to by som este pochopil ze bc2 je narocne lebo to vyzera celkom pekne ale bf 1943 - ved to ma pomerne jednoduchu grafiku.. neexistuje ze by to malo byt rovnako narocne ako bc2.. dufam ze aspon jednu z tych hier rozbeham alebo to bude vyzerat tak ze cez tyzden 1943 a cez vikendy doma na pc bc 2
rochedo napísal:na tiscali sa tusim vcera objavila kratka sprava je to len rumor zatial:
ja tu betu chcem len hlavne kvoli tomu ze vyskusat narocnost na HW, chcem to uz predobjednat ale kym neviem ako mi to pojde tak zatial nekupujem
To co je na tiscali je zatial nepotvrdene, ale je to mozne
Predpoklam, ze najneskor vo februari zacne PC Beta, no bol by som ovela radsej keby to bolo skor. Podla toho, co vypustil GameStop, tak predsa len zacne koncom januara.
BTW. trosku opadlo nadsenie ked som si kupil PS3 a skoncila PS3 Beta
Ako sa to ovlada na gamepade ? Ja si nemozem pomoct, ale stale mam pocit, ze vo fps na konzolach treba skor sikovnost ako reflexy... co je na tom pravdy ?
Predsa len, keby som videl vedla seba dva prenosy z hrania BF:BC2 jednu na ps3/x360 a druhu na pc... asi by mi prisla dynamickejsia ta na PC. Co som videl niektore gameplay videa na youtube, tak manici vystielali asi 10x municie vedla nepriatela ako do neho.
Hru berem original na PC. Hra mi pripada ako prijemna nahrada za BF2.
AXO napísal:Ako sa to ovlada na gamepade ? Ja si nemozem pomoct, ale stale mam pocit, ze vo fps na konzolach treba skor sikovnost ako reflexy... co je na tom pravdy ?
Predsa len, keby som videl vedla seba dva prenosy z hrania BF:BC2 jednu na ps3/x360 a druhu na pc... asi by mi prisla dynamickejsia ta na PC. Co som videl niektore gameplay videa na youtube, tak manici vystielali asi 10x municie vedla nepriatela ako do neho.
Hru berem original na PC. Hra mi pripada ako prijemna nahrada za BF2.
Co hravam fpsky na konzolach a je ich dost lebo je to v podstate moj oblubeny zaner tak proste s tymi packami sa nedaju robit take hladke pohyby ako s myskou cize na reflexy mozes zabudnut - neviem ako su na tom ostatni ale pochybujem ze by niekto hral na konzolach cez reflexy
Takze strelenie hlavy je zhruba takto: namierite cca vysku na hlavu(packou na pohyb zbrane) a potom packou/sipkou hybete celou postavou do strany, az kym nezamierite presne(napr sniperka) ?