 duo 1,8 ghz tusim, 2gb ram, 80gb disk, intel gma 950..
Baterka vydrzala 2,5hodiny..
Displej svieti avsak to svetlo vyzera ako rozbite sklo na aute, hadam si to viete predstavit..
Nemam ponatia kolko moze mat hodnotu.
Baterka vydrzala 2,5hodiny..
Displej svieti avsak to svetlo vyzera ako rozbite sklo na aute, hadam si to viete predstavit..
Nemam ponatia kolko moze mat hodnotu.
-
kukiak
Addict
Tu su tie fotky..
Vrchny kryt sa tazsie otvara kedze vrchna cast je trochu vychylena, podla man sa to da napravit, ale uz do toho nerypem.. Skabance na tom makkom povrchu je na fotkach vidno z pod blesku, na pohlad ich vidno velmi nie je.. Nemam preco oje***, ak sa na nieco chcete spytat, tak sa pytajte.
Vrchny kryt sa tazsie otvara kedze vrchna cast je trochu vychylena, podla man sa to da napravit, ale uz do toho nerypem.. Skabance na tom makkom povrchu je na fotkach vidno z pod blesku, na pohlad ich vidno velmi nie je.. Nemam preco oje***, ak sa na nieco chcete spytat, tak sa pytajte.
No kebyze chodievas cez NR, HC alebo TT tak dam 75 eur
//autoeditácia príspevku ( 06 Jan 2010, 10:50 )
//autoeditácia príspevku ( 06 Jan 2010, 10:50 )
Ak by sa dalo nejako dohodnut, este by ma zaujimalo aky to ma displey, ci 15.6 alebo 15.4neto napísal:No kebyze chodievas cez NR, HC alebo TT tak dam 75 eur
-
kukiak
Addict
Re: I,P: Acer aspire 5630 /pokazene lcd/
Takze, mam po skuskach je to znova aktualne.. Kludne by som aj pristupil na vymenu za nejaky mobil.
Tak co misokgb prides si pon?
Tak co misokgb prides si pon?
-
Mijuz
Medium Star
Re: I,P,V: Acer aspire 5630 /pokazene lcd/ Vymena za MOBIL
vymena za LG cookie?