Chcem jednu babu ale ona meria 159cm a ja 172cm,nevadi to?
-
citronik39
Zablokovaný
Chcem jednu babu ale ona meria 159cm a ja 172cm,nevadi to?
Chcem jednu babu ona meria 159cm a ja 172cm.Ja mam 21 teraz v Marci budem mat uz 22 a ona ma 17rokov,to mi ako nevadi,ale chcel by som poradit,ci by sme sa k sebe hodili vyskovo.Co si o tom vy myslite?Bol by som velmi rad,keby ste boli uprimny.DAKUJEM VELMI PEKNE A KRASNY DEN
je na to tusim vzorec
v1-tvoja vyska
v2-jej vyska
d- konstanta 1.458693
c1-tvoj vek
c2- jej vek
m-potrebna vaha
d=(c1*l+c2*l)^2
z tohoto si vyjadri l. Pravdaze by som ti to tu mohol odvodit al kedze nie si schopny ani googlit tak si to sprav sam.
potom dosadis l do
m=((v1/45+v2/145)/l^4)*153.1458
Vysledok by ti mal vyjst sucet vasich hmotnosti. Ak ti nevyjde na desatinu presne nie ste si sudeny. Je to presna rovnica ktora sa dosiahla vyskumom a zistenim ze partnerska vaha sa meni tak ze vysledn je konstantna. Tato vaha je co je zvlasnte odmocnina z Pi na druhu krat pocet asteroidov ktore sa spalia v plynoch slnka pocas otocenia saturnu okolo svojej osi.
Pokial teda chces spravnu odpoved na svoju otazku staci ked si dosadist potrebne hodnoty.
Dakujem mi postaci.
v1-tvoja vyska
v2-jej vyska
d- konstanta 1.458693
c1-tvoj vek
c2- jej vek
m-potrebna vaha
d=(c1*l+c2*l)^2
z tohoto si vyjadri l. Pravdaze by som ti to tu mohol odvodit al kedze nie si schopny ani googlit tak si to sprav sam.
potom dosadis l do
m=((v1/45+v2/145)/l^4)*153.1458
Vysledok by ti mal vyjst sucet vasich hmotnosti. Ak ti nevyjde na desatinu presne nie ste si sudeny. Je to presna rovnica ktora sa dosiahla vyskumom a zistenim ze partnerska vaha sa meni tak ze vysledn je konstantna. Tato vaha je co je zvlasnte odmocnina z Pi na druhu krat pocet asteroidov ktore sa spalia v plynoch slnka pocas otocenia saturnu okolo svojej osi.
Pokial teda chces spravnu odpoved na svoju otazku staci ked si dosadist potrebne hodnoty.
Dakujem mi postaci.
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
No a ?
Prosím Ta ak sa nemaju mat dvaja ludia radi kvoli menšej výške ...
? Vek to by som este ako tak pochopil ale vyska ? Omg
just a joke
A počítal si aj svoje číro ?brainwirm napísal:kks ja meriam 182 a moja nova znamost 183-184 a co.. zabijem sa??
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No vidis, nikomu to tu nevadi, tak si dovolujem dat vam pozehnanie v mene celeho hojko teamu.
Inak ja som nikdy v zivote nepocula o takom pripade, zeby baba poslala do teplych krajin chalana kvoli tomu, ze je vyssi od nej. Ako si vobec na take nieco prisiel??
A ako vies, ze meria presne 159cm? Pytal si sa jej alebo si si ju zmeral?
Inak ja som nikdy v zivote nepocula o takom pripade, zeby baba poslala do teplych krajin chalana kvoli tomu, ze je vyssi od nej. Ako si vobec na take nieco prisiel??
A ako vies, ze meria presne 159cm? Pytal si sa jej alebo si si ju zmeral?