Nazov modnej znacky
Nazov modnej znacky
takze, keby sa vam chce, poradte nejaky nazov pre znacku oblecenia (podobne ako je armani, boss...) ak tu najdem ten, co sa raz pouzije, odmenim sa 
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Nordkapp... ja ti len dám malú radu.. ver mi, nad nastajlovanými "hošanmi" krútim hlavou rovnako ako ty, ale... ono takéto uberhetero poznámky o zadočkoch, obočí, kabelkách a anále ZAKAŽDÝM keď uvidíš cutestyle-ho príspevok, či už tvoja poznámka je k veci alebo nie..
úprimne? už ma to nudí.
a ono sa tak prezentuj aj ďalej a napadne ma, či TY si sa nezobudil na nejakej chate ráno s prázdnou hlavou a plným zadkom,a lebo nespoznal v detstve nejakého "milého uja" a nepotrebuješ to nejako kompenzovať.
to nie je žiaden útok, ja konštatujem aké primitívne už to je. tak si z toho niečo zober, alebo aj nie mne je to úprimne fuck.
úprimne? už ma to nudí.
a ono sa tak prezentuj aj ďalej a napadne ma, či TY si sa nezobudil na nejakej chate ráno s prázdnou hlavou a plným zadkom,a lebo nespoznal v detstve nejakého "milého uja" a nepotrebuješ to nejako kompenzovať.
to nie je žiaden útok, ja konštatujem aké primitívne už to je. tak si z toho niečo zober, alebo aj nie mne je to úprimne fuck.
-
pryja
Darca
Re: Nazov modnej znacky
Mozes to nejako blizsie vysvetlit, o co ide?front napísal:takze, keby sa vam chce, poradte nejaky nazov pre znacku oblecenia (podobne ako je armani, boss...) ak tu najdem ten, co sa raz pouzije, odmenim sa
kludne davajte dalej vsetky napady, co vas napadnu. ide o oblecenie podobne armani, povedzme. nie tak celkom modne, ale nejaky kompromis medzi modou a funkcnostou, nechcem to zatial moc vysvetlovat.
-odmena zatial nie je specifikovana, ale hladam tu inspiraciu. ak nieco najdem, najskor financna odmena alebo vecna
-znacka zara uz je davno
-odmena zatial nie je specifikovana, ale hladam tu inspiraciu. ak nieco najdem, najskor financna odmena alebo vecna
-znacka zara uz je davno
-
uplink
VIP
Infinity, Infineona, Infinium, Infinitus, Infinitas, Stormcloth ,Stormwalk, Darklight, Equilibria, Equilibris, Equilia, Divinia, Divinita, Divinitia, Celeritas, Volo, Vola, Puella Pulchra, Formo, Sitas, Clothbreaker, Revolutas, Revolutia, Revlota, Revoltas...
Tak isto sa dajú kombinovať, Infinia Revoltas, alebo Formo Infinia, Infinium Divinita atď...
Tak isto sa dajú kombinovať, Infinia Revoltas, alebo Formo Infinia, Infinium Divinita atď...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
uz daavno existujemr_margera napísal:Zara