Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
kimo185
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kimo185 »

hughito napísal:Vyrysuješ jedine tým, že upravíš stravu. A do toho samozrejme tréning.
co by som mal zrat ? pporad mi ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

kimo185 napísal:co by som mal zrat ? pporad mi ?
Ak máš proste sádlo a chceš sa rysnúť tak, aby svaly zostali a sádlo išlo preč, tak variantami sú sacharidové vlny, alebo CKD.

Ak chceš nejako celkovo držať svoje telo bez tuku, tak musíš celkovo a nastálo upraviť svoj jedálničiek, no a to by bolo na dlho. :)
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

ak nechces byt vyrysovany uplne, tak kludne postaci ked budes 2-3x do tyzdna cvicit nejake kardio-kruhove treningy cca 1hodku a vyradis z jedalnicka vsetky sladkosti, a vsetko maslo a zbytocne tuky
u mna to fakci na jednotku :D z 86 mam dnes 78 a poznat to :)
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Ak chceš schudnúť jednoznačne treba ubrať sacharidy a tuky + dohodiť dáke kardio (koľko toho je individuálne). Ak chceš nabrať ide cesta presne opačne, treba prijať čo najviac kalórií a obmedziť pohyb. Je to ľahká matematika.

:idea:
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

mulatt napísal:vdaka za rady ale lekar je u mna uplne posledna moznost..octan a klud si predpisem aj sam :) skusim najprv mastit a dat tomu pokoj ak to do 1-2 tyzdnov neprejde vratim sa spat k mensim vaham kym si rameno nezvykne
btw: kolega cothw tu zelatinu neviem co si myslel
mal som podobne problemy s kolenom, skusal som rozne masticky, ale nic nepomohlo, tak som siel k doktorovi... asi mesiac som mal rehabilitacie(elektrliecba a ultrazvuk?), ale taktiez nula bodov :) nakoniec mi predpisal condrosulf 800, uzival som to 2 mesiace a bolesti presli...
http://www.nobelplus.sk/web/humanne-lie ... -4379.html
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

s posilnovanim som zacal asi pred 10 rokmi. Zo zaciatku som vobec neriesil stravu ani nic, iba som poctivo cvicil, ale to bolo na rast svalov malo, takze som bol furt chudy ako trieska. Precital som si nejake veci o spravnom stravovani, zacal viacej jest a pomalicky sa vaha zvysovala, ale stale to bolo velmi malo. Stale som rozmyslal kde robim chybu a zistil ze strava je stale nedostatocna a ze by to chcelo aj nejake tie suplementy. Tak som som este viacej pridal na jedle a zacal brat aj legalne veci na rast svalov. Ake prve som zacal skusat gainer, pridal kreatin, glukozu a protein. A vysledky sa zrazu dostavili rastol som, aj sila sa rapidne zvysila. Tak som postupne nasadzoval do suplementacie stale viacej latok pre sportovcov a ono to fungovalo, bol som velky a nafuknuty ako balon. Vo vrcholnej faze som dokazal v posilke drzat krok s kamosom ktory "sypal" anabolika a mesacne som dal len na vyzivove doplnky, bez stravy, skoro 5000Sk.. Cely den som iba jedol, prehltal tabletky a kazdy druhy den sa znicil v posilke. Lenze ked som na jednorucke zvysil vahu na 25kg, tak sa mi nieco znicilo na chrupavke, resp. nieco v ramene a musel som prestat cvicit skoro na mesiac.Potom som skusil, ale pri vecsich vahach sa mi to zase dodrbalo a potom furt a furt. A nakolk osom nedokazal poriadne cvicit , tak aj forma isla rapidne dolu. Posledny rok som uz necvicil skoro vobec, pochudol som, svaly odisli prec, nemam na cvicenie cas ani chut, ani silu a viem ze ta bolest v ramene by sa zase vratila. Co som tym chcel povedat? Cele posilnovanie je blbost, lebo ked chces mat co najlepsie vysledky, tak musis makat na 100percent, ale potom je iba vecou casu kedy ta zradi vlastne zdravie.. :twisted:
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mick_14 »

gogo956 napísal:s posilnovanim som zacal asi pred 10 rokmi. Zo zaciatku som vobec neriesil stravu ani nic, iba som poctivo cvicil, ale to bolo na rast svalov malo, takze som bol furt chudy ako trieska. Precital som si nejake veci o spravnom stravovani, zacal viacej jest a pomalicky sa vaha zvysovala, ale stale to bolo velmi malo. Stale som rozmyslal kde robim chybu a zistil ze strava je stale nedostatocna a ze by to chcelo aj nejake tie suplementy. Tak som som este viacej pridal na jedle a zacal brat aj legalne veci na rast svalov. Ake prve som zacal skusat gainer, pridal kreatin, glukozu a protein. A vysledky sa zrazu dostavili rastol som, aj sila sa rapidne zvysila. Tak som postupne nasadzoval do suplementacie stale viacej latok pre sportovcov a ono to fungovalo, bol som velky a nafuknuty ako balon. Vo vrcholnej faze som dokazal v posilke drzat krok s kamosom ktory "sypal" anabolika a mesacne som dal len na vyzivove doplnky, bez stravy, skoro 5000Sk.. Cely den som iba jedol, prehltal tabletky a kazdy druhy den sa znicil v posilke. Lenze ked som na jednorucke zvysil vahu na 25kg, tak sa mi nieco znicilo na chrupavke, resp. nieco v ramene a musel som prestat cvicit skoro na mesiac.Potom som skusil, ale pri vecsich vahach sa mi to zase dodrbalo a potom furt a furt. A nakolk osom nedokazal poriadne cvicit , tak aj forma isla rapidne dolu. Posledny rok som uz necvicil skoro vobec, pochudol som, svaly odisli prec, nemam na cvicenie cas ani chut, ani silu a viem ze ta bolest v ramene by sa zase vratila. Co som tym chcel povedat? Cele posilnovanie je blbost, lebo ked chces mat co najlepsie vysledky, tak musis makat na 100percent, ale potom je iba vecou casu kedy ta zradi vlastne zdravie.. :twisted:
To je síce pekné, ale niekomu stačí proste len vyzerať dobre, iný chce stále viac a viac chce byť vätší a silnejší , ale to že posilovanie je blbosť tak s tým s tebou vôbec nesúhlasím posilovanie nie je len koníček je to životný štýl a keď si v kondícií a pravidelne cvičíš myslím že to priznivo pôsobí aj na tvoje zdravie...a to zranenie, ktoré ťa odradilo to sa môže stať pri hociktorom inom športe s tým musíš rátať
gogo956
Redeemer
Redeemer

Mick_14

mna to prestalo bavit v tom momente, ked som prisiel na to, ze uz nikde dalej sa nemozem dostat, pretoze bez navysovania vahy svaly uz viacej neporastu. A je to celkovo nuda, teraz /myslim v lete/ si radsej idem zahrat volejbal alebo na bicykel, akoby som sa mal potit niekde vo fitku.. :wink:
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mick_14 »

Dobre začal si stagnovať ale to sa snáť dalo nejako prekonať nie?
...píšeš že vo vrcholnej forme si bol nafúknutý ako balón a bol si potom aj vyrysovaný? alebo k tomu si sa už nedostal...dosť ludí stále len sype a priberá ale málo kto to dokáže aj naspäť zhodiť a vyrysovať
a ako môžeš povedať že to je nuda, keď si cvičil 10 rokov, vtedy to nuda nebola...ja som hrával hokej 12 rokov ale že by to bola nuda tak to nie :)
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

pockaj akoze si cvicil 10 rokov a v maximalnej kondicii si dal na jednorucku 25kg? to je trosku malo nemyslis?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Mick_14

ty pises o "sypani" ale to sa mna netyka, ja som anabolika nikdy nebral.
Robil som aj rysovacky, bud CKD alebo nizkosacharidovu dietu. Ako balon preto, ze ked poriadne cvicis, beries kreatin, nitrix a zaroven dostatocne cukrujes, tak to su vsetko veci co posobia na svaly hlavne objemovo, takze sa citis nafuknuty.Ved si uz niekedy bral kreatin, nie? tak vies..

Point

ide o tento cvik> http://www.kulturistika.sk/pages/kinezi ... koleno.htm

ci je 25kg malo alebo vela neviem posudit, ide o to, ze dalej som sa nedostal, lebo som zacal mat problemy s ramenom, ktore sa pri vyssich vahach vzdy vratili.
Napisal som ze som cvicil asi 10 rokov, ale iba posledne roky som zacal viacej naberat, dovtedy som nemal dobru stravu a preto vysledky za vela nestali. Nie som ziaden profik ani 100kilova korba, jedine co som chcel chalanom povedat, ze je iba otazkou casu kedy zacnu mat problemy s klbami a chrupavkami.Teraz mi povies ze existuju kulturisti ktori cvicia aj desiatky rokov a su špičkovy, lenze ti vsetcia do jedneho "sypu" a beru obrovske kvantum inych veci, takze ich regeneracia sa neda porovnavat s rege naturala.
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

nemohol by niekto prosím vás postnut jedálniček na to CKD niekto kto to už skúšal a má s tým skúsenosti :)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

gogo956 napísal:Nie som ziaden profik ani 100kilova korba, jedine co som chcel chalanom povedat, ze je iba otazkou casu kedy zacnu mat problemy s klbami a chrupavkami.
Pises ako keby to bolo pravidlom. Nie kazdy ma rovnaku genetiku a ne kazdy ma predispozicie sa furt zranit.

To ze teba genticky priroda v tomto neobdarila naznamena ze inych tiez.

Neviem ake boli tvoje problemy, neviem ako moc si ich riesil (ci cez doktorov a podobne), a ake vazne je tvoje zranenie, kazdopadne aj keby som koli zraneniu musel skoncit by som nezasolil takuto do neba volajucu volovinu.

Oosbne som sa posledny pol roka tiez potacal so zranenym svalom na pravom bicepse. Za pol roka som si to zranenie obnovil uz asi 4 krat, v podstate nerobim mrtve tahy a tiez to nevyzera dvakrat dobre ale aj napriek tomu nerezignujem este tak skoro.
playerSC napísal:nemohol by niekto prosím vás postnut jedálniček na to CKD niekto kto to už skúšal a má s tým skúsenosti :)
Jednoducho vyluc zo stravy vsetko co ma sacharidy, ten zbytok si uz uprav podla seba.

Inak tusim som tu uz jedalnicek na ckd pisal.
gogo956
Redeemer
Redeemer

beriem , urcite mas v mnohom pravdu. Je vsak velky rozdiel medzi natiahnutym svalom co mas ty a poskodenymi slachovymi uponami, vazivami, co sa stalo mne. Iba som opisal svoju skusenost a nazaor na vec, nehovorim ze mam patent na rozum.. Bral som na to aj nejake lieky, ale akonahle som zacal znovu intenzivnejsie cvicit, tak sa bolest vratila nazad.
playerSC
Medium Star
Medium Star

chcel by som vedieť či aj pečivo obsahuje sacharidy :)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

a nie malo
COTHW
Medium Star
Medium Star

playerSC napísal:chcel by som vedieť či aj pečivo obsahuje sacharidy :)
Sacharidy obsahuje. Ale nie sú sacharidy ako sacharidy. :P Záleží prečo si sa na to pýtal. Po tréningu potrebuješ rýchlejšie sacharidy ako Glukózu, Maltodextrin atď (rýchlo sa spracujú), lenže zas inokedy treba tie s dlhšími reťazcami a tam by sme mohli dať to tvoje pečivo.
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

gogo956 napísal:s posilnovanim som zacal asi pred 10 rokmi. Zo zaciatku som vobec neriesil stravu ani nic, iba som poctivo cvicil, ale to bolo na rast svalov malo, takze som bol furt chudy ako trieska. Precital som si nejake veci o spravnom stravovani, zacal viacej jest a pomalicky sa vaha zvysovala, ale stale to bolo velmi malo. Stale som rozmyslal kde robim chybu a zistil ze strava je stale nedostatocna a ze by to chcelo aj nejake tie suplementy. Tak som som este viacej pridal na jedle a zacal brat aj legalne veci na rast svalov. Ake prve som zacal skusat gainer, pridal kreatin, glukozu a protein. A vysledky sa zrazu dostavili rastol som, aj sila sa rapidne zvysila. Tak som postupne nasadzoval do suplementacie stale viacej latok pre sportovcov a ono to fungovalo, bol som velky a nafuknuty ako balon. Vo vrcholnej faze som dokazal v posilke drzat krok s kamosom ktory "sypal" anabolika a mesacne som dal len na vyzivove doplnky, bez stravy, skoro 5000Sk.. Cely den som iba jedol, prehltal tabletky a kazdy druhy den sa znicil v posilke. Lenze ked som na jednorucke zvysil vahu na 25kg, tak sa mi nieco znicilo na chrupavke, resp. nieco v ramene a musel som prestat cvicit skoro na mesiac.Potom som skusil, ale pri vecsich vahach sa mi to zase dodrbalo a potom furt a furt. A nakolk osom nedokazal poriadne cvicit , tak aj forma isla rapidne dolu. Posledny rok som uz necvicil skoro vobec, pochudol som, svaly odisli prec, nemam na cvicenie cas ani chut, ani silu a viem ze ta bolest v ramene by sa zase vratila. Co som tym chcel povedat? Cele posilnovanie je blbost, lebo ked chces mat co najlepsie vysledky, tak musis makat na 100percent, ale potom je iba vecou casu kedy ta zradi vlastne zdravie.. :twisted:
keby to kazdy bral jak ty nikto nesportuje.

na hokeji a v boj. sportoch si povybijaju zuby (ktore im uz nenarastu), zlomia nosy,nohy ruky a vacsina z nich sa vrati spat.

armstrong mal rakovinu a vzdal sa ? nie
playerSC
Medium Star
Medium Star

COTHW napísal:Sacharidy obsahuje. Ale nie sú sacharidy ako sacharidy. :P Záleží prečo si sa na to pýtal. Po tréningu potrebuješ rýchlejšie sacharidy ako Glukózu, Maltodextrin atď (rýchlo sa spracujú), lenže zas inokedy treba tie s dlhšími reťazcami a tam by sme mohli dať to tvoje pečivo.
pýtal som sa kvôli CKD :)
COTHW
Medium Star
Medium Star

playerSC napísal:pýtal som sa kvôli CKD :)
aha ... neskúšal som v živote a ani skúšať neplánujem (mám sa rád). :D ...

Kód: Vybrať všetko

http://www.lucy.cz/energeticke-tabulky/
Napísať odpoveď