gitara
-
17
Light Professional
Re: gitara
Pokiaľ sa učíš hrať na gitaru tak ti odporúčam zohnať si program Guitar Pro. Ja si ho neviem vynachváliť, snáď si ho už nejako nájdeš.
Čo sa týka ľahkého songu: Rise Against - Give it All je pomerne ľahký a jednoduchý...
Veľa šťastia.
Čo sa týka ľahkého songu: Rise Against - Give it All je pomerne ľahký a jednoduchý...
Veľa šťastia.
skus ist na supermusic, tam si nieco klikni, vacsinou podla akordov ktore poznas, ich hustoty a tak 
ale napr ja som zacinal na veciach ako Vesela pesnicka, Nepoznam, Siroke ramena od IMT, potom od gladiatoru si zahraj Kupim si pekny den, to je jednoduche
a dalsie si uz sam najdes co mas rad, hlavne si prejdi song, zhodnot ci to zvladnes a tak, gl
ale napr ja som zacinal na veciach ako Vesela pesnicka, Nepoznam, Siroke ramena od IMT, potom od gladiatoru si zahraj Kupim si pekny den, to je jednoduche
urcite skoro vsetky single(akordy) od Gladiatoru...alebo skus troska poGOOGLIT a urcite daco najdes...
btw.. teraz dakedy aj ja planujem kupit gitaru a naucit sa dake zaklady a mozno ma to chytiii
edit:// a ked uz daco najdes tak pozri mozno najdes neco tu :
http://www.hojko.com/pre-vsetkych-co-hl ... 53837.html
btw.. teraz dakedy aj ja planujem kupit gitaru a naucit sa dake zaklady a mozno ma to chytiii
edit:// a ked uz daco najdes tak pozri mozno najdes neco tu :
http://www.hojko.com/pre-vsetkych-co-hl ... 53837.html
-
Royalflush
Guru wannabe
To ani ja.. ucim sa to uz vyse tyzden a furt to neviem na 100% 
Inak na gitare /elektrickej/ hram cca rok ale takuto pesnicku som sa este neucil. Najlepsia pesnicka co som zvladol je asi Down From the Sky od Trivium a mohli by ste poradit aj mne nieco.
Inak na gitare /elektrickej/ hram cca rok ale takuto pesnicku som sa este neucil. Najlepsia pesnicka co som zvladol je asi Down From the Sky od Trivium a mohli by ste poradit aj mne nieco.
-
17
Light Professional
Ešte by si nám mohol napísať, aký štýl hudba sa ti páči a chcel by si hrať... ?
-
Royalflush
Guru wannabe
Hram vsetko od rocku az po death metal, takze to je jedno. 
-
17
Light Professional
Tak potom ti odporúčam všetko staršie od Rise Against. V podstate sa v niektorých prípadoch opakuje zopár riffov...Royalflush napísal:Hram vsetko od rocku az po death metal, takze to je jedno.
-
Royalflush
Guru wannabe
Mal som na mysli skor nejake taketo songy.
Snad chapes.
Snad chapes.
-
Royalflush
Guru wannabe
Dakujem. 
Ak poznate dalsiem, tak napiste.
Ak poznate dalsiem, tak napiste.
master of puppets
, fade to black
, dying in your arms
, foetus of a new day kicking
, scream aim fire
, waking the demon(!)
, faceless
, straight out of line
, re-align(!)
, cemetery gates
, cowboys from hell
, enclave
, denied(sonic syndicate)
...toto ma tak z hlavy co som sam hraval, niektore su tazsie niektore lahsie, kazda ma part ktory sa da zvladnut, sola su vacsinou dost krkolomne, ale to je v tejto muzike viac menej pravidlom...
edit: linky
, fade to black
, dying in your arms
, foetus of a new day kicking
, scream aim fire
, waking the demon(!)
, faceless
, straight out of line
, re-align(!)
, cemetery gates
, cowboys from hell
, enclave
, denied(sonic syndicate)
...toto ma tak z hlavy co som sam hraval, niektore su tazsie niektore lahsie, kazda ma part ktory sa da zvladnut, sola su vacsinou dost krkolomne, ale to je v tejto muzike viac menej pravidlom...
edit: linky
ja vždy ked sa učim hrať na daky novy hudobny nastroj tak sa naučim od najťažšej veci a potom ked sa vratim k lahšim tak všetko zvladam 
-
peterxxx
Star
- Kontaktovať používateľa:
a kolko novych nastrojov si sa uz naucil ??