Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
world of warcraft
ak si na oficialnom serveri zalozim guildu, vyhodim vsetkych hracov - teda zostanem v guilde sam - guilda mi zostane? lebo som pocul, ze na freeckach taketo guildy s jednym hracom mazu ale na oficialku neviem a preto by som vas chcel poziadat o odpoved - ak poznate
-
Wishmaster
Medium Professional
-
Andr3w
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Jake: ok tak to nazvyme vynimocna chut hrat trvalo cely den a noc 
ja ako citam cim dalej o tom datadisku tak mam na to stale vacsiu chut a prave rozmyslam ze si zacnem pomaly lvlit nejaku postavu a hlavne neriesit velmi equip chodit pvp a cakat kym to vide, ako tak citam tak na jesen
Nightmear: ano zena zabije cas uplne a zial pochova vsetky hry nie len wow, v najhorsom komplet PC ako take:) ak nie je nejaka profi hracka samozrejme:)
ja ako citam cim dalej o tom datadisku tak mam na to stale vacsiu chut a prave rozmyslam ze si zacnem pomaly lvlit nejaku postavu a hlavne neriesit velmi equip chodit pvp a cakat kym to vide, ako tak citam tak na jesen
Nightmear: ano zena zabije cas uplne a zial pochova vsetky hry nie len wow, v najhorsom komplet PC ako take:) ak nie je nejaka profi hracka samozrejme:)
-
Wishmaster
Medium Professional
-
RainbowSix
Light Professional
No najlepšie Questiť a byť zavesený na Wowku "Od rána do rána"Inak ak poznáš niektoré Questy naspamäť tak to je lenRainbowSix napísal:chalani neviete o dakej metode ako co mozno najrychlejsie viexpit postavu na 80 level ?
Najhoršie lvlenie je také že zabíjaš iba mobov.
-
Andr3w
Light Professional
presne tak, mne sa to na wow najviac paci ze questov mas vzdy dostatok hlavne pre tvoj level a aj solo nie len tie group questy. ku prikladu a to tu hru nechcem nijako zvozit v Aione ked som spravil vsetky q a aj tie group proste vsetko co sa len dalo pre moj lvl tak som musel celu polku pri najlepsom stvrtinu expov ktore som potreboval do dalsieho lvl stravit len zabijanim mobiek.
-
RainbowSix
Light Professional
Áno,vo Wowku je tá výhoda že máš všade plno Questov a ak ti bude málo tak sú aj ďalšie oblasti pre tvoj LVL.Podľa mňa je Expenie, získavanie nových spellov a vecí,príchod do novej oblasti je to naj vo Wowku a občas keď stretneš niekde inú frakciu .Ja som sa vždy tešil keď som prišiel do Ogrimmaru/Stormwindu a vyučil som sa nový spell , keď som nevedel načo je a prvý krát som to použil.
//autoeditácia príspevku ( 08 Jan 2010, 22:06 )
//autoeditácia príspevku ( 08 Jan 2010, 22:06 )
No tak asi len ísť na instant Fun alebo kde je zvýšene Rate alebo to posledné kúpiť postavu (čo je podla mňa zbytočné vyhadzovanie peňazí za Virtuálnu hru)RainbowSix napísal:to mi je jasne ja som uz viexpil vela postav ale ci nieje supid kaych q skorimi to dam co najrychlejsie na tu 80 neche sa mit o expit dalsie dva mesiace aby som si za tu postavu zahral
-
Andr3w
Light Professional
to bolo na tom najlepsie:) preto sa teraz chystam hrat za postavu o ktorej skoro nic netusim a to za priesta, v buducnosti na shadow:)
RainbowSix:
jedine ma napada sa nejako viac zameriavat na group questy hlavne tie v dungeonoch a este lepsie si najst stalu partu a preliezat stale dokola dungeony a pri tom robit spominane group questy to je asi ta najrychlejsia cesta podla mna ale i najnudnejsia asi:)
RainbowSix:
jedine ma napada sa nejako viac zameriavat na group questy hlavne tie v dungeonoch a este lepsie si najst stalu partu a preliezat stale dokola dungeony a pri tom robit spominane group questy to je asi ta najrychlejsia cesta podla mna ale i najnudnejsia asi:)
Jedine co ti urychli expenie je mat uz dakeho partaka a ten ta bude tahat cez dungy stylom ze pridete do dungu naberiete na seba vela mobov on leavne partu ty si ich dakym plosakom vsetkych das na seba a on to dorazi a znova ... a znova a znova. Toto ti to dokaze usetrit velmi vela casu a hlavne ked si nechas este restovat XP nejaky ten den dva ide to rychlo ale je to pomerne nudne.