Najlepší slovenský seriál na JOJ a MARKÍZA
Najlepší slovenský seriál na JOJ a MARKÍZA
Aký je podľa vás najlepší slovenský seriál, ktorý je/bol vysielaní na Joj a Markíze ? Hlasujte. Ak som tam nedal váš obľubený seriál, prepáčte, nevošiel sa.
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pri týchto seriáloch ide o to, aby každá televízia mala naj "najviac slovenských seriálov" a pod.
Jediné, čo sa dá z toho pozerať je Mafstory a Susedia. Pofesionálov ani Odsúdené som nevidel a ani ma to neláka. A mesto tieňov bolo tiež super
Ostatné sú podľa mňa totálne somariny... o čom svededčí aj hodnotenie na csfd.
Jediné, čo sa dá z toho pozerať je Mafstory a Susedia. Pofesionálov ani Odsúdené som nevidel a ani ma to neláka. A mesto tieňov bolo tiež super
Ostatné sú podľa mňa totálne somariny... o čom svededčí aj hodnotenie na csfd.
-
Thrash/Death
Star
Určite Odsúdené. Konečne nejaký normálny seriál (čiže tak za 7/10) za ktorý sa divák nemusí chytať za hlavu aké sračky to naše televízie produkujú. Panelák je taká telenovela bez konca-kraja, tak ako Ordinácia v ružovej záhrade - čoby do kvality čisto priemerné seriály, čiže ani ohurujúce, ani dno.
Susedia žali veľký úspech aj po sračkovej druhej a treťej série, čo ale nie je divné pretože konzumným divákom ktorým moc nezáleží čo dávajú v TV to úplne postačí; Kutyil s.r.o. by som ani nezaradil do tejto ankety, o "kvalitách" tohto "sitkomu" sa radšej nezmieňovať;
k ďalších seriálom sa vyjadrovať nebudem, nakoľko ich nesledujem, ale na pokračovanie Odsúdených sa naozaj teším
Susedia žali veľký úspech aj po sračkovej druhej a treťej série, čo ale nie je divné pretože konzumným divákom ktorým moc nezáleží čo dávajú v TV to úplne postačí; Kutyil s.r.o. by som ani nezaradil do tejto ankety, o "kvalitách" tohto "sitkomu" sa radšej nezmieňovať;
k ďalších seriálom sa vyjadrovať nebudem, nakoľko ich nesledujem, ale na pokračovanie Odsúdených sa naozaj teším
A ze vyrabaju to co vyrabaju mi je rovnako nepochopitelny fakt. Mohli radsej uz davat tretiu seriu Mesta Tienov ako akykolvek v hlasovani spomenuty serial.Gangy napísal:Mesto Tienov bolo to najkvalitnejsie zo serialovej tvorby, co u nas kedy vzniklo. Fakt, ze este stale nebezi druha sezona je podla mna uplne nepochopitelny.