mam na notebook ASUS X51R nainstalovany legal WIN XP SP2, ktory ked spustim tak sa mi pekne nacitava (prebehne logo win) ozve za zvucka ze nacitava plochu a zobrazi sa cierna obrazovka bez ikoniek na ktorej je vidno kurzor mysky , s ktorou mozem pohybovat. dokonca aj pocut zvuky ked vyhodi bublinu pri hodinkach.
to iste robilo aj pri spusteni nudzoveho rezimu.
pomocou hiren Cd som vypol niejake veci co sa spustaju pri spusteni a rozbehol sa mi nudzovy rezim,
spustil som obnovu systemu o par dni dozadu a spustilo mi plochu ako malo v normalnom rezime, no po chvilke (5min) to prehodilo zase na tu ciernu obrazovku s kurzorom.
nudzovy rezim ale funguje dalej.
mam podozrenie ze nieco bude so startovacimi prikazmi , ale tie nevime kde mam upravit , nikde som nevidel ze ma spustat explorer.
virusi by tam nemaly byt. ide tak akurat s nudzovom antispyver a neskor este dam nod a kaspersky
ASUS X51R - svieti Zz - cierna polocha bez ikon a kurzor
neukazovalo nic iba cierna plocha a myska. ako nakoniec som to poriesil ale po dni to spravilo znova, tka osm to cele preinstaloval. ale aspon sme stihli zalohovat veci vsetky. dik.
hojko ovladace som neriesil
a ta ledka aj tak ostala aj po preinstalovani svietit . tkaze nechapem vobec , ale je to uz jedno. vsetko ide tka ako ma.
hojko ovladace som neriesil
a ta ledka aj tak ostala aj po preinstalovani svietit . tkaze nechapem vobec , ale je to uz jedno. vsetko ide tka ako ma.