Akurat som naistoval win 7 ultimate a vsetko ide az na zvuk..nainstaloval som aj ovladace proste vsetko ide len reproduktory su ticho..MB mam gigabyte GA-M52L-S3
si si isty ue drivery su nainstalovane korektne? skus restart pc a opdojit a nasledne zapojit konektor z reprakov do pc. pripadne hod sem priloho "spravcu zariadeni"
no ak si doteraz nemal win 7 a mal si tam xp tak sa moze stat ze nemas spravne ovladaceodporucam ist na stranku gigabite a odtial si stiahnut novsie ovladace podporovane tymto systemom
IceHammer napísal:no ak si doteraz nemal win 7 a mal si tam xp tak sa moze stat ze nemas spravne ovladaceodporucam ist na stranku gigabite a odtial si stiahnut novsie ovladace podporovane tymto systemom
no ved to som urobil..vsetko sa sprava ako keby zvuk isiel ale reproduktory su ticho..
ja som mal s mojimi 5.1kami podobny problem,na XP vsetko hralo ok,ale po instalacii Win 7 niektore nehrali a niektore boli pomiesane,tiez som nevedel co s tym a potom som konektory zapojil podla farieb a islo to ,nechapem preco to na XPcku bolo dobre
Pouzijem tuto temu na moj problem mam dosku ako kolega GIGABYTE GA-M52L-S3 a Win 7 rapro Genius HF 5005 a tu je problém: mam ich pekne zapojene podľa farieb no zadné repro hrajú tak že ani poriadne neni rozumieť a ešte aj potichu. no keď zapnem niečo napr z iPodu cez repro tak hraju uplne perfektne. Neviete kde môže byť problém?