matlab
-
tina.olbreitova
Amateur
matlab
ahojte viete mi niekto poradiť, či v matlabe funguje niečo také ako repeat, until??? lebo mám vývoják a z neho mám urobiť program v matlabe...
ak nie, mám urobiť prevod z 10 do 2 sústavy, pričom mám vypisovať v opačnom poradí, ten prevod mám, len neviem ako dať, aby to vypísalo v opačnom poradí...
% Program na prevod cisla z desiatkovej sustavy do dvojkovej sustavy
a = input('Zadaj cislo v desiatkovej sustave: ')
if a>0 ans = dec2bin (a)
end
toto funguje - to je ten prevod
ak nie, mám urobiť prevod z 10 do 2 sústavy, pričom mám vypisovať v opačnom poradí, ten prevod mám, len neviem ako dať, aby to vypísalo v opačnom poradí...
% Program na prevod cisla z desiatkovej sustavy do dvojkovej sustavy
a = input('Zadaj cislo v desiatkovej sustave: ')
if a>0 ans = dec2bin (a)
end
toto funguje - to je ten prevod
prikaz fliplr(matica) kde matica bude v tvojom pripade to cislo v binarnom tvare
napr:
napr:
Kód: Vybrať všetko
DEC = input('Zadaj cislo v desiatkovej sustave: ')
if DEC>0 BIN = dec2bin (DEC)
end
RBIN = fliplr(BIN)-
tina.olbreitova
Amateur
-
tina.olbreitova
Amateur
-
tina.olbreitova
Amateur
jeho sa spýtať nedá, lebo keď sa ho spýtaš, tak to pokladá, že si neuspel...proste sme mali najskôr urobiť vývojáky - teda ja som mala urobiť vývoják s cyklom na prevod z 10 do 2 sústavy - tak som ho robila pomocou repeat until a že z toho máme urobiť program v matlabe, tak ja teda neviem...posielam vyvojak...
Re: matlab
zdravim, nebudem koli tomu zakladat novu temu ale funguje vam Matlab7 R14 na Windows7 64bit ??? Po nainstalovani mi to vyhodi veeeelikansky error cez celu obrazovku(screen nemam).
Na vistach 32bit mi to ide v pohode.
Na vistach 32bit mi to ide v pohode.
Re: matlab
mne to tiez ten matlab robil , musel som si nainstalovat Matlab2009b (64bit) , ten uz ide v pohode