Cauko, chcel som si trochu zaspominat a zahrat si po lanku tuto hru no akosi som sa stretol s problemom rozlisenia. V hre mam dovolene najviac 1024x768 co naozaj nevyzera dobre. Tak som skocil na net, nieco vytukal do googlu a nasiel som toto:
http://www.widescreengamingforum.com/wiki/UniWS
Stiahol som to, naslo subor SPEED2.EXE, nastavil som rozlisenie 1366x768 ale vyhodilo mi to chybu:
Unable to write to file SPEED2.exe for patch 1! Close all programs/games before patching.
Tomuto trochu nechapem. Co sa tyka programov, tak mam zapnuty len tento ak sa nerataju miniaplikacie na ploche + google desktop.
Domnievam sa, ze tento program iba prepisuje registre, pretoze na jednej webovej stranke som nasiel uplne jednoduchy sposob, kde chlapec napisal,ze:
...Or you can go to REGEDIT, then HKEY_LOCALMACHINE\Software\Electronic Arts\EA Games\Underground 2 and change the resolution there.
...
Samozrejme som zasiel pozriet do regeditu, otvoril som HKEY_LOCALMACHINE/Software/ ale tam nie je ziadna zlozka ktora by sa tykala Electronic Arts a NFS U2.
Mam Win7 64bit a program files mi deli na dve casti normalne x64 a x86. Moze byt chyba v tom? Ako to ze v registroch nie je ani zmienka o tej hre? Alebo mam hladat inde? Dik za rady