vstavana navigacia + radio do VW

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Traktorista
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

vstavana navigacia + radio do VW

Príspevok od používateľa Traktorista »

Zdravicko,

informacne by ma zaujimalo, kde sa da zohnat, kolko stoji ten vstavany modul radia s navigaciou do VW Golf plus.
Teraz tam je len radio na CD, ale necita to ani mp3, tak ma zaujimalo ze z dakeho naburaneho auta zohnat, alebo dakde zo zahranicia skusit objednat ten "multimedialny modul" (neviem ako sa to oficialne vola) :)

nevie niekto?
paci sa mi ten napad volakde z buraneho vraku do zobrat, kde by sa to teoreticky dalo najst?
ako je to s montazou? vstavana navigacia potrebuje aj daky modul umiestnit na strechu?
MaTT5
Expert
Expert

Príspevok od používateľa MaTT5 »

Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jj, presne to myslim, nechcem vyzerat skupo, ale myslite ze je sanca to zohnat dakde z dakeho vrakoviska? prip nejako lacnejsie ako je tych 700 eur?
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

pri nejakej totalke mozno ano.
MaTT5
Expert
Expert

Príspevok od používateľa MaTT5 »

no myslim ze by si musel mat velke stastie, ak nekto dava auto na vrakovisko bud si radio/navigaciu vymontuje sam alebo ak nie vymontuju mu to tam... je to celkom draha vec ktora ak sa havariou neznici da sa stale velmi dobre predat cez inzeraty... takze skor tam by som hladal :) a pravdepodobne k tomu treba natiahnut antenu s GPS prijmacom, inak nebude mat odkial chytit singnal
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Ak by to niekoho zaujimalo tak som nasiel inzeraty aj na slovensku/cesku, prip aj na ebay sa da podobna hracka zohnat okolo tych 400eur a vyssie.
Napísať odpoveď