.z01 a .z02 problemy :(

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
pluckybreeze
Novice
Novice

.z01 a .z02 problemy :(

Príspevok od používateľa pluckybreeze »

Zdravim. Mohli by ste mi pomoct? Chcel som nainstalovat staru dobru Mafiu, a tak som ju stiahol po castiach z netu, akurat ze je tu isty problem - ma to 3 CDcka. CD1 som stiahol cele ako zip, to bolo cele ako image file, ale cd 2 a 3 som musel stiahnut po castiach. No a ked tie casti dam ku sebe a spravim z nich image .iso alebo nero file, tak mi ich proste nebere a nechce mi to pokracovat v instalacii... Je pravdepodobne ze by som mal vediet ako sa to robi, ale proste neviem si s tym poradit. Obe casti maju priponu .z01 a .z02 (standard) a uz som z nich skusal aj spravit zip subory, ale nepomaha to. neviete v com moze byt problem? Neoze to byt spojene s win7 alebo mozno starsim daemonom?
dik za kazdu radu ;)
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Ked si nacital image CD1 a zacal instalaciu potom ti hodi vlozte cd 2. Pojdes do programu ktorým si načitaval CD1 a das to tej istej mechaniky nacitat CD2.
V instalacke potvrdiš ok a bude pokracovat dvojkou. To iste aj pri CD3
pluckybreeze
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pluckybreeze »

No, to bol moj postup :( ale furt to vyhadzuje nejaky chybu :roll:
CD1 bolo zazipovane ako celok, ale tieto asi musim nejak spojit..neviem. Z CD1 mi nainstalovalo subory A1.dta, A2.dta a A3dta no a A4 uz pyta od dalsieho. A kedze ho tam (neviem preco) nenachadza, tak vyhadzuje error
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

treba tie z01 a z02 spojiť vo WinZipe (split-núť) : http://cybertext.wordpress.com/2009/02/ ... -zip-file/ (dúfam, že som dobre pochopil problém :lol: )
Napísať odpoveď