Zvláštny vzťah

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

gogo ... Zas neviem. Keby ma baba o ktoru mam zaujem zatiahla na Prvom rande do postele tak si o tom nieco pomyslim ... A moja dovera rozhodne nebude v prvych momentoch taka ako pri dievcati kde musite nieco prezit.

Zatial som natrafil len na Pomerne slusne baby ... A ak sa mam priznat tak mi to aj tak vyhovuje ... Nehovorim ze mas cakat 6mesiacov ... Ale rozhodne to nie je dobre ked skoncite v posteli po tom co ste sa druhy krat videli.
Sice su v mojom okoli aj take vztahy ...
jano1507
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jano1507 »

Maki napísal:daj daj, ja som z BB :D

kazdopadne... 200km je sice dost, ale da sa to zvladnut za 2 hodiny, co je skoro nic - pokial si budete rozumiet a budete mat na seba PRAVIDELNE cas... nevidim dovod do toho neist... kazdopadne ja mam so vztahom na dialku iba blbu skusenost - osobne ti vravim kasli na to a najdi si holku v blave...
presne tak najdi si inu tiez mi to na dialku moc nejde ...to by som musel holku dokonale poznat ako vlastnyy penis :D od zakladu po strechu :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

btw ako to dopadlo :-D je z toho daco ci ???? a tak ma napada co takto sa jej to rovno opytat :-D ze stalo sa ti uz dakedy daco take :-DDD pri odpovedi naposledy pred tyzdnom nemas co riesit :-DDDD BTW kolko krat si ju za tu jednu noc dal bo aj to moze svedcit ci to bol sex sex abo sex ako milovanie
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Runes napísal:btw ako to dopadlo :-D je z toho daco ci ???? a tak ma napada co takto sa jej to rovno opytat :-D ze stalo sa ti uz dakedy daco take :-DDD pri odpovedi naposledy pred tyzdnom nemas co riesit :-DDDD BTW kolko krat si ju za tu jednu noc dal bo aj to moze svedcit ci to bol sex sex abo sex ako milovanie
No zhodou náhod za ňou dnes idem a nebol to celonočný sex, skôr taká rýchlovka...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

ja ju vyskusam v pohode... dajte nick.. popisem:D
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Zrovna tu som... no neviem čo si mam teraz myslieť... minule sme kúpili kondomy a jeden teraz chýbal, vraj ho zobrala sestra niečo s ním robila... Fakt neviem či to má zmysel...
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ked chces vazny vztah tak nie, ak iba obcasna a nezavisla tr*kacka tak hej. A zase ste ocividne mali sex, ked ste pozerali po kondomoch. :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

neviem furt co Bushido riesi.. Proste ked si aspon trochu rozumiete tak sa stretavajte, ono to aj tak casom ten vztah zhasne a potom si budes moct hladat tu svoju Velku neposkvrnenu lasku :wink: :D
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

gogo956 napísal:neviem furt co Bushido riesi.. Proste ked si aspon trochu rozumiete tak sa stretavajte, ono to aj tak casom ten vztah zhasne a potom si budes moct hladat tu svoju Velku neposkvrnenu lasku :wink: :D
nemám záujem o neposkvrnenu lásku, ale tiež nemám záujem behať takú diaľku za niekým kto ma poddrbava za chrbtom a nedokážem to zistiť. No ako som spomenul chceli sme bezpečný sex tak sme kúpili balíček kondomov a ked som teraz prišiel, jeden chýbal a ona povedala že jej 20 ročná sestra ho zobrala a roztrhala lebo chcela vedieť koľko vydrží... Nezdá sa mi to.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Bushido

ber co ti zivot prave dava.. Uzivaj si s nou nezaväzny sex do maxima, kolko ta to este s nou bude bavit a po urcitom case ta sexualna tuzba po nej opadne. A uz nebudes riesit ci ano alebo nie, jednoducho budes citit ze sexualne ta to uz nenaplna a citoveho tam nikdy nic nebolo, takze to bude velmi lahky koniec. :wink: Ti moze byt uplne jedno co sa stalo s tym jednym kondomom- pre tebou mala kopec chlapov, po tebe ich bude este viac, naco to riesit?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

nechaj hovoriť svojho čáva - ved aj on potrebuje vyvenčiť... len sa nezaľúb :) a máš svatý pokoj
tiež som mal jednu kamošku a nezáväzný sex - city šli bokom a ked to bolo potrebné ukončiť nebol problém .. hned na začiatku sme si stanovili hranice a tie sme neprekračovali - a bolo to v pohode :)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Lenže ona tie hranice akceptovať nebude... skôr by som povedal že na takéto niečo nepristúpi...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

NO tak nech nepristúpi a čo? ty sa nezaľúb a máš ženu ked potrebuješ.. ak ťa bude podvádzať a užívať si aj s inými tak nemáš žiadny problém.. ak nie a bude ti verná môžeš sa zaláskovať a možno bude aj svadba..

inak. ak jej neveríš a ani ešte nieste spolu tak jej veriť ani nikdy nebudeš - zamysli sa nad tým
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:NO tak nech nepristúpi a čo? ty sa nezaľúb a máš ženu ked potrebuješ.. ak ťa bude podvádzať a užívať si aj s inými tak nemáš žiadny problém.. ak nie a bude ti verná môžeš sa zaláskovať a možno bude aj svadba..

