Cau, pokazil sa my PC a mam novy. Potreboval by som vsak preniest z HDD v starom pc nejake subory do noveho PC. Ten stary pocitac sa neda uz ani zapnut lebo bol na nom pokazeny zdroj a zakladna doska. Daju sa nejak preniest tie udaje a ak ano, tak ako ?
Dakujem za pomoc.
Prenos suborov zo stareho HDD na novy HDD
týmto spôsobom by som to riešil vtedy ak sa nerozumie do kompov natolko zey si to prepojil zvnutra apreniesol...v pripade ak sa nerozumie tak ej to najvhodnejsia moznst ako píšeš ale zaroven ten box bude určite drahší ako redukcia z IDe na sata a existuje aj externa cez USB 2.0 a je to lacne takze podla mna Box kupovat zbytocnost staci redukcia cez USB a prenasa,pokial samozrejme nechce ten stary disk vyuzivat ako extreny v tom pripade je lepsi ten box..nech mut o len tak niekde volne nelieta ale je to v nieco aj ulozeneAndreso napísal:To len tak nepôjde, starý disk má asi IDE konektor a nie SATA a doska už IDE podporovať nemusí. V tom prípade by som skúsil zohnať box na ten HDD a mal by si externý disk(ak samozrejme ten disk má aspoň akú-takú kapacitu).