francuske titulky

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
j.mihi
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

francuske titulky

Príspevok od používateľa j.mihi »

Zdravim

Potrebujem pomoct s titulkami. Hladal som francuzske titulky pre film The.Butterfly.Effect[2004]DvDrip.Director's.Cut[Eng][Multi-Sub]-Vex

Nasiel som jedny ktorym sedi casovanie, aj ked dabing je prelozeny trochu inak, ale nevadi.
Problem je, ze vsetky "oú, 'a, 'e, ..." sa mi zobrazia ako "ŕ". Jak by sa to dalo napravit? Ono je tam asi trochu problem s tym ze francuzi maju tie opacne dlzne, nevie niekto poradit co s tym?

toto su tie titulky

Kód: Vybrať všetko

http://www.kotuha.com/file/hjX0X-ect-DC-2004-BluRay-nHD-720p-Bluray-x264-NhaNc3.html
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Ak by si používal na prehrávanie Media Player Classic , tak by som ti aj vedel poradiť :D V druhých playeroch si to budeš musieť pohľadať ...

View -- Options -- Subtittles -- Default Style -- Arial -- Západní -- OK -- Použit -- OK

Keď budeš chcieť korektne prehrávať naše alebo české titulky tak to Západní musíš prehodiť naspäť na Středoeuropský
Prílohy
MWSnap218.jpg
MWSnap217.jpg
MWSnap216.jpg
j.mihi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa j.mihi »

Hm no mam vlc media player. Skusil som tam zmenit kodovanie na zapadoeuropske, ale stale mi to dava tie ŕ..
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

tak treba nahodiť kódovanie do samotného windows-u
controm panel->regional and language options-> advenced a tam si pridať francúzske znaky
takto sa to robí na xp ak máš vista/7 tak neviem ako ale tiež niekde v control panels
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Tak v tom VLC to nefunguje ani mne. Dokonca sa mi tam nedá nastaviť ani písmo. Zadám cestu do Windows -- Fonts a nič sa nedeje ,stále je tam prázdne políčko.
Prílohy
MWSnap220.jpg
Napísať odpoveď