inak. ak jej neveríš a ani ešte nieste spolu tak jej veriť ani nikdy nebudeš - zamysli sa nad tým
A ty ľuďom hneď ako ich spoznáš veríš? Asi z toho aj tak nič nebude lebo ked som s ňou, tak cítim že to nikam nevedie...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

samozrejme nie ak sa stretneme v autobuse dáme pár viet a už mu verím :)
to isto nie..
tvoja situácia je kus iná.. :)
janoR
Novice
Novice

Obyčajný blbec

Príspevok od používateľa janoR »

Môj príspevok možno nepatrí na tieto stránky, lebo som tak skôr narodený ale možno niekomu pomôže aby neurobil to čo ja. V mojom živote som bol viac samotársky tip a v mladšom veku ma skôr zbalili ženy ako ja ich. Po čase som sa oženil a potom to prišlo. Po určitom čase som spoznal jednu milú osobu a boli sme priatelia. Z manželkou som žil tak že som si myslel že je to ideál. Od ideálu to bolo ďaleko a laska tam určite nebola aj ked som myslel že bola. Ani neviem kolko casu prešlo a nesmelo som povedal milej osobe nazvem ju napr. Marika , že ju ľúbim. Objali sme sa a bol som v siedmej galaxii. Náš vztah sa krásne rozvíjal a nemali sme problém ísť za sebou. Dokonca sme sa stretli a bola ochotná ísť domov v noci 18 km peši. Skrývali sme sa ako sa len dalo. Prešiel rok, dva, tri a ona sa rozviedla. Ja som sa zbabelo vyhováral, že nemôžem kvôli synovi. Po čase aby som jej dokázal že ju ľúbim som sa nasťahoval do miestnosti 2x2m a tu žijem aj teraz. Napíšem naš vzťah trval 20! rokov a prišiel som o ňu. Prečo? Lebo som bol hlupák a nechal som sa zviesť aj keď som to ukončil. Dozvedela sa, ale mi odpustila. Urobil som to ešte raz. Chorý úlet, dokonca som sa raz z toho pozvracal. Ukončil som to, ale dotýčná jej to intrigami dala vedieť. Koniec. Poviem Vám nespím v hlave mi koluje všetko možné. Možno by som aj umrel keby som vedel, že sa ešte raz narodím tak viem umrieť aby som všetko napravil a nikdy ju neoklamal. Keby som mohol pozval by som ju do Pošta pre teba a odprosil ju pred celým národom. Tak ako sme sa skrývali celých 20 rokov nikomu som nemohol povedať nič. Nemohol som sa nikomu zveriť čo cítim čo prežívam dusenie a dusenie. Chcel by som Vám všetkým povadať, že ju ľubim a keď mám i viac rokov poradím všetkým vážte si svoje polovičky žiadny úlet nestojí za to čo stratíte. Chlapi sa tvária že nič, ale ja iba plačem a nemyslím že som padavka. Ak to bude čítať a ona sem nechodí ale aj tak: Marika prosím Ťa odpusť mi a daj mi ešte jednu šancu. Veľmi, veľmi Ťa ľúbim.

:cry: :cry:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Teraz budem možno trochu krutý, ale ty si všetky svoje ženy podvádzal celý život a teraz je naozaj tak trochu neskoro plakať nad rozliatym mliekom. Že si ju podviedol druhý krát, keď ti prvýkrát odpustila? Ale nebolo by to tak, keby tá druhá (tretia, x-tá..) nerozpútala sieť intríg? Tak koľko bolo takých, ktoré tie intrigy nerozpútali?
Nechcem príliš hodnotiť, lebo nepoznám a hodnotím skôr príspevok, ale keď dotyčnej stálo za to rozbiť tvoj vzťah tak určite nešlo o "úlet", ale minimálne o pravidelný sex alebo nejaké city.

Prvú ženu si podviedol s druhou, druhú si podviedol, ale odpustila ti, ale potom si mal znova úlet... Chlape, chlape...
janoR
Novice
Novice

Príspevok od používateľa janoR »

begbeee napísal:Teraz budem možno trochu krutý, ale ty si všetky svoje ženy podvádzal celý život a teraz je naozaj tak trochu neskoro plakať nad rozliatym mliekom. Že si ju podviedol druhý krát, keď ti prvýkrát odpustila? Ale nebolo by to tak, keby tá druhá (tretia, x-tá..) nerozpútala sieť intríg? Tak koľko bolo takých, ktoré tie intrigy nerozpútali?
Nechcem príliš hodnotiť, lebo nepoznám a hodnotím skôr príspevok, ale keď dotyčnej stálo za to rozbiť tvoj vzťah tak určite nešlo o "úlet", ale minimálne o pravidelný sex alebo nejaké city.

Prvú ženu si podviedol s druhou, druhú si podviedol, ale odpustila ti, ale potom si mal znova úlet... Chlape, chlape...
Nebol to žiadny pravidelný sex. S prvou som bol 2x a S druhou tiež a skončil som. Medzi tým ako som ju podviedol boli 3 roky. Mal som veľké výčitky svedomia a aj mám. Veľmi mi chýba.
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Sorry, ale tvoj bordel, ked si vedel ze ti bude strasne chybat nemal si ju podjebavat, a teraz nerev nad rozliatym mliekom...
gogo956
Redeemer
Redeemer

janoR
tiez nie som uplne najmladsi.. Myslim ze si na seba prehnane prisny, to ze si sa zalubil do inej je normalne, to je proste zivot,aj to ze si bol neverny, ber to tak ze sa stalo to co sa stat malo. Nehovorim ze by si mal byt na to nejakym sposobom hrdy, ale zase trapit sa kvoli tomu nestoji za to. Vsetko ide dalej..
Napísať odpoveď