otázky - autoškola
-
Martinspeed
Medium Expert
Re: otázky - autoškola
Zdravim, chodim este do skoly, ale chcel by som si popri tom robit vodicak. Daju sa nejako naplanovat hodiny aby som ich mal po skole? Neviete ako to je? jedna sa o autoskolu Autoprogress Partizanske (sry za reklamu)
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
daju, vacsinou cely den jazdia autoskoly, inak davaju aj ospravedlnenky do skoly jak od doktora.. 
Aha, aj jazdy aj teoria?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...ale tiež treba spomenúť, že niektoré školy ospravedlnenky od autoškôl neberú a hodiny dávajú ako neospravedlnené s tým, že si si mohol jazdu naplánovať poobede. Aspoň na našej škole to tak bolo...
Ved to by som chcel, az po skole. Ale zaujima ma ci aj teoria, alebo len jazdy sa daju naplanovat.
teoria zvykne byt v poobednajsich hodinach a nestretol som sa este s tym, aby sa dala planovat, maximalne ked si vyberies dni, ak maju viac skupin
No ved uvidime este pojdeme sa tam popytat co a jako. Dakujem zatial
Minuly tyzden v sobotu som si zlomil na snowboarde ruku v predlakti, v stvrtok mi to operovali (srouby + dosticky), tento stvrtok mam mat zaverecne skusky, asi mozem zabudnut ci?
Je to lava ruka a ja som pravak, mne osobne by to nevadilo..
-
Michaelo105
Light Professional
K postom vyššie: V niektorých autoškolách je pevne daný čas teórie a v niektorých sa prispôsobia tebe. Jazdu si samozrejme všade plánuješ ty a prispôsobujú sa tebe.
miso03, ak by sa ti podarilo zakamuflovat sadru nejakym sposobom mozno by si to nik nevsimol
tiez som mal srouby v ruke, bez rehabilitacii som prstami nehybal takmer vobec a volant by som velmi tazko udrzal v ruke.
No pri takej zlomenine pomaly neudržíš ani pero v ruke, takže to môžeš rovno zabudnúť. Jednou rukou to neuhráš.
Veď tak či tak tipujem, že sa Ti tá zlomenina bude liečiť cca. mesiac a ďalší mesiac budú určite ďalšie skúšky v autoškole.
No a odporučil by som Ti pred skúškou si dať ešte nejaké kondičné jazdy v autoškole, lebo po mesiaci nejazdenia jednoducho vyjdeš z cviku.
Veď tak či tak tipujem, že sa Ti tá zlomenina bude liečiť cca. mesiac a ďalší mesiac budú určite ďalšie skúšky v autoškole.
No a odporučil by som Ti pred skúškou si dať ešte nejaké kondičné jazdy v autoškole, lebo po mesiaci nejazdenia jednoducho vyjdeš z cviku.
Michaelo105 napísal:K postom vyššie: V niektorých autoškolách je pevne daný čas teórie a v niektorých sa prispôsobia tebe. Jazdu si samozrejme všade plánuješ ty a prispôsobujú sa tebe.
Cize malo by to byt tak ako ja chcem. Asi si to predlzim na 4-5 mesiacov, aby mi skusky vysli akurat na 18-kuDĺžka trvania kurzu môže byť aj individuálne dohodnutá
Jedinou podmienkou pre trvanie kurzu je jeho ukončenie do 1 roka od začatia, takže 4 - 5 mesiacov nie je absolútne žiadny problém.