Problem s kolenom
-
Peter_Retep
VIP
Problem s kolenom
no snad je to v spravnej sekciii.....po dvoch tyzdnoch mi zmizol opuch z kolena ale stale to boli niekedy ked chodim. Predtym som tam mal poskodenu chrupavku a nieco s meniskom. cca 2 roky dozadu. teraz na to davam octanovu mast a neboli to len ked mam stahovaci obvaz. tak sa chcem opytat ci niekto nemal alebo nema podobny problem a ako to vyriesil. chirurgovi moc nechcem ist lebo mi odporuci operaciu co uz urobil tie dva roky dozadu. takze nejake rady alebo recepty starych materi na taketo bolave koleno mate?
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Na rovinu...bez za ortopedom nech sa ti nato pozrie. S kolenom nie je sranda, sam viem co hovorim...uz mam za sebou 2 operacie a uzival som tony liekov proti bolesti a kadejakych vitaminov. Po 4 rokoch ma uz koleno neboli skoro vobec, len pri vacsej zatazi.
Nepodcenuj to, ziadne recepty starej matere ti nepomozu.
Nepodcenuj to, ziadne recepty starej matere ti nepomozu.
Najdi si skutocne dobreho odbornika z oblasti ortopedie, nema vyznam chodit ku kadejakym smelinarom co ti budu davat maste, lieky, nejake ozarovania, elektroliecby, plavanie a ine srandy aby za teba nazbierali bodiky. Ja osobne som mal 2x natiahnute vazy v kolene, pri zatazi ma to dost bolelo, chodieval som na lasery, elektroliecby, maval som bandaze ale pomahalo to iba zmiernit bolest. Nakoniec som sa dostal ku ortopedovi kde som sa musel 2 mesiace vopred objednat. Bol som v ordinacii asi hodinu, robil mi nieco s meniskami, v polohybe mi ich zatlacal, potom mi koleno niecim opichal a dostal som na 3 tyzdne sadru na celu dolnu koncatinu. A musim zaklopat, koleno ma uz tak neboli.
Re: Problem s kolenom
Poznám prípravok, mne veľmi dobre pomohol a bol som nesmierne spokojný. A už som vyskúšal veľa podobných prípravkov, ale žiadny nemal taký účinok ako tento. Je na kĺby a hlavne na kolená Objednal som si ho cez internet na http://www.********.sk
treba vyskúšať
//audiotrack: reklama zmazaná, url si môžeš dať do profilu. Sem si skôr mal napísať názov toho prípravku ak je taký dobrý, nie robiť reklamu na iný web
treba vyskúšať
//audiotrack: reklama zmazaná, url si môžeš dať do profilu. Sem si skôr mal napísať názov toho prípravku ak je taký dobrý, nie robiť reklamu na iný web
Mal som rovnaké príznaky.... Po dvoch týždňoch mi zmizol opuch, koleno prestalo relatívne po týždni bolieť. Išiel som na futbalový tréning....zas začalo bolieť. To bolo niekedy okolo 30.7.2010... 21.9.2010 som sa konečne dostal k športovému ortopédovi a ten mi povedal, že mám asi natrhnuté vazy + meniskus a poslal ma na rezonanciu, kam idem zajtra... Odporúčam ti si čo najskor nájsť nejakého, najlepšie športového ortopéda....ide hlavne o to, že sa na tú rezonanciu dlho čaká a on ťa tam určite pošle....
-
Janio
Zablokovaný
Ak to ešte platí (kedže téma je od januára takže: Neviem, ale keď som si narazil ruku... tak dedo mi spravil nejakú masť vraj z kostihoja (kostihoj lekársky) neviem.. ale mne to pomohlo vyskúšaj neuškodi to...
BTW - Doktor vie čo vraví a keď ťa poslal na operáciu mal si ísť teraz možno "obanuješ" že si nešiel... S tým nesú srandy...
BTW - Doktor vie čo vraví a keď ťa poslal na operáciu mal si ísť teraz možno "obanuješ" že si nešiel... S tým nesú srandy...
-
Peter_Retep
VIP
no takze otvaram staru temu - odvcera mam koleno na sracky, neviem chodit, bol som na pohotovosti a tam mi lekar povedal ze koleno mam uplne znicene a treba ist ortopedovi a tieto veci, chystam sa k nemu ale potrebujem nejaku radu ako zmiernit bolest lebo mam v pondelok statnice. fastum gel mi nepomaha. nejake rady, resp hociake rady privitam
Predpokladam ze ti riadne nakydal, ze kde si bol doteraz vsak
no jedine analgetika, kombinuj ten fastum 3krat denne a 3krat denne ibalgin400, to som mal ja ked som nevedel chodit kvoli slacham na priehlavku a dobre mi to spravilo
-
Peter_Retep
VIP
ako nepovedal nic zle...bol nasraty na jedneho ozrateho typka co dosiel s rozbitou hlavou 
-
Janio
Zablokovaný
Ibalgin poprípade iné lieky proti bolesti... Hmm a ešte konská masť ?

// Vidíš a teraz banuješ... Mal si ísť vtedy...
// Vidíš a teraz banuješ... Mal si ísť vtedy...
-
Fabo
Hardcore addict
Skus si statnice prelozit, ak je mozne, aspon na popoludnie, aby si mohol rano za ortopedom. V kolene predpokladam je bolestivy ohyb nohy, u ortopeda by si na to mal dostat nejaku fixaciu (ortezu asi), s tym to bude lepsie, nebudes sa podvedome snazit tu nohu ohybat.
No a ak ta boli koleno pri doslapavani, ale pri ohybe napr. v lahu ta neboli, tak by som na tvojom mieste ratoval koleno za kazdu cenu, a cim skor, pokial mozno na to nechodit, lebo to uz by muselo byt tazko zle aby si sa do tohoto stavu dostal.
Ale ak sa fakt neda inak, a musis byt v pondelok rano v skole, a k doktorovi az potom, tak odporucam koleno napevno obviazat, co najmenej ohybat, a ak mas moznost, tak nejaku barlicku.
No a ak ta boli koleno pri doslapavani, ale pri ohybe napr. v lahu ta neboli, tak by som na tvojom mieste ratoval koleno za kazdu cenu, a cim skor, pokial mozno na to nechodit, lebo to uz by muselo byt tazko zle aby si sa do tohoto stavu dostal.
Ale ak sa fakt neda inak, a musis byt v pondelok rano v skole, a k doktorovi az potom, tak odporucam koleno napevno obviazat, co najmenej ohybat, a ak mas moznost, tak nejaku barlicku.
-
Peter_Retep
VIP
no ked lezim a mam ohnutu nohu tak to neboli ale akonahle sa snazim chodit tak bolest neskutocna. sice dokazem krivat ale vyzeram ako keby som prekonal nejaku mozgovu prihodu. ortoped je na plane v utorok (bohuzial najprv sa po statnici musim dostat domov). kydol som si na koleno octanovu mast, mam to zaviazane stahovacim obvazom. barle som dostal na pohotovosti. snad na mna budu na statnici mili ked uvidia v akom zubozenom stave tam pridem 
ibalgin a fastum nezabral?, prekry koleno sackom aby sa fastum nestracal
bez (cudne to znie) co najskor za ortopedom, otca tiez koleno trosku bolelo, siel az ked ho bolelo velmi a mal uplne rozpadnute jablcko a rozbitu chrupavku, je po 2 operaciach kde mu najprv robili len "skladanie" rozpadnuteho jablcka a potom plasticku operaciu povrchu. Takze chod co najskor kym tam nerozbijes viac ako je. Inak s kolenom mam problemy aj ja, ale mne sa na 1 ranu podarilo roztrhat vsetky vazy 
-
Peter_Retep
VIP
takze dam story: ortoped ma poslal na rehabilitacie, ze najlepsie by bolo aby som v nohe ziskal najprv nejaku hybnost a potom rezonancia. odporucil mi aj obklady z cerveneho vina - udajne su velmi ucinne (taka mala rada ak by mal niekto ten isty problem)
-
audiotrack
VIP
ja som zase počul o obkladoch s tvarohom, zabaliť do igelitu a nechať celú noc na kolene. Vraj to tiež pomáha
A co s tym vlastne mas? Co ti povedal ortoped? Chrupavky, vaziva, upony...?
Robil ti aspon nejake vysetrenia? RTG, CT, MR...?
Ked nevies, co s tym mas, kludne si na to prikladaj aj segedinsky gulas...
Robil ti aspon nejake vysetrenia? RTG, CT, MR...?
Ked nevies, co s tym mas, kludne si na to prikladaj aj segedinsky gulas...
-
Peter_Retep
VIP
bolo RTG a vyzera to na vazy. na MR idem po rehabilitaciach, pretoze na termin sa caka cca 4 - 5 tyzdnov.