co by som mal zrat ? pporad mi ?hughito napísal:Vyrysuješ jedine tým, že upravíš stravu. A do toho samozrejme tréning.
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Ak máš proste sádlo a chceš sa rysnúť tak, aby svaly zostali a sádlo išlo preč, tak variantami sú sacharidové vlny, alebo CKD.kimo185 napísal:co by som mal zrat ? pporad mi ?
Ak chceš nejako celkovo držať svoje telo bez tuku, tak musíš celkovo a nastálo upraviť svoj jedálničiek, no a to by bolo na dlho.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
mal som podobne problemy s kolenom, skusal som rozne masticky, ale nic nepomohlo, tak som siel k doktorovi... asi mesiac som mal rehabilitacie(elektrliecba a ultrazvuk?), ale taktiez nula bodovmulatt napísal:vdaka za rady ale lekar je u mna uplne posledna moznost..octan a klud si predpisem aj samskusim najprv mastit a dat tomu pokoj ak to do 1-2 tyzdnov neprejde vratim sa spat k mensim vaham kym si rameno nezvykne
btw: kolega cothw tu zelatinu neviem co si myslel
http://www.nobelplus.sk/web/humanne-lie ... -4379.html
s posilnovanim som zacal asi pred 10 rokmi. Zo zaciatku som vobec neriesil stravu ani nic, iba som poctivo cvicil, ale to bolo na rast svalov malo, takze som bol furt chudy ako trieska. Precital som si nejake veci o spravnom stravovani, zacal viacej jest a pomalicky sa vaha zvysovala, ale stale to bolo velmi malo. Stale som rozmyslal kde robim chybu a zistil ze strava je stale nedostatocna a ze by to chcelo aj nejake tie suplementy. Tak som som este viacej pridal na jedle a zacal brat aj legalne veci na rast svalov. Ake prve som zacal skusat gainer, pridal kreatin, glukozu a protein. A vysledky sa zrazu dostavili rastol som, aj sila sa rapidne zvysila. Tak som postupne nasadzoval do suplementacie stale viacej latok pre sportovcov a ono to fungovalo, bol som velky a nafuknuty ako balon. Vo vrcholnej faze som dokazal v posilke drzat krok s kamosom ktory "sypal" anabolika a mesacne som dal len na vyzivove doplnky, bez stravy, skoro 5000Sk.. Cely den som iba jedol, prehltal tabletky a kazdy druhy den sa znicil v posilke. Lenze ked som na jednorucke zvysil vahu na 25kg, tak sa mi nieco znicilo na chrupavke, resp. nieco v ramene a musel som prestat cvicit skoro na mesiac.Potom som skusil, ale pri vecsich vahach sa mi to zase dodrbalo a potom furt a furt. A nakolk osom nedokazal poriadne cvicit , tak aj forma isla rapidne dolu. Posledny rok som uz necvicil skoro vobec, pochudol som, svaly odisli prec, nemam na cvicenie cas ani chut, ani silu a viem ze ta bolest v ramene by sa zase vratila. Co som tym chcel povedat? Cele posilnovanie je blbost, lebo ked chces mat co najlepsie vysledky, tak musis makat na 100percent, ale potom je iba vecou casu kedy ta zradi vlastne zdravie.. 
To je síce pekné, ale niekomu stačí proste len vyzerať dobre, iný chce stále viac a viac chce byť vätší a silnejší , ale to že posilovanie je blbosť tak s tým s tebou vôbec nesúhlasím posilovanie nie je len koníček je to životný štýl a keď si v kondícií a pravidelne cvičíš myslím že to priznivo pôsobí aj na tvoje zdravie...a to zranenie, ktoré ťa odradilo to sa môže stať pri hociktorom inom športe s tým musíš rátaťgogo956 napísal:s posilnovanim som zacal asi pred 10 rokmi. Zo zaciatku som vobec neriesil stravu ani nic, iba som poctivo cvicil, ale to bolo na rast svalov malo, takze som bol furt chudy ako trieska. Precital som si nejake veci o spravnom stravovani, zacal viacej jest a pomalicky sa vaha zvysovala, ale stale to bolo velmi malo. Stale som rozmyslal kde robim chybu a zistil ze strava je stale nedostatocna a ze by to chcelo aj nejake tie suplementy. Tak som som este viacej pridal na jedle a zacal brat aj legalne veci na rast svalov. Ake prve som zacal skusat gainer, pridal kreatin, glukozu a protein. A vysledky sa zrazu dostavili rastol som, aj sila sa rapidne zvysila. Tak som postupne nasadzoval do suplementacie stale viacej latok pre sportovcov a ono to fungovalo, bol som velky a nafuknuty ako balon. Vo vrcholnej faze som dokazal v posilke drzat krok s kamosom ktory "sypal" anabolika a mesacne som dal len na vyzivove doplnky, bez stravy, skoro 5000Sk.. Cely den som iba jedol, prehltal tabletky a kazdy druhy den sa znicil v posilke. Lenze ked som na jednorucke zvysil vahu na 25kg, tak sa mi nieco znicilo na chrupavke, resp. nieco v ramene a musel som prestat cvicit skoro na mesiac.Potom som skusil, ale pri vecsich vahach sa mi to zase dodrbalo a potom furt a furt. A nakolk osom nedokazal poriadne cvicit , tak aj forma isla rapidne dolu. Posledny rok som uz necvicil skoro vobec, pochudol som, svaly odisli prec, nemam na cvicenie cas ani chut, ani silu a viem ze ta bolest v ramene by sa zase vratila. Co som tym chcel povedat? Cele posilnovanie je blbost, lebo ked chces mat co najlepsie vysledky, tak musis makat na 100percent, ale potom je iba vecou casu kedy ta zradi vlastne zdravie..
Dobre začal si stagnovať ale to sa snáť dalo nejako prekonať nie?
...píšeš že vo vrcholnej forme si bol nafúknutý ako balón a bol si potom aj vyrysovaný? alebo k tomu si sa už nedostal...dosť ludí stále len sype a priberá ale málo kto to dokáže aj naspäť zhodiť a vyrysovať
a ako môžeš povedať že to je nuda, keď si cvičil 10 rokov, vtedy to nuda nebola...ja som hrával hokej 12 rokov ale že by to bola nuda tak to nie
...píšeš že vo vrcholnej forme si bol nafúknutý ako balón a bol si potom aj vyrysovaný? alebo k tomu si sa už nedostal...dosť ludí stále len sype a priberá ale málo kto to dokáže aj naspäť zhodiť a vyrysovať
a ako môžeš povedať že to je nuda, keď si cvičil 10 rokov, vtedy to nuda nebola...ja som hrával hokej 12 rokov ale že by to bola nuda tak to nie
Mick_14
ty pises o "sypani" ale to sa mna netyka, ja som anabolika nikdy nebral.
Robil som aj rysovacky, bud CKD alebo nizkosacharidovu dietu. Ako balon preto, ze ked poriadne cvicis, beries kreatin, nitrix a zaroven dostatocne cukrujes, tak to su vsetko veci co posobia na svaly hlavne objemovo, takze sa citis nafuknuty.Ved si uz niekedy bral kreatin, nie? tak vies..
Point
ide o tento cvik> http://www.kulturistika.sk/pages/kinezi ... koleno.htm
ci je 25kg malo alebo vela neviem posudit, ide o to, ze dalej som sa nedostal, lebo som zacal mat problemy s ramenom, ktore sa pri vyssich vahach vzdy vratili.
Napisal som ze som cvicil asi 10 rokov, ale iba posledne roky som zacal viacej naberat, dovtedy som nemal dobru stravu a preto vysledky za vela nestali. Nie som ziaden profik ani 100kilova korba, jedine co som chcel chalanom povedat, ze je iba otazkou casu kedy zacnu mat problemy s klbami a chrupavkami.Teraz mi povies ze existuju kulturisti ktori cvicia aj desiatky rokov a su špičkovy, lenze ti vsetcia do jedneho "sypu" a beru obrovske kvantum inych veci, takze ich regeneracia sa neda porovnavat s rege naturala.
ty pises o "sypani" ale to sa mna netyka, ja som anabolika nikdy nebral.
Robil som aj rysovacky, bud CKD alebo nizkosacharidovu dietu. Ako balon preto, ze ked poriadne cvicis, beries kreatin, nitrix a zaroven dostatocne cukrujes, tak to su vsetko veci co posobia na svaly hlavne objemovo, takze sa citis nafuknuty.Ved si uz niekedy bral kreatin, nie? tak vies..
Point
ide o tento cvik> http://www.kulturistika.sk/pages/kinezi ... koleno.htm
ci je 25kg malo alebo vela neviem posudit, ide o to, ze dalej som sa nedostal, lebo som zacal mat problemy s ramenom, ktore sa pri vyssich vahach vzdy vratili.
Napisal som ze som cvicil asi 10 rokov, ale iba posledne roky som zacal viacej naberat, dovtedy som nemal dobru stravu a preto vysledky za vela nestali. Nie som ziaden profik ani 100kilova korba, jedine co som chcel chalanom povedat, ze je iba otazkou casu kedy zacnu mat problemy s klbami a chrupavkami.Teraz mi povies ze existuju kulturisti ktori cvicia aj desiatky rokov a su špičkovy, lenze ti vsetcia do jedneho "sypu" a beru obrovske kvantum inych veci, takze ich regeneracia sa neda porovnavat s rege naturala.
Pises ako keby to bolo pravidlom. Nie kazdy ma rovnaku genetiku a ne kazdy ma predispozicie sa furt zranit.gogo956 napísal:Nie som ziaden profik ani 100kilova korba, jedine co som chcel chalanom povedat, ze je iba otazkou casu kedy zacnu mat problemy s klbami a chrupavkami.
To ze teba genticky priroda v tomto neobdarila naznamena ze inych tiez.
Neviem ake boli tvoje problemy, neviem ako moc si ich riesil (ci cez doktorov a podobne), a ake vazne je tvoje zranenie, kazdopadne aj keby som koli zraneniu musel skoncit by som nezasolil takuto do neba volajucu volovinu.
Oosbne som sa posledny pol roka tiez potacal so zranenym svalom na pravom bicepse. Za pol roka som si to zranenie obnovil uz asi 4 krat, v podstate nerobim mrtve tahy a tiez to nevyzera dvakrat dobre ale aj napriek tomu nerezignujem este tak skoro.
Jednoducho vyluc zo stravy vsetko co ma sacharidy, ten zbytok si uz uprav podla seba.playerSC napísal:nemohol by niekto prosím vás postnut jedálniček na to CKD niekto kto to už skúšal a má s tým skúsenosti
Inak tusim som tu uz jedalnicek na ckd pisal.
beriem , urcite mas v mnohom pravdu. Je vsak velky rozdiel medzi natiahnutym svalom co mas ty a poskodenymi slachovymi uponami, vazivami, co sa stalo mne. Iba som opisal svoju skusenost a nazaor na vec, nehovorim ze mam patent na rozum.. Bral som na to aj nejake lieky, ale akonahle som zacal znovu intenzivnejsie cvicit, tak sa bolest vratila nazad.
Sacharidy obsahuje. Ale nie sú sacharidy ako sacharidy.playerSC napísal:chcel by som vedieť či aj pečivo obsahuje sacharidy
keby to kazdy bral jak ty nikto nesportuje.gogo956 napísal:s posilnovanim som zacal asi pred 10 rokmi. Zo zaciatku som vobec neriesil stravu ani nic, iba som poctivo cvicil, ale to bolo na rast svalov malo, takze som bol furt chudy ako trieska. Precital som si nejake veci o spravnom stravovani, zacal viacej jest a pomalicky sa vaha zvysovala, ale stale to bolo velmi malo. Stale som rozmyslal kde robim chybu a zistil ze strava je stale nedostatocna a ze by to chcelo aj nejake tie suplementy. Tak som som este viacej pridal na jedle a zacal brat aj legalne veci na rast svalov. Ake prve som zacal skusat gainer, pridal kreatin, glukozu a protein. A vysledky sa zrazu dostavili rastol som, aj sila sa rapidne zvysila. Tak som postupne nasadzoval do suplementacie stale viacej latok pre sportovcov a ono to fungovalo, bol som velky a nafuknuty ako balon. Vo vrcholnej faze som dokazal v posilke drzat krok s kamosom ktory "sypal" anabolika a mesacne som dal len na vyzivove doplnky, bez stravy, skoro 5000Sk.. Cely den som iba jedol, prehltal tabletky a kazdy druhy den sa znicil v posilke. Lenze ked som na jednorucke zvysil vahu na 25kg, tak sa mi nieco znicilo na chrupavke, resp. nieco v ramene a musel som prestat cvicit skoro na mesiac.Potom som skusil, ale pri vecsich vahach sa mi to zase dodrbalo a potom furt a furt. A nakolk osom nedokazal poriadne cvicit , tak aj forma isla rapidne dolu. Posledny rok som uz necvicil skoro vobec, pochudol som, svaly odisli prec, nemam na cvicenie cas ani chut, ani silu a viem ze ta bolest v ramene by sa zase vratila. Co som tym chcel povedat? Cele posilnovanie je blbost, lebo ked chces mat co najlepsie vysledky, tak musis makat na 100percent, ale potom je iba vecou casu kedy ta zradi vlastne zdravie..
na hokeji a v boj. sportoch si povybijaju zuby (ktore im uz nenarastu), zlomia nosy,nohy ruky a vacsina z nich sa vrati spat.
armstrong mal rakovinu a vzdal sa ? nie
pýtal som sa kvôli CKDCOTHW napísal:Sacharidy obsahuje. Ale nie sú sacharidy ako sacharidy.Záleží prečo si sa na to pýtal. Po tréningu potrebuješ rýchlejšie sacharidy ako Glukózu, Maltodextrin atď (rýchlo sa spracujú), lenže zas inokedy treba tie s dlhšími reťazcami a tam by sme mohli dať to tvoje pečivo.
aha ... neskúšal som v živote a ani skúšať neplánujem (mám sa rád).playerSC napísal:pýtal som sa kvôli CKD
Kód: Vybrať všetko
http://www.lucy.cz/energeticke-tabulky/