Zmazana tema
Zmazana tema
Ako je to mozme ze vcera som pridala temu a dnes rano som ju nasla zmazanu nie je tu vobec!!!!
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
vyhrabať sa zo zálohy dá, otázne je prečo by sme ju mali vracať keď bola zmazaná. Asi na jej zmazanie bol dôvod, a zrejme teda nesplňala všetky pravidlá. Navyše, keď píšeš že to bola rada ohľadom nb, možno len bola spojená s už existujúcou témou na poradňu s nb. Nie je toto ono? nabudúce použi hľadanie aby si zase nemal takéto blbé obvinenia
-
fikotek
King
Ale ted vazne: neuvazujete o tom ze byste alespon nejaky zpusobem informovali uzivatele o smazani jeho temy/prispevku z duvodu napr. porusujici pravidlo 5., warez, atd..
Jakoze je jasne ze by kazdy mel psat temy/prispevky v ramci pravidel fora ale nekdy se stane ze si uzivatel mysli ze je to jeste v ramci mezi ale moderator uz tento nazor sdilet nemusi. A potom se stane ze se tady resi tyhle veci. Tak by si to mohl vyresit autor temy s dotycnym moderatorem pres SS, icq atd..
Jakoze je jasne ze by kazdy mel psat temy/prispevky v ramci pravidel fora ale nekdy se stane ze si uzivatel mysli ze je to jeste v ramci mezi ale moderator uz tento nazor sdilet nemusi. A potom se stane ze se tady resi tyhle veci. Tak by si to mohl vyresit autor temy s dotycnym moderatorem pres SS, icq atd..
-
hojko
Site Admin
alikishax: Hehe, si ma pobavil
fikotek: Nevidim dovod na upozornovanie uzivatelov. Su tu iste pravidla, ktore si ma uzivatel precitat pred tym, ako zacne nieco na fore robit. Napriklad ja ked mazem reklamne temy, tak poslem aj upozornenie, ze to nie je tolerovane. Ale ak ide o nejaku hlupost alebo co, tak ziadne upozornenie neposielam.
fikotek: Nevidim dovod na upozornovanie uzivatelov. Su tu iste pravidla, ktore si ma uzivatel precitat pred tym, ako zacne nieco na fore robit. Napriklad ja ked mazem reklamne temy, tak poslem aj upozornenie, ze to nie je tolerovane. Ale ak ide o nejaku hlupost alebo co, tak ziadne upozornenie neposielam